aetos1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα ας φροντίσουν οι διαχειριστές εάν χρειάζεται αλλαγή . Λοιπόν τελευταία και εντελώς τυχαία χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στο pc όταν τον ανοίγω δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ εμφανίζεται το χαρακτηριστικό κόκκινο σημάδι κάτω δεξιά σαν να μην έχω το καλώδιο συνδεδεμένο . Διορθώνει μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο 5-10 φορές . Να σημειώσω ότι το ιντερνετ το παίρνω μέσω powerline Devolo . Έχετε καμιά ιδέα ;
Left13S Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εχεις κανα δευτερο καλωδιο να δοκιμασεις αν δουλευει;
aetos1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έχω αλλά δεν φτάνει στο pc χρειάζομαι τουλάχιστον 3 μέτρα . Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το καλώδιο ;
Left13S Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 μπορει με τα χρονια να τα παιξε.Μου χε συμβει και σε μενα και πηγε το μυαλο μου κατευθειαν στο καλωδιο Αν εχεις κανα λαπτοπ ή καποια αλλη συσκευη που να εχει θυρα λαν δοκιμασε να δεις αν ειναι εκειτο προβλημα
aetos1988 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δοκίμασα με καινούργιο καλώδιο με τα ίδια αποτελέσματα . Θα πάρω το λάπτοπ του αδελφού μου για να το δοκιμάσω
Alexlooker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα ας φροντίσουν οι διαχειριστές εάν χρειάζεται αλλαγή . Λοιπόν τελευταία και εντελώς τυχαία χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στο pc όταν τον ανοίγω δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ εμφανίζεται το χαρακτηριστικό κόκκινο σημάδι κάτω δεξιά σαν να μην έχω το καλώδιο συνδεδεμένο . Διορθώνει μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο 5-10 φορές . Να σημειώσω ότι το ιντερνετ το παίρνω μέσω powerline Devolo . Έχετε καμιά ιδέα ; το δοκιμασες χωρις το powerline Devolo;
BringMe2Life Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε χωρίς το PowerLine, μπορεί να τα έκλ@σε.. Αν συνεχίζει το προβληματάκι μπες στον κόπο να κάνεις update τα drivers της κάρτας δικτύου σου (φαντάζομαι είναι ενσωματωμένη) .. Αν επιμένει μπορεί να τα έκλ@σε η υποδοχή αφού λες ότι μετά από καμιά 10αριά φορές στρώνει, τότε πας και παίρνεις αυτό ή αυτό και τελείωσε το πανηγύρι.. (Για να μην ταλαιπωριέσαι - όχι τίποτα άλλο)
aetos1988 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για τις ιδέες , τελικά πήρα την κάρτα δικτύου TP-LINK TG-3468 και λύθηκαν όλα τα προβλήματα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα