isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Θα το βάλεις στο καλαθι, θα προχωρήσεις για να κάνεις checkout και εκει αν εχει υποεπιλογες για τη μεθοδο αποστολής θα στο εμφανισει. ΣΙΓΟΥΡΑ πριν βάλεις την παραγγελία. Το τελωνείο βγαίνει με βαση το ποσο που αγορασες. offtopic : Μην αγοράζετε κλώνους ρε παιδια. Ακριβοπληρώνετε πολλά προβληματα. Βάλε λιγα ακομα ευρω και πάρε ένα xiaomi
PapadomanGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εαν αναφερεστε σε εμενα ενταξει το χω. Επισης στο προηγουμενο κινεζικο που ειχα παρει (που ηταν μιξη/κλωνοποιηση πολλων) ήταν καθ ολα αριστο οποτε ειπα να εμπιστευτω ξανα (δεν ξερω αν χρησιμοποιω τη λεξη κλωνος σωστα βασικα, εγω πηρα το https://www.gearbest.com/goods/pp_009776280998.html?wid=1433363&utm_source=email_sys&utm_medium=email&utm_campaign=shipping ). Στο θεμα μας ομως και σε μια ακομα ερωτησουλα. Στο 1Tracking μου βγάζει το πιο προσφατο μήνυμα, το οποίο είναι " NETHERLANDS,DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE", άρα αυτό είναι καλό σημάδι φαντάζομαι. Επιπλέον, έχει εμφανίσει και " -Parcel is in clearance. -Customs clearance processing complete." ενώ ηταν ακόμα στο Χονκ Κόνγκ (θεωρητικά). Το δέμα φαίνεται και στον εντοπισμό αντικειμένου των ΕΛΤΑ, ως αποστολή από Ολλανδία. Να ανησυχήσω που έρχεται με ΕΛΤΑ και όχι με κάποια κουριερ; Ή παρόλο που έρχεται με ΕΛΤΑ μπορεί να μην περάσει τελωνείο; Επίσης το τελωνείο που ήδη πέρασε (πάλι θεωρητικά), μπορεί κάπως να βοηθήσει στον να μην ανοιχθεί από το δικό μας; Ααα επισης να πω οτι στο Tracking του ΕΛΤΑ δεν φαινεται πουθενα η Κινα, απευθειας Ολλανδια,. Ειδα οτι το αναφερατε πιο πανω και ειπα να το αναφερω. Εν τελει και στο προηγουμενο δεμα που πληρωσα τελωνειο παλι Ολλανδια φαινοταν σαν πρωτη χωρα αποστολης. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από PapadomanGR
PapadomanGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Εν τέλει έφτασε το κινητάκι, μηδενικό τελωνείο, έφυγε κατευθείαν για Κ.Δ. από αεροδρόμιο. Άρα και το priority μέσω NL Post από Gearbest είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσεις τις πιθανότητες αποφυγής τελωνείου!
ErnestoGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα έχω παραγγείλει αρκετές φορές από BG με priority και ποτέ δεν περνούσαν τελώνείο, πριν κανένα μήνα παρήγγειλα έναν συναγερμό digoo αξίας 70κατι ευρώ και πλήρωσα 15φπα και 15την ταρίφα για να το ανοίξουν.
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2018 στις 9:04 ΜΜ, ErnestoGr είπε Καλησπέρα έχω παραγγείλει αρκετές φορές από BG με priority και ποτέ δεν περνούσαν τελώνείο, πριν κανένα μήνα παρήγγειλα έναν συναγερμό digoo αξίας 70κατι ευρώ και πλήρωσα 15φπα και 15την ταρίφα για να το ανοίξουν. Δες προσεκτικά το παρακάτω που εγραψα στον firegate και δες αν εισαι στην ίδια περιπτωση, δηλαδή επεσες στο bug εκεινων των 2-3 ημερων. EDIT (ξεχασα να βαλω το link) : https://www.insomnia.gr/forums/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/?page=472&tab=comments#comment-56705492 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να μας επιβεβαιώσεις οτι η παραγγελία σου εγινε priority line και οχι με απλό registered (βλ το βήμα 1). Αυτό μας ενδιαφέρει όλους. Επισης πες μας πότε έβαλες την παραγγελια (ημερομηνία) Αν τωρα εκανες την παραγγελία με priority direct mail και ήσουν σε εκεινη την "παρτίδα με το bug" δες τις οδηγίες που ειχα δώσει για το βελτιστο τροπο αντιμετώπισης. Βιάστηκες βέβαια να παραλάβεις και πληρώσεις και αν εχεις πετάξει χαρτιά και φακέλους ... δυσκολα θα βρεις το δικιο σου, αλλα αξιζει να προσπαθήσεις. Αν τώρα απο λαθάκι εβαλες παραγγελία χωρίς priority line, δεν εχει σχέση το priority line και η αποφυγη τελωνειου. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από isay
ErnestoGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, isay είπε Δες προσεκτικά το παρακάτω που εγραψα στον firegate και δες αν εισαι στην ίδια περιπτωση, δηλαδή επεσες στο bug εκεινων των 2-3 ημερων. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να μας επιβεβαιώσεις οτι η παραγγελία σου εγινε priority line και οχι με απλό registered (βλ το βήμα 1). Αυτό μας ενδιαφέρει όλους. Επισης πες μας πότε έβαλες την παραγγελια (ημερομηνία) Αν τωρα εκανες την παραγγελία με priority direct mail και ήσουν σε εκεινη την "παρτίδα με το bug" δες τις οδηγίες που ειχα δώσει για το βελτιστο τροπο αντιμετώπισης. Βιάστηκες βέβαια να παραλάβεις και πληρώσεις και αν εχεις πετάξει χαρτιά και φακέλους ... δυσκολα θα βρεις το δικιο σου, αλλα αξιζει να προσπαθήσεις. Αν τώρα απο λαθάκι εβαλες παραγγελία χωρίς priority line, δεν εχει σχέση το priority line και η αποφυγη τελωνειου. Η παραγγελία έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου και την στείλανε στις 10 Σεπτεμβρίου. Δεν το έψαξα περαιτέρω επειδή ήδη είχε αργήσει το πακέτο και το χρειαζόμουν. Το ξανατσέκαρα τώρα, η μέθοδος αποστολής είναι priority direct mail και σε αυτή και στις προηγούμενες παραγγελίες μου. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από ErnestoGr
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 11:04 ΜΜ, ErnestoGr είπε Η παραγγελία έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου και την στείλανε στις 10 Σεπτεμβρίου. Δεν το έψαξα περαιτέρω επειδή ήδη είχε αργήσει το πακέτο και το χρειαζόμουν. Το ξανατσέκαρα τώρα, η μέθοδος αποστολής είναι priority direct mail και σε αυτή και στις προηγούμενες παραγγελίες μου. Κανε ένα κοπο ακομα να μας πεις τη μορφή του αριθμου αποστολής και ειδικά τα τελευταία 2 γράμματα, πχ **********SG ή **********CN ή ************NL Είναι σημαντικό για την επιβεβαιωση οτι επεσες στο bug ή αν υπάρχει καποιο αλλο προβλημα
ErnestoGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, isay είπε Κανε ένα κοπο ακομα να μας πεις τη μορφή του αριθμου αποστολής και ειδικά τα τελευταία 2 γράμματα, πχ **********SG ή **********CN ή ************NL Είναι σημαντικό για την επιβεβαιωση οτι επεσες στο bug ή αν υπάρχει καποιο αλλο προβλημα 1
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Thanks για το reply, για να επιβεβαιώσουμε οτι συνεχίζει να μην υπάρχει προβλημα με το priority line του banggood (τα στέλνει με ***NL) Σε σένα είναι το λάθος που ειχαν κάνει για 1-2 ημέρες και εξηγουσα τη διαδικασία στον firegate εδω -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/?page=472&tab=comments#comment-56705492
ErnestoGr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Άρα δηλαδή απλά ήταν μια ατυχία, από δω και πέρα περνάν κανονικά όπως παλιά;
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε Άρα δηλαδή απλά ήταν μια ατυχία, από δω και πέρα περνάν κανονικά όπως παλιά; Διαβασες στο link που εγραψα σεντονι; Ηταν bug 1-2 ημερων που καλυψανε και τη ζημια. Το φτιαξανε και ηδη εχω παραλαβει αποστολες που εφυγαν μετα το bug 1
calico Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2018 στις 11:51 ΜΜ, isay είπε Διαβασες στο link που εγραψα σεντονι; Ηταν bug 1-2 ημερων που καλυψανε και τη ζημια. Το φτιαξανε και ηδη εχω παραλαβει αποστολες που εφυγαν μετα το bug Παραγγέλνουμε κανονικά από banggood με direct mail ; Θα περάσει τελωνείο ; Θέλω να παραγγείλω ένα συναγερμό και εγώ . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από calico
@topos Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Επειδη εχει περασει καιρος απο την τελευταια αναφορα εδω και εγω να παραγγειλω απο το 2018, Ειναι σιγουρακι πως εαν παρουμε κατι απο bangood με priority line οτι ερχετε χωρις τελωνειο? Υ.Γ Ενδιαφερομαι για ενα drone και αποστολη απο gbtr εαν εχει καμια σημασια..
gusdevelopers Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 5 hours ago, @topos said: Επειδη εχει περασει καιρος απο την τελευταια αναφορα εδω και εγω να παραγγειλω απο το 2018, Ειναι σιγουρακι πως εαν παρουμε κατι απο bangood με priority line οτι ερχετε χωρις τελωνειο? Υ.Γ Ενδιαφερομαι για ενα drone και αποστολη απο gbtr εαν εχει καμια σημασια.. Προς το παρών δεν έχει εμφανιστεί κανένα κρούσμα τελωνείου 1
LEFBOUS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω από το Bangood το Honor band 5 και επιλέγω PRIORITY DIRECT MAIL συνδυαστικά με κουπόνι. Τελική τιμή περίπου 25€.Μου αναφέρει ότι η αποστολή θα γίνει από HK WAREHOUSE (μοναδική επιλογή). Θα έχω επιπλέον έξοδα πχ τελωνείου? ή θα μου έρθει από ευρώπη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα