johny135 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 καλησπερα, θελω να παρω ενα καλο κρανος τι πρεπει να κοιταξω περαν του να ειναι βολικο για το κεφαλι μου ? κατι στο υλικο? καποιες μαρκες? ή κατι αλλο γενικα? τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Το πιο σημαντικό είναι να ταιριάζει το σχήμα κ το μέγεθος του κράνους στο κεφάλι σου. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα τι ζητάς και πόσα δίνεις... πχ το δικό μου είναι σχετικά οικονομικό και έχει όσα ήθελα (flip up, pinlock, αντιηλιακή μεμβράνη), αλλά σε συνθήκες αυτοκινητόδρομου κουράζει λόγω αεροδυναμικού θορύβου, αλλά δεν γίνεται να τα έχεις όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 τα caberg ειναι καλα γενικα? γιατι ειδα και γω ενα caberg αλλα δεν την ξερω σαν μαρκα... θα παω αυριο μαλλον να δω και απο κοντα μερικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 παλια εταιρια στον χωρο.οχι παλιοεταιρια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 τα caberg ειναι καλα γενικα? γιατι ειδα και γω ενα caberg αλλα δεν την ξερω σαν μαρκα... θα παω αυριο μαλλον να δω και απο κοντα μερικα... είναι από τις καλές εταιρίες ναι.. για τι μηχανάκι προορίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 είναι από τις καλές εταιρίες ναι.. για τι μηχανάκι προορίζεται? για sym gts scooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Και εγώ αυτό που έχει ο φίλος έχω σε μαύρο χρώμα Το ρίσκαρα πολύ με την αγορά του καθώς δεν το δοκίμασα και το παρήγγειλα απευθείας μέσω ίντερνετ ούτε για το μέγεθος δεν ήμουν σίγουρος Ευτυχώς δεν το μετάνιωσα είναι πολύ καλο Σε αυτά τα λεφτά νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο Πάντως και κανένα AGV θα μπορούσες να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα