Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα! ελπιζω να μη πειραζει που συνεχιζω απο κατω!

λοιπον και εγω εχω θεμα με επανεκκινησεις, μαυρη οθονη και ξανα bootαρισμα!

στα συμβαντα των windows βλεπω: kernel power 41, το εψαξα λιγο στο google και οι περισσοτεροι λενε για psu

κοιταξα προσεκτικα ολους τους πυκνωτες με καλο φωτισμο να δω μηπως ειναι κανενας φουσκωμενος αλλα τιποτα

εκανα memtest πανω απο 8 ωρες και δεν εβγαλε προβλημα! εκανα stress test με τo diagnostic cpu της intel 

εκανα με το furmark την onboad καρτα γραφικων και παλι δεν εβγαλε προβλημα!

Οταν ομως τρεχω στο OCCT στο power supply εκει ειναι 50-50 να κανει επανεκκινηση!

εδω να φανταστειτε ανοιγω το a/c στο σαλονι που εχει δικια του γραμμη στο πινακα και παλι επανεκκινει το pc!

το τροφοδοτικο που εχω ειναι ενα thermaltake se smart 630w, το εχω περιπου 2 χρονια και δεν ειχα ποτε θεμα!

πηρα ενα δανικο για λιγες ωρες της corsair vs550w αλλα με εκεινο δεν ειδα καποιο προβλημα, ανοιξα 6-7 φορες το a/c σαλονιου ανα διαστηματα και δεν εσβησε ποτε ο υπολογιστης! μηπως φταιει κανα πυκνωτακι στο τροφοδοτικο; ή οτι δεν εχει καποιες πιστοποιησεις οπως το αλλο: under-voltate, over-voltage και τα σχετικα; 

Το υπολοιπο συστημα ειναι: ι5-6600κ, gigabyte z170 hd3p, ram 2x4gb hyperx 2400, ssd, hdd και καρτα γραφικων onboard intel hd 530

σκεφτομαι να παρω αυτο! http://www.corsair.com/en-eu/tx-m-series-tx550m-550-watt-80-plus-gold-certified-psu-na

Δημοσ.

αν ανοίγεις το ac και κάνει ρισταρτ το πισι, φώναξε κανέναν ηλεκτρολόγο γιατί θα πάρεις φωτιά. δεν είναι θέμα του πισι

Δημοσ.

αν ανοίγεις το ac και κάνει ρισταρτ το πισι, φώναξε κανέναν ηλεκτρολόγο γιατί θα πάρεις φωτιά. δεν είναι θέμα του πισι

φωναξα 2 ηλεκτρολογους, εκαναν μετρησεις τα παντα και δεν βρηκαν καποιο προβλημα! επισης στη δικια μου γραμμη του πινακα του δωματιου μου δηλαδη εχω και ενα λαπτοπ χωρις μπαταρια που σε αυτο δεν εχει βγαλει το αντιστοιχο προβλημα οπως ανεφερα

φωναξα 2 ηλεκτρολογους, εκαναν μετρησεις τα παντα και δεν βρηκαν καποιο προβλημα! επισης στη δικια μου γραμμη του πινακα του δωματιου μου δηλαδη εχω και ενα λαπτοπ χωρις μπαταρια που σε αυτο δεν εχει βγαλει το αντιστοιχο προβλημα οπως ανεφερα

ξεχασα να πω! οτι το ιδιο προβλημα το εχω και με κλειστα τα παντα στο σπιτι, δηλαδη μονο ο υπολογιστης να ειναι ανοιχτος

ξεχασα να πω! οτι το ιδιο προβλημα το εχω και με κλειστα τα παντα στο σπιτι, δηλαδη μονο ο υπολογιστης να ειναι ανοιχτος

http://prntscr.com/g5vwau

Δημοσ.

το εχω περιπου 2 χρονια και δεν ειχα ποτε θεμα!

Άρα η εγγύηση έχει περάσει.

πηρα ενα δανικο για λιγες ωρες της corsair vs550w αλλα με εκεινο δεν ειδα καποιο προβλημα, ανοιξα 6-7 φορες το a/c σαλονιου ανα διαστηματα και δεν εσβησε ποτε ο υπολογιστης!

Άρα βρήκες το πρόβλημα μόνος σου!

Εφόσον η εγγύηση έχει περάσει και δεν είδες και πρόβλημα στους πυκνωτές, άλλαξε το τροφοδοτικό να μην πάρεις και καμιά φωτιά στο σπίτι. Πολύ καλό το τροφοδοτικό που σκέφτεσαι να πάρεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ολα ομορφα και ωραια. Μας αντικατεστησαν δωρεαν το τροφοδοτικο και ολα καλα. Αυτο εφταιγε. Οριστε και το στησιμο :)

20819316_10211656414384414_4546950791269

20900673_10211656429984804_1660192353979

20841920_10211656434944928_7849254275997

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...