Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσιολογικό είναι να μην παίζει στα τέρματα και να αλλάζει το Multiplier ανάλογα με το τι κάνεις.

μα δεν έχει να λέει αν το ζόριζε ή όχι.αν η κάρτα ήθελε 750 και είχε 550 ε λογικό είναι να το πάει στο τέρμα και κάποια στιγμή να κλατάρει.Και αυτό να μην είναι, μια απότομη αλλαγή τάσης αρκεί για να το κάνει να βγει οφ.χίλιοι 2 λόγοι μπορεί να το βγάλουν οφ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αα προσαρμοζεται δηλαδη στο τι κανεις. Αρα φυσιολογικο. Τροφοδοτικο η μητρικη λοιπον. Life is music οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλες δεν υπαρχει προβλημα εκει

Δημοσ.

Εγω λεω εινα το τροφοδοτικο αυτο κανει τετοια προβληματα περιεργα μετα σαν 2 ειναι η μητρικη, και τελος οι ραμ αφου οι θερμοκρασιες ειναι  ενταξει σιγουρα ενα απο αυτα τα 3 με πολλες πιθανοτητες για τροφοδοτικο

Δημοσ.

Κ γω αυτο υποψιαζομαι..θα το λειτουργησω μεχρι αυριο με αυτο το τροφοδοτικο και αν δεν κανει κατι παραξενο...θα ξαναβαλω το παλιο..και αν κανει με το παλιο παλι τα δικα του..τροφοδοτικο σιγουρα..ευτυχως ειναι ακομη σε εγγυηση. Βλεπουμε αυριο λοιπον. Καλο βραδυ κ ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημερα με καλα νεα! Βρεθηκε ο ενοχος! Τροφοδοτικο! Αφου με το αλλο δεν εγινε τιποτα, ξαναεβαλα το δικο του. Μπηκα 2-3 φορες στο παιχνιδι. Στην τριτη φορα χτυπησε restart. Το γυρναμε πισω μιας και εχει εγγυηση. Με δυσκολεψε το ριμαδι. :P Κριμα παντως γιατι ειδα οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο και λενε τα καλυτερα. Παραξενευομαι το πως εβγαλε ζημια. Εστω και απο διακοπη ρευματος. Τελος καλο ολα καλα.

Πεσατε μεσα τελικα για το τροφοδοτικο! Σας υπερευχαριστω ολους για την βοηθεια και για την υπομονη! :-)

Δημοσ.

μην ξαναβάλεις το ίδιο γιατί θα σου μείνει στο χέρι πάλι. δεν επαρκεί για το σύστημά σας και για αυτό βγήκε οφ. η κάρτα σου όπως ξανά είπα ζητάει μίνιμουμ 750

Δημοσ.

Αλλου ειναι το προβλημα. Δε φταιει το τροφοδοτικο. Σπιτι του το παλικαρι εχει συνεχεια διακοπες ρευματος και μου το ειπε τωρα ο αχρηστος. Γιαυτο του τα εκανε μανταρα μεσα. Θα παρει ενα ups.

απλα το αναφερω γιατι εψαξα και ειδα οτι ολοι λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα να εχεις 550w στην r9 280

https://www.hardocp.com/article/2014/06/09/msi_radeon_r9_280_gaming_oc_video_card_review/10#.VEq0GPmUd8E

δες

Δημοσ.

την απόφαση όπως και το ρίσκο θα το πάρετε εσείς, εγώ θα έβαζα 800w για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Όσο αναφορά το ups η θα σκάσει κανένα 300αρι για apc ή ας βάλει έναν καλό σταθεροποιητή τάσης.τα περισσότερα ups δεν κάνουν δουλειά, τις απότομες εναλλαγές τάσης δεν τις πιάνουν καν. 

• Like 1
Δημοσ.

Ok λοιπον. Θα δουμε τι θα γινει. Σημασια εχει οτι βρηκαμε το προβλημα. Απλα ναι. Κατι πρεπει να κανει με το ρευμα του. Παλι ζημια θα παθει. Θα δουμε για σταθεροποιητη.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω εδώ και 10 χρόνια σταθεροποιητή τάσης και παρόλο που δεν είναι και καμιά μάρκα της προκοπής κάνει απίστευτη δουλειά.

με ένα τέτοιο είστε κομπλέ https://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE1200I-1200VA.html και όταν σκας 1000 ευρώ για πισι είναι κρίμα να λυπάσαι τα 70 ευρώ για ένα καλό avr.

• Like 1
Δημοσ.

Μμμ να σου πω την αληθεια και μενα σε αυτο επεσε το ματι μου. Η αληθει ειναι πως ναι. Παιρνει κατι ακριβο και λυπασαι για ups.

Δημοσ.

Μμμ να σου πω την αληθεια και μενα σε αυτο επεσε το ματι μου. Η αληθει ειναι πως ναι. Παιρνει κατι ακριβο και λυπασαι για ups.

Ειδες εγω το ειπα ειναι το τροφοδοτικο, επεσα μεσα οποτε τωρα κοιταξε για κανενα σταθεροποιητη να παρετε, το ups αν ειναι καλο θελει καθε τοσο λεφτα για μπαταριες μιας και χαλανε με το καιρο με τις αυξομειωσεις στις τασεις, δεν αξιζει για μενα,  ο σταθεροποιητης ειναι ποιο αξιοπιστος απο την αλλη αλλα αμα πεσει το ρευμα σβηνει και αυτος, τουλαχιστον ομως δεν δινεις λεφτα για μπαταριες το apc ειναι κορυφη αν θες κατι ποιο φτηνο μετα εγω εχω παρει αυτον εδω http://www.skroutz.gr/s/9016557/VMARK-RE-02-1000VA.html

• Like 1
Δημοσ.

απλα το αναφερω γιατι εψαξα και ειδα οτι ολοι λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα να εχεις 550w στην r9 280

Σαφέστα και δεν υπάρχει θέμα. 200-250w τραβάει η κάρτα ανάλογα και τα ρολόγια κτλ. Τα 750w minimum είναι γιατί κυκλοφορούν πολλά φθηνά τροφοδοτικά που είναι ονομαστικά 500-550w πχ αλλά στο 12V rail δίνουν... 300.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο. Ειναι δυσκολο, αλλα οχι απιθανο.

Μπορει να ειναι ελαττωματικο ή να το ποτιζε με αζαξ/χλωρινη/νερο.

Εγω θα προτεινα να το βγαλεις απο το κουτι του μηπως βραχυκυκλωνουν τα καλωδια της προσοψης (ακομα και τα USB), αλλα τελος παντων.

Καλή η σκέψη αλλά θα έπρεπε να κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις για να το ψάξουμε τόσο πολύ, δλδ αν άνοιγε και έκλεινε στο καπάκι τότε ναι, εδώ φόρτωνε και windows οπότε λίγο ακραίο.. Όχι όμως απίθανο..

Καλημερα με καλα νεα! Βρεθηκε ο ενοχος! Τροφοδοτικο! Αφου με το αλλο δεν εγινε τιποτα, ξαναεβαλα το δικο του. Μπηκα 2-3 φορες στο παιχνιδι. Στην τριτη φορα χτυπησε restart. Το γυρναμε πισω μιας και εχει εγγυηση. Με δυσκολεψε το ριμαδι. :P Κριμα παντως γιατι ειδα οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο και λενε τα καλυτερα. Παραξενευομαι το πως εβγαλε ζημια. Εστω και απο διακοπη ρευματος. Τελος καλο ολα καλα.

Πεσατε μεσα τελικα για το τροφοδοτικο! Σας υπερευχαριστω ολους για την βοηθεια και για την υπομονη! :-)

Τι τροφοδοτικό ήταν; Όχι πως έχει σημασία απλά κουβέντα να κάνουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...