Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα συστημα με τα εξης

amd fx 6300

coolermaster g550m

crucial mx100

xfx radeon r9 280

gskill f3 8gb (2x 4gb)

gigabyte GA-970A-UD3P version 1

δεν προλαβαινω να μπω στην επιφανεια..χτυπαει επανεκκινησεις. κοιταξα θερμοκρασιες, κοιταξα καλωδια, κοιταξα ρυθμισεις bios. τιποτα. επισης, για να σας προλαβω, μπηκα και με live cd. εκανε και εκει επανεκκινησεις. το build ειναι απο το 2014 αν θυμαμαι καλα. windows 8.1 μεσα, με καθαρους drivers, αλλα απτη στιγμη που μου κανει και σε live cd επανεκκινησεις καπου αλλου ειναι το προβλημα.

μυριζομαι την καρτα γραφικων απο ολα αυτα. τι αλλο να κοιταξω?

σημειωση. το παλικαρι το πηγε σε καταστημα της περιοχης και του ειπανε οτι μπορει να μη σηκωνει πολλα watt το τροφοδικο και να μην ζοριζει τον υπολογιστη. FACEPALM...550 τροφοδοτικο και δεν ειναι αρκετο. οτι ναναι.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ενα συστημα με τα εξης

amd fx 6300

coolermaster g550m

crucial mx100

xfx radeon r9 280

gskill f3 8gb (2x 4gb)

gigabyte GA-970A-UD3P version 1

δεν προλαβαινω να μπω στην επιφανεια..χτυπαει επανεκκινησεις. κοιταξα θερμοκρασιες, κοιταξα καλωδια, κοιταξα ρυθμισεις bios. τιποτα. επισης, για να σας προλαβω, μπηκα και με live cd. εκανε και εκει επανεκκινησεις. το build ειναι απο το 2014 αν θυμαμαι καλα. windows 8.1 μεσα, με καθαρους drivers, αλλα απτη στιγμη που μου κανει και σε live cd επανεκκινησεις καπου αλλου ειναι το προβλημα.

μυριζομαι την καρτα γραφικων απο ολα αυτα. τι αλλο να κοιταξω?

σημειωση. το παλικαρι το πηγε σε καταστημα της περιοχης και του ειπανε οτι μπορει να μη σηκωνει πολλα watt το τροφοδικο και να μην ζοριζει τον υπολογιστη. FACEPALM...550 τροφοδοτικο και δεν ειναι αρκετο. οτι ναναι.

ξηλωσετα ολα ξανασυνδεσετα και δες αν συμβαινει παλι το ιδιο αν παλι σ κανει νερα μετα δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο και καρτα γραφικων και αν παλι τα  μυριζομαι θεμα της μητρικης αλλα ας δωσει απαντηση και κανα αλλο μελλος

Δημοσ.

Το να φταινε οι μνημες ποσο πιθανον ειναι; αλλαξα καρτα..εβαλα δικη μου..με το που παει να μπει στα windows μετα το στρογγυλακι βαραει επανεκιννηση. Επισης, ειδα οτι ο ssd εχει 90% υγεια.

Δημοσ.

Το να φταινε οι μνημες ποσο πιθανον ειναι; αλλαξα καρτα..εβαλα δικη μου..με το που παει να μπει στα windows μετα το στρογγυλακι βαραει επανεκιννηση. Επισης, ειδα οτι ο ssd εχει 90% υγεια.

αν ειχαν θεμα η μνημες θα σφυριζε το pc  και δεν θα ξεκιναγε οποτε αυτο δεν παιζει να ειναι !

Δημοσ.

86% ο ssd σορρυ. συμφωνα με το hd sentinel. λεει επισης οτι ειναι σε αριστη κατασταση και οτι δεν βρεθηκαν προβληματικοι τομεις

Δημοσ.

Βγάζεις τελείως τον σκληρό και δοκιμάζεις τότε με live cd.

Μπορεί να είναι και οι ram όμως.Είχα κι εγώ αντίστοιχο θέμα,ανέβασα το voltage της ram και σταμάτησαν οι επανεκκινήσεις από τότε.

http://www.insomnia.gr/topic/633462-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-ram-%CF%83%CF%84%CE%B7-gigabyte-970a-ud3p-rev-20-%CE%BC%CE%B5-amd-fx-8350/

Κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό τέσταρε τα,άμα έχεις κι άλλο pc εύκαιρο.

Δημοσ.

Δεν μου δινι την δυνατοτητα να αλλαξω τα volt στις μνημες. Πηγα bios, εχει τις επιλογες αλλα δεν με αφηνει. Εβγαλα το auto, το εβαλα στο expert αλλα παλι δε μπορω.

Δημοσ.

Λοιπον. Κατι ψιλοκαταφερα με τα volts. Το πηγα 1.6 συμφωνα με το bios κι απενεργοποιησα και το xmp profile μηπως φταιει και αυτο. Στο speccy ομωςομως γραφει 1.5v και επισης μετα απο 1 λεπτο χωρις να ανοιξω κανενα προγραμμα και απλα βλεποντας την επιφανεια εργασιας, εκανε παλι επανεκκινηση

Δημοσ.

Αν εχεις 2 μνημες δοκιμασε τες μια μια και σε ολα τα σλοτ. Αμα ειχε θεμα το λειτουργικο - δισκος, τοτε με το live cd δεν θα σου εκανε τα ιδια. Κοιτα μετα να κανεις ενα bios default για σιγουρια και μετα να δοκιμασεις με ενα αλλο τροφοδοτικο. Τελος ισως να εχει θεμα η μητρικη

ΥΓ.  Life is music μην τουφεκας,  δεν ειναι αναγκη οι μνημες οταν εχουν θεμα να χτυπαει στην αρχη η μητρικη τουτ τουτ και να μην ξεκιναει καθολου γιατι τοτε τα memtest86 κτλ προγραμματα θα ηταν αχρηστα αφου δεν θα ξεκιναγε ποτε κανενα pc για να τα τρεξει! :-)

Δημοσ.

Το ασχημο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι; οτι μια μερα η 2 μερες να μην κανει καμια επανεκκινηση η μεσα σε μια μερα να κανει 10. Τα γυρισα ολα default στο bios και εκανα και reset. Θα δοκιμασω και αυτα που ειπες

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες τροφοδοτικο μπωρει να ειναι, να εχουνε θεμα οι τασεις του βασικα στο bios ειδες τι τασεις γραφει;  επισης μπωρει να ειναι θεμα μητρικης μετα, αλλα το προβλημα ειναι γενικο τωρα, το σιγουρο ειναι οτι ειναι hardwere αφου σε κανει και στο live κοιταξε τροφοδοτικο πρωτα

Δημοσ.

Εβγαλα την μια την μνημη και την ξανακουμπωσα. Μπηκρ κανονικα σε live. Θα δοκιμασω τροφοδοτικο. Αλλα λιγο δυσκολο δεν ειναι ρε παιδες; δεν ειναι κινεζια το τροφοδοτικο ουτε το εχει 20 χρονια

Δημοσ.

..... Αλλα λιγο δυσκολο δεν ειναι ρε παιδες; δεν ειναι κινεζια το τροφοδοτικο ουτε το εχει 20 χρονια

Δεν παιζει ρολο. Ειναι δυσκολο, αλλα οχι απιθανο.

Μπορει να ειναι ελαττωματικο ή να το ποτιζε με αζαξ/χλωρινη/νερο.

Εγω θα προτεινα να το βγαλεις απο το κουτι του μηπως βραχυκυκλωνουν τα καλωδια της προσοψης (ακομα και τα USB), αλλα τελος παντων.

Δημοσ.

Εβαλα το burnintest απο live cd και εκανα ram stress test για 2 ωρες. Δεν εσβησε. Δοκιμαζω τροφοδοτικο και ξαναενημερωνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...