partblah1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εχει κανεις εμπειρια απο αυτη την μαρκα ; Η τιμη μου φανηκε αρκετα δελεαστηκή αλλα θα ήθελα να ρωτησω αν ειναι ποιοτικο το χαρτι και επισης αν ειναι σκληρό και αδιαφανες.
panos0100 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 στην δουλειά που είχαμε ήταν μάπα είναι σκληρό άλλα χαλάει εύκολα και ο εκτυπωτής το μασούσε ακόμα και το fabriano καλύτερο είναι
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) και σε εμενα το μασουσε ο laser στο μπρος-πισω αλλα μαλλον ηταν θεμα παρτιδας γιατι το εκανε μονο σε 2-3 συγκεκριμένες κουτες... Συνηθως αυτα τα κανει οταν για καποιο λόγο εχει παραπανω υγρασία απο ότι πρεπει ή είναι εκτος προδιαγραφών Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2017 από paylidis
partblah1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εγώ καλύτερο από Xerox δεν εχω βρει... Μπορεις να μου πεις για ποιον κωδικο αναφέρεσαι ; Επισης ακουσα καλα λογια και για το navigator , αληθεύει ;
panos0100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μπορεις να μου πεις για ποιον κωδικο αναφέρεσαι ; Επισης ακουσα καλα λογια και για το navigator , αληθεύει ; Ναι άριστο πολύ το καλύτερο είναι αυτό και το xerox ποιο πάνω αν και εγώ πάντα βάζω 75gm είναι λίγο ποιο ελαφρύ παντα φοβομουν τους εκτυπωτές που βάζεις απο πάνω χαρτί, το μασάει ποιο εύκολα νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα