Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποσες μερες περιθωριο εχουμε για επιστροφη στα καταστηματα κοσμοτε γερμανος;ισχυουν οι 14 μερες οπως κ στα on line μαγαζια τους;

Αν το πήρες online είναι 14 μέρες!

Δημοσ.

σφραγισμενο ειναι δεν ανοιχτηκε αυτο ειναι το θεμα.

ειναι δυνατον να δινει η ιδια εταιρεια 14 μερες στο online καταστημα και καμια στο φυσικο καταστημα;

αααα θα αρχισω κ γω να ψωνιζω κινα τελικα προτιμω τελωνειο κ εγγυηση της πλακας :-(

Δημοσ.

σφραγισμενο ειναι δεν ανοιχτηκε αυτο ειναι το θεμα.

ειναι δυνατον να δινει η ιδια εταιρεια 14 μερες στο online καταστημα και καμια στο φυσικο καταστημα;

αααα θα αρχισω κ γω να ψωνιζω κινα τελικα προτιμω τελωνειο κ εγγυηση της πλακας :-(

Στο αλλάζουν φίλε αν δεν το άνοιξες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν να μην το δέχονται αν είναι σφραγισμένο. Παραβιάζουν καμιά δεκαριά ευρωπαϊκούς και άλλους τόσους ελληνικούς νόμους...

Άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως από εκεί που το πήρα μου είπανε χαρακτηριστικα ότι είμαι ο 1 από τους 5 που το παραγγειλανε κι εμφανίστηκα να παραλάβω. Τα άλλα 4 θα τα στέλνανε πίσω.

Θέλω να πω...έχει παραγίνει το κακό με αυτους που παραγγέλνουν και μετά δεν το θέλουν. Φυσικά με αποτέλεσμα να χάνουν μια προσφορά κάποιοι που έχουν κι άλλες δουλειές από το να κάθονται μπροστά από το πισί ψάχνοντας προσφορές

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως από εκεί που το πήρα μου είπανε χαρακτηριστικα ότι είμαι ο 1 από τους 5 που το παραγγειλανε κι εμφανίστηκα να παραλάβω. Τα άλλα 4 θα τα στέλνανε πίσω.

Θέλω να πω...έχει παραγίνει το κακό με αυτους που παραγγέλνουν και μετά δεν το θέλουν. Φυσικά με αποτέλεσμα να χάνουν μια προσφορά κάποιοι που έχουν κι άλλες δουλειές από το να κάθονται μπροστά από το πισί ψάχνοντας προσφορές[/quote

Από πού?

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για να το λετε τοσοι εχετε δικιο. αυτη μαλλον θα καταλαβε οτι ειναι ανοιγμενο.θα παω απο εκει μετα να ρωτησω.

ενα μελος μου ειπε οτι το παιρνουν πισω αλλα δεν δινουν λεφτα μονο πιστωτικο,ισχυει;κ αν ναι για ποσο καιρο;

εμεις εγινε μπερδεμα απο την αρχη θα πουλουσα στην κολλητη μου το honor 8 κ πηρα αυτο μετα ειπε οτι θελει το mate το προλαβε κ αυτη κ ξεμεινε τελικα το δικο μου γιατι δεν προλαβαινα να πουλησω το honor.τελικα δεν την αρεσε το χρωμα δεν το λες κ γυναικειο κ θα παρει το honor μου κ γω το δικο της mate αρα το δικο μου μενει για γυρισμα.

το κινητο το ηθελα πως να μην το θελει κανεις;το διπλοσκεφτηκα καποια στιγμη λογω του htc 10 αλλα κατεληξα στο mate.

συμπερασμα: πρεπει να προσεχω τους φιλους μου :-D

Δημοσ.

https://www.germanos.gr/product/huawei-mate-9/20344434/

Mate 9 στο γερμανο με 699 ευρω. Ότι και να ειπαν στην αρχη, η τιμή δεν ισχύει πλέον. Για να μη μιλήσω που ξαφνικά είναι και πάλι διαθέσιμο στα 699 και οταν ήταν στα 399 ήταν μη διαθεσιμο. Θάμα, θάμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...