twindrop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ξερει κανεις ποσες μερες περιθωριο εχουμε για επιστροφη στα καταστηματα κοσμοτε γερμανος;ισχυουν οι 14 μερες οπως κ στα on line μαγαζια τους; Αν το πήρες online είναι 14 μέρες!
mwv Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Οχι απο καταστημα το πηρα κ ειπαν οτι δε δεχονται αλλαγες.!!!
mpokwsths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τα ελληνικά μαγαζάκια δε δέχονται επιστροφές σε κινητά/tablets αν έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες. Amazon ρε μούτρα... 1
mwv Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 σφραγισμενο ειναι δεν ανοιχτηκε αυτο ειναι το θεμα. ειναι δυνατον να δινει η ιδια εταιρεια 14 μερες στο online καταστημα και καμια στο φυσικο καταστημα; αααα θα αρχισω κ γω να ψωνιζω κινα τελικα προτιμω τελωνειο κ εγγυηση της πλακας
vairass Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 σφραγισμενο ειναι δεν ανοιχτηκε αυτο ειναι το θεμα. ειναι δυνατον να δινει η ιδια εταιρεια 14 μερες στο online καταστημα και καμια στο φυσικο καταστημα; αααα θα αρχισω κ γω να ψωνιζω κινα τελικα προτιμω τελωνειο κ εγγυηση της πλακας Στο αλλάζουν φίλε αν δεν το άνοιξες. 1
mpokwsths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν είναι δυνατόν να μην το δέχονται αν είναι σφραγισμένο. Παραβιάζουν καμιά δεκαριά ευρωπαϊκούς και άλλους τόσους ελληνικούς νόμους... Άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα. 1
pittas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως από εκεί που το πήρα μου είπανε χαρακτηριστικα ότι είμαι ο 1 από τους 5 που το παραγγειλανε κι εμφανίστηκα να παραλάβω. Τα άλλα 4 θα τα στέλνανε πίσω. Θέλω να πω...έχει παραγίνει το κακό με αυτους που παραγγέλνουν και μετά δεν το θέλουν. Φυσικά με αποτέλεσμα να χάνουν μια προσφορά κάποιοι που έχουν κι άλλες δουλειές από το να κάθονται μπροστά από το πισί ψάχνοντας προσφορές 2
shamrock1404 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως από εκεί που το πήρα μου είπανε χαρακτηριστικα ότι είμαι ο 1 από τους 5 που το παραγγειλανε κι εμφανίστηκα να παραλάβω. Τα άλλα 4 θα τα στέλνανε πίσω. Θέλω να πω...έχει παραγίνει το κακό με αυτους που παραγγέλνουν και μετά δεν το θέλουν. Φυσικά με αποτέλεσμα να χάνουν μια προσφορά κάποιοι που έχουν κι άλλες δουλειές από το να κάθονται μπροστά από το πισί ψάχνοντας προσφορές[/quote Από πού? 1
mwv Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 ευχαριστω παιδια για να το λετε τοσοι εχετε δικιο. αυτη μαλλον θα καταλαβε οτι ειναι ανοιγμενο.θα παω απο εκει μετα να ρωτησω. ενα μελος μου ειπε οτι το παιρνουν πισω αλλα δεν δινουν λεφτα μονο πιστωτικο,ισχυει;κ αν ναι για ποσο καιρο; εμεις εγινε μπερδεμα απο την αρχη θα πουλουσα στην κολλητη μου το honor 8 κ πηρα αυτο μετα ειπε οτι θελει το mate το προλαβε κ αυτη κ ξεμεινε τελικα το δικο μου γιατι δεν προλαβαινα να πουλησω το honor.τελικα δεν την αρεσε το χρωμα δεν το λες κ γυναικειο κ θα παρει το honor μου κ γω το δικο της mate αρα το δικο μου μενει για γυρισμα. το κινητο το ηθελα πως να μην το θελει κανεις;το διπλοσκεφτηκα καποια στιγμη λογω του htc 10 αλλα κατεληξα στο mate. συμπερασμα: πρεπει να προσεχω τους φιλους μου
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Οντως παιδια Μην ριχνετε παραγγελια γ χαβαλε γτ καποιος που το θελει πραγματικα το χανει. 4
twindrop Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Παιδιά το Lenovo το πήρε κανένας? Αξίζει? Η μόνο mate 9?
solton57010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ένα φίλος θέλει το mate γνωρίζει κανείς εάν ισχύει ακόμη η τιμή από Γερμανό ? 1
vgiozo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μεχρι 31-8 ισχυει η προσφορά. Το Mate 9 ειναι διαπιστωμένα το μονόκαρτο;;
recon3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 https://www.germanos.gr/product/huawei-mate-9/20344434/ Mate 9 στο γερμανο με 699 ευρω. Ότι και να ειπαν στην αρχη, η τιμή δεν ισχύει πλέον. Για να μη μιλήσω που ξαφνικά είναι και πάλι διαθέσιμο στα 699 και οταν ήταν στα 399 ήταν μη διαθεσιμο. Θάμα, θάμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις