Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα κι εγώ από Γερμανό, σφραγισμένο κανονικά. Ήρθε με 45% μπαταρία. Επειδή μάλιστα με χυλοπίτιασε ο Γερμανός της γειτονιάς μου τσίμπησα αυτό από το κατάστημα του Χολαργού. Ευχαριστώ τον Thrylos7 που το επισήμανε.
ata1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εμένα δυστυχώς μου ήρθε το mate 9 και είχε πρόβλημα.. οπότε επιστράφηκε με DOA και δεν είχαν άλλη συσκευή να μου στείλουν.. Γνωρίζει κανείς κάποιος κάπου να υπάρχει απόθεμα ακόμα;
mwv Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Να ενημερώσω:έχει κρατηθεί για μέλος για καναδυο μερες. Αν δεν το πάρει θα ενημερώσω εκ νέου. Σε εμένα πάντως είπαν ότι δεν υπάρχει πουθενά γι'αυτό έπεσε κ από τη σελίδα του γερμανού.στον καθένα λένε αλλά όπως φαίνεται.ζητειστε να το παραγγείλετε να δούμε τι θα πουνε
manosfp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σήμερα μου έστειλαν ένα ξερό mail περι μη διαθεσιμότητας του p9 lite με τη δωροεπιταγη των 75€. 1
manosfp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Όποιος θέλει ένα mate από ΕΛΤΑ Αγίου Νικολάου Λασιθίου να στείλει pm.
Semper_Paratus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το πήρα χθες από κατάστημα κοσμοτε στην Περαια Θεσσαλονίκης. Όποιος το ψάχνει και είναι κοντά ας πάρει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός της περιοχής. Μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν αναφέρει για ένα χρόνο επιπλέον εγγύηση, - 5% στο πρώτο σέρβις εκτός εγγύησης και άμεση αντικατάσταση συσκευής για τους 2 πρώτους μήνες. Μόνο εγώ τα πήρα;
MrPanozzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το πήρα χθες από κατάστημα κοσμοτε στην Περαια Θεσσαλονίκης. Όποιος το ψάχνει και είναι κοντά ας πάρει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός της περιοχής. Μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν αναφέρει για ένα χρόνο επιπλέον εγγύηση, - 5% στο πρώτο σέρβις εκτός εγγύησης και άμεση αντικατάσταση συσκευής για τους 2 πρώτους μήνες. Μόνο εγώ τα πήρα; Για ποιο κινητό μιλάς; γιατί κι εγώ μόλις σήμερα παρατήρησα αυτά που αναφέρεις στην απόδειξη από το alcatel που πήρα. Δηλαδή το κινητό έχει 3 χρόνια εγγύηση;
nifitsa321 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το huawei mate 9 έχει : -3 χρόνια εγγύηση, -αντικατάσταση οθόνης λόγο θραυσης τους 3 πρώτους μήνες -αντικατάσταση και όχι επισκευή της συσκευής τους πρώτους 3 μήνες
stelios18120 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πως εχει 3 χρονια εγγυηση οταν τ αλλα εχουν 1 και 2;
Semper_Paratus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Για ποιο κινητό μιλάς; γιατί κι εγώ μόλις σήμερα παρατήρησα αυτά που αναφέρεις στην απόδειξη από το alcatel που πήρα. Δηλαδή το κινητό έχει 3 χρόνια εγγύηση;Για το mate 9. Πως εχει 3 χρονια εγγυηση οταν τ αλλα εχουν 1 και 2;Ο ένας επιπλέον χρόνος είναι προσφορά της κοσμοτε.
lampisd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχει vip εγγύηση 1 χρόνο ακόμα από την huawei Και την αντικατάσταση οθονης για 3 μήνες Και την αντικατάσταση για 3 μήνες αυτά είναι της huawei. Αλλά δίνει και ο Γερμανός σε όλα νομίζω τώρα ένα έτος έξτρα από την εργοστασιακή εγγυηση
nifitsa321 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πως εχει 3 χρονια εγγυηση οταν τ αλλα εχουν 1 και 2; http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/
Leonidas T Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πως εχει 3 χρονια εγγυηση οταν τ αλλα εχουν 1 και 2; ποιο έχει 1; είναι παράνομο
Προτεινόμενες αναρτήσεις