NT1G Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αν κάποιος το έχει κάνει παίρνει bonus points; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 το θεμα ειναι πως εχω βαρεθει να ακουω τον καθε ασχετο να δινει οδηγειες.ολοι λες και ειναι οδηγοι αγωνων.του λετε ολοι πως να αλλαζει ταχυτητα και κανεις δεν του ειπε για το αεριο που καιει το αυτοκινητο( fiat grande punto lpg) .π.χ να δει τα ανεπιστροφα της παροχης ,το δικτιο ολο μην ειναι καμενο κανενα σωληνακι και πως πρεπει να τα αλλαζει καθε το πολυ 2 χρονια,την δεξαμενη αεριου.τα βασικα δεν του λετε.ο καθε ασχετος το παιζει μηχανικος. Για τις ταχύτητες ρώτησε, για αυτό παίρνει απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 το θεμα ειναι πως εχω βαρεθει να ακουω τον καθε ασχετο να δινει οδηγειες.ολοι λες και ειναι οδηγοι αγωνων.του λετε ολοι πως να αλλαζει ταχυτητα και κανεις δεν του ειπε για το αεριο που καιει το αυτοκινητο( fiat grande punto lpg) .π.χ να δει τα ανεπιστροφα της παροχης ,το δικτιο ολο μην ειναι καμενο κανενα σωληνακι και πως πρεπει να τα αλλαζει καθε το πολυ 2 χρονια,την δεξαμενη αεριου.τα βασικα δεν του λετε.ο καθε ασχετος το παιζει μηχανικος. Διαβασες καθολου τι ρωταει το παιδι σχετικε φορουμιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις! Επειδή το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο και δεν ξέρω τι λάδια, παραφλού κλπ έχει μέσα υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τι έχει ήδη μέσα για να μην τα αλλάξω εντελώς όταν χρειαστεί? Αν ρωτήσω από εκεί που το πήρα θα ξέρουν ή δεν ? Επίσης τα υγρά φρένων αν θέλουν συμπλήρωμα τα συμπληρώνουμε και μόνοι μας ή πρεπει να το κάνει μηχανικός? Γιατί θυμάμαι ότι δεν πρέπει να τα πειράζουμε εμείς. εδω απαντησα.εφοσον το παιδι πηρε αυτοκινητο μεταχειρισμενο με lpg σχετικε φορουμιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 λάδια κινητήρα συμπληρώνεις ελέγχοντας τη στάθμη και μαζί με το φίλτρο λαδιού τα αλλάζεις στα προβλεπόμενα διαστήματα με τον κατάλληλο τύπο για το αυτοκίνητό σου φίλτρο αέρα, μπουζί , φίλτρο καμπίνας κλπ αλλάζεις στα προβλεπόμενα διαστήματα με τον κατάλληλο τύπο για το αυτοκίνητό σου υγρά μπαταρίας συνήθως στις κλειστού τύπου σύγχρονες μπαταρίες δεν συμπληρώνεις και αν έχει 'ματάκι' ελέγχεις (υπάρχουν και διαγνωστικά για μπαταρίες όπου ελέγχεις την κατάσταση της μπαταρίας) βαλβολίνες υποτίθεται δεν αλλάζουν και είναι εφ'όρου ζωής στα μηχανικά κιβώτια (για τα αυτοκίνητα που εγω ξέρω) παραφλού υποτίθεται ελέγχεις τη στάθμη (έλλειμμα μπορεί να σημαίνει διαρροή) και δεν αλλάζεις παρά μόνο αν κάποιος έχει προσθέσει ακατάλληλο παραφλού (πολλοί ανανεώνουν από μόνοι τους το παραφλού για να καθαρίζει το κύκλωμα από σκουριές, βρωμιές κλπ) ιμάντα χρονισμού ή καδένα ελέγχεις και αλλάζεις στα προβλεπόμενα διαστήματα υγρά φρένων αλλάζουν κάθε 2 έτη υποτίθεται και ελέγχεις τη στάθμη (έλλειμμα μπορεί να σημαίνει διαρροή ή φαγωμένα τακάκια) τακάκια-δισκόπλακες ελέγχονται στο προβλεπόμενο πάχος-φθροά υγρά υδραυλικού τιμονιού ελέγχεις τη στάθμη υγρά πλυστικού παρμπρίζ συμπληρώνεις όποτε και όσο θες από όσο παίρνει λαστιχάκια υαλοκαθαριστήρων-υαλοκαθαριστήρες αλλάζεις προληπτικά ή όποτε έχουν φθαρεί κλπ κλπ Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μια βέργα που έχει για να μετράμε τις στάθμες είναι μόνο για τα λάδια του κινητήρα ή και για τα υπόλοιπα? Επίσης επειδή δεν ξέρω καθόλου τι έχει μέσα ούτε λάδια, ούτε παραφλού κλπ. Μόνο τα λάδια αλλάζω τελείως ή όλα θέλουν άλλαγμα εντελώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m32s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μια βέργα που έχει για να μετράμε τις στάθμες είναι μόνο για τα λάδια του κινητήρα ή και για τα υπόλοιπα? Επίσης επειδή δεν ξέρω καθόλου τι έχει μέσα ούτε λάδια, ούτε παραφλού κλπ. Μόνο τα λάδια αλλάζω τελείως ή όλα θέλουν άλλαγμα εντελώς? η μεταλλική βέργα που την τραβάς από τον κινητήρα είναι μόνο για τη στάθμη του λαδιού του κινητήρα για ό,τι δεν είσαι σίγουρος, το αλλάζεις και για μεγαλύτερη ασφάλεια, 'ξεπλένεις' το κύκλωμα (λχ στο παραφλού η έννοια ξεπλένεις μπορεί να είναι σχεδόν κυριολεκτική, στο λάδι κινητήρα η έννοια ξεπλένεις είναι μεταφορική και περιλαμβάνει μια-δυο σύντομες αλλαγές λαδιών) αν αλλάξεις λάδια κινητήρα, αλλάζεις μαζί και φίλτρο λαδιού κινητήρα αλλάζεις και άλλα κύρια στοιχεία λχ μπουζί, φίλτρο καυσίμου κλπ κλπ αν έχει πρόβλημα σε κάποιο σύστημα (δίσκος/πλατώ, τακάκια-δισκόφρενα, ζάντες, καταλύτης, αμορτισέρ, σύστημα διέυθυνσης κλπ) το επισκευάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 η μεταλλική βέργα που την τραβάς από τον κινητήρα είναι μόνο για τη στάθμη του λαδιού του κινητήρα για ό,τι δεν είσαι σίγουρος, το αλλάζεις και για μεγαλύτερη ασφάλεια, 'ξεπλένεις' το κύκλωμα (λχ στο παραφλού η έννοια ξεπλένεις μπορεί να είναι σχεδόν κυριολεκτική, στο λάδι κινητήρα η έννοια ξεπλένεις είναι μεταφορική και περιλαμβάνει μια-δυο σύντομες αλλαγές λαδιών) αν αλλάξεις λάδια κινητήρα, αλλάζεις μαζί και φίλτρο λαδιού κινητήρα αλλάζεις και άλλα κύρια στοιχεία λχ μπουζί, φίλτρο καυσίμου κλπ κλπ αν έχει πρόβλημα σε κάποιο σύστημα (δίσκος/πλατώ, τακάκια-δισκόφρενα, ζάντες, καταλύτης, αμορτισέρ, σύστημα διέυθυνσης κλπ) το επισκευάζεις Πήγα χθες στο βενζινάδικο και αλλάξαμε τελείως τα λάδια του κινητήρα αν και μου τα έπρηξε λίγο γιατί του πήγα τα δικά μου λάδια. Άλλαξε και το φίλτρο και μου ειπε ότι το φίλτρο αλλάζει κάθε δεύτερη αλλαγή απο δω και πέρα..Παραφλού συμπλήρωσε ο πατέρας μου και μου είπε ότι δεν χρειάζεται αλλαγή γιατί είναι και τα δύο κόκκινα και έχουν την ίδια σύσταση.. Τα υπόλοιπα οπότε αφού δεν τα μετράμε με την βέργα πως καταλαβαίνουμε πότε θέλουν συμπλήρωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Πήγα χθες στο βενζινάδικο και αλλάξαμε τελείως τα λάδια του κινητήρα αν και μου τα έπρηξε λίγο γιατί του πήγα τα δικά μου λάδια. Άλλαξε και το φίλτρο και μου ειπε ότι το φίλτρο αλλάζει κάθε δεύτερη αλλαγή απο δω και πέρα..Παραφλού συμπλήρωσε ο πατέρας μου και μου είπε ότι δεν χρειάζεται αλλαγή γιατί είναι και τα δύο κόκκινα και έχουν την ίδια σύσταση.. Τα υπόλοιπα οπότε αφού δεν τα μετράμε με την βέργα πως καταλαβαίνουμε πότε θέλουν συμπλήρωση? Καποια από αυτά ή με οπτικο ελεγχο από μηχανικο όπως τα τακακια ή από συμπεριφορα αυτοκινητου όπως για δισκο πλατω, αμορτισέρ .Τα μπουζι αν δεν ξερεις ποτε αλλαχτηκαν απλα τα αλλαζεις όπως και τον ιμαντα . Ο βενζινας αν δεν πληρωθηκε εργασια για αλλαγη λαδιων λογικο να γκρνιαξε γιατι δεν εβγαλε τιποτα κερδος αφου τα πηρες από αλλου. Φιλκα αν θελεις την γνμη μου πηγαινε το αμαξι σε ένα μηχανικο που εμπιστεύεσαι να στα κοιταξει και να στα πει όλα τι θελει και τι δεν θελει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα