smartakias12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ξαφνικά λοιπόν δεν δουλεύει η σιμ ούτε η δικιά μου ούτε από αλλά άτομα τι μπορεί να είναι το κινητό το πείρα μεταχειρισμένο
gRim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Κάνε καταρχήν μία επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και εάν δεν φτιάξει restore. Εάν και πάλι δεν φτιάξει και εφόσον λες ότι έχεις δοκιμάσει κι άλλες sim τότε μάλλον πρέπει να το πας στο σέρβις.
nikos903 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Pin της κάρτας ζητάει στην αρχή όταν ξεκινάει το κινητό; Σήμα βλέπει; Πόσο καιρό το έχεις αγοράσει;
Zenor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε να καλέσεις το 112, εάν δεν μπορείς, πήγαινέ το για εγγύηση.
smartakias12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εγώ το έχω 1 μήνα το Κίν δούλευε κανονικά ξαφνικά έγινε αυτό δεν ξέρω από που είναι αγορασμένο δεν έχω αποδείξεις όταν το πείρα τσέκαρα ιμει και όλα κομπλέ δεν γνωρίζω και πολλά πολλά έχω να πάρω iPhone από όταν ήταν το 4σ χαχαχααχαχ έκανα επαναφορά δικτύου θα βάλω ξανά την σιμ να δω αν θέλετε να σας στείλω το ιμει να δείτε και εσείς Marmagia τι εννοείς κλειδωμένο μια χαρά δούλευε Εγώ το έχω 1 μήνα το Κίν δούλευε κανονικά ξαφνικά έγινε αυτό δεν ξέρω από που είναι αγορασμένο δεν έχω αποδείξεις όταν το πείρα τσέκαρα ιμει και όλα κομπλέ δεν γνωρίζω και πολλά πολλά έχω να πάρω iPhone από όταν ήταν το 4σ χαχαχααχαχ έκανα επαναφορά δικτύου θα βάλω ξανά την σιμ να δω αν θέλετε να σας στείλω το ιμει να δείτε και εσείς Marmagia τι εννοείς κλειδωμένο μια χαρά δούλευε
marmagia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Όταν σταμάτησε να λειτουργεί είχε προηγηθεί κάποιο update η restore; 1
marmagia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ε τότε δύσκολα να ήταν κλειδωμένο μάλλον κάτι άλλο παίζει. Ούτε με restore δεν έγινε τίποτα, σωστά;
smartakias12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τίποτα δυστυχώς έβαλα imei και serial number και δεν μου λέει κάτι ότι είναι κλειδωμένο η κάτι τέτοιο ευχαριστώ παντός για της απάντησης σας
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Λογικα χρειαζεται επισκευη-αλλαγη η υποδοχη της σιμ και δυστυχως χρειαζεται καποιον τεχνικος
smartakias12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά τώρα λέει λείπει σιμ αν βάλω σιμ λέει καμία υπηρεσία άρα λογικά δουλεύει η υποδοχή σιμ
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Φιλε μου η υποδοχη δουλευει αλλα δεν μπορει να διαβαζει την σιμ γιατι εχει προβλημα και χρειαζεται αλλαγη
smartakias12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ θα πάω να το κοιτάξω να στα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα