Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά λοιπόν δεν δουλεύει η σιμ ούτε η δικιά μου ούτε από αλλά άτομα τι μπορεί να είναι το κινητό το πείρα μεταχειρισμένο

Δημοσ.

Κάνε καταρχήν μία επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και εάν δεν φτιάξει restore. Εάν και πάλι δεν φτιάξει και εφόσον λες ότι έχεις δοκιμάσει κι άλλες sim τότε μάλλον πρέπει να το πας στο σέρβις.

Δημοσ.

Εγώ το έχω 1 μήνα το Κίν δούλευε κανονικά ξαφνικά έγινε αυτό δεν ξέρω από που είναι αγορασμένο δεν έχω αποδείξεις όταν το πείρα τσέκαρα ιμει και όλα κομπλέ δεν γνωρίζω και πολλά πολλά έχω να πάρω iPhone από όταν ήταν το 4σ χαχαχααχαχ έκανα επαναφορά δικτύου θα βάλω ξανά την σιμ να δω αν θέλετε να σας στείλω το ιμει να δείτε και εσείς

Marmagia τι εννοείς κλειδωμένο μια χαρά δούλευε

Εγώ το έχω 1 μήνα το Κίν δούλευε κανονικά ξαφνικά έγινε αυτό δεν ξέρω από που είναι αγορασμένο δεν έχω αποδείξεις όταν το πείρα τσέκαρα ιμει και όλα κομπλέ δεν γνωρίζω και πολλά πολλά έχω να πάρω iPhone από όταν ήταν το 4σ χαχαχααχαχ έκανα επαναφορά δικτύου θα βάλω ξανά την σιμ να δω αν θέλετε να σας στείλω το ιμει να δείτε και εσείς

Marmagia τι εννοείς κλειδωμένο μια χαρά δούλευε

Δημοσ.

Τίποτα δυστυχώς έβαλα imei και serial number και δεν μου λέει κάτι ότι είναι κλειδωμένο η κάτι τέτοιο ευχαριστώ παντός για της απάντησης σας

Δημοσ.

Ναι αλλά τώρα λέει λείπει σιμ αν βάλω σιμ λέει καμία υπηρεσία άρα λογικά δουλεύει η υποδοχή σιμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...