Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επαρχιακη περιοχη (Νησι) που υπαρχει προσβαση μονο μεσω Cosmote (και CYTA Που μισθωνει το ιδιο δικτυο) μονο το κεντρο εχει καλες ταχυτητες και ποιοτητα δικτυου. Σε περιοχη εκτος κεντρου που βρισκομαι η κατασταση ζοριζει. Αποσυνδεσεις, θορυβος και τα σχετικα. Μετα απο αρκετες βλαβες με εχουν κατεβασει τη γραμμη σε 4mbps αλλα με το καιρο το ρουτερ μου εχει μπουκωσει και υπολειτουργει.

Καποτε λεγανε οτι το thomson που εδινε ο ΟΤΕ ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να παιξει, αλλα πλεον και αυτο θεωρειται ξεπερασμενο.

Δημοσ.

Τουλάχιστον η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού είναι σε καλή κατάσταση το έχεις τσεκάρει πριν προχωρήσεις σε αγορά. 

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι ειναι τσεκαρισμενο. Εχει ενα προβλημα οπου οταν φθανει τη μεγιστη ταχυτητα χανει το connection και θελει pause/resume. Και αναγκαστικα οταν κατεβαζω μεγαλα αρχεια πλεον βαζω κοφτη. ΠΧ 320 εστω οτι ειναι το μεγιστο, βαζω download limit 263 να μη πετυχει ταβανι και μου κοβει το κατεβασμα. Εν ολιγοις εχω δοκιμασει διαφορα, το ρουτερ παιζει τη τελευταια του μπαλα και πρεπει να παμε για αλλο.

Το ερωτημα ειναι ποιο θα το αντικαταστησει

Δημοσ.

σε 30 αρα γραμη κλειδωνα στα 18 ,αλαξα καλωδιωση ,εβαλα ενα asus (ακριβο αν και δεν υπηρχε λογος ) και κλειδωνω 29,6 ,ο τεχνικος το οτε τραβουσε τις τριχες του γιατι η αποσταση απο το καφαω ηταν 550 μετρα

Δημοσ.

Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε μήπως είναι αλλού το πρόβλημα. Πάντως το speedport έχει broadcom chipset που είναι συμβατό με τα dslam του ΟΤΕ οπότε δύσκολο να βρεις κάτι πιο σταθερό για τη γραμμή σου. Αν θες μπορείς να πάρεις ένα tp-link w8960n (broadcom και αυτό) και αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο να πειράξεις το snr μέχρι να βρεις που συμπεριφέρεται καλά η γραμμή σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτα εδω ειναι τα χαρακτηριστικα, και οπως φαινεται μου εχουν κατεβασει και τη γραμμη σε 3MBps

Με τη γραμμή σου το μέγιστο που μπορείς να πας είναι 5mbps. Τώρα στα 3 που είσαι κλειδωμένος θα έπρεπε να μην έχεις αποσυνδέσεις. Δοκίμασε να αλλάξεις το dsl modulation σε gdmt μήπως γίνει πιο σταθερή η γραμμή σου. Επίσης η εσωτερική σου καλωδίωση σε τι κατάσταση είναι. Αν μπορείς προσπάθησε να απομονώσεις τη κεντρική πρίζα και να συνδέσεις εκεί το μόντεμ να δεις πώς τα πάει.

Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις και από τον ΟΤΕ να σου αλλάξει το ρουτερ. Τζάμπα είναι άρα δεν έχεις να χάσεις και κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...