Προς το περιεχόμενο

Προβληματικη θηκη Elecam Explorer 4k

Warzycha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορασα προσφατα μια action camera elecam explorer 4K,μαζι με τα συμπραγκαλα και τα κοκοψινια που ειναι μεσα στην συσκευασια.

Ολα καλα κι ολα ωραια,παιρνω την αδιαβροχη θηκη,την γεμιζω χαρτοπετσετες,την πεταω σε εναν κουβα με νερο για να ελεγξω την στεγανοτητα της κι ηταν ολα κομπλε.

Ημουν ετοιμος για τρελες βουτιες κι ωραιες ληψεις στις παραλιες της Ρεθυμναρας!

Αμ δε...

Στην 1η υποβρηχια ληψη μπηκε νερο μεσα στην θηκη κι ηταν σαν μιξι ενυδρειο χωρις ψαρια.

Την κλεινω καπακια και την βαζω στον ηλιο.

Την αφησα μια μερα και σημερα που την δοκιμασα βλεπω οτι δουλευει (ελπιζω οχι για λιγες ωρες).

Ειναι οι αδιαβροχες θηκες των Κινεζων μη αξιοπιστες;Μπορω να σωσω καπως το συγκεκριμενο κομματι των διακοπων μου;Λογικα απο τα κουμπια θα πηρε νερο γιατι δεν βλεπω ρωγμη κτλ.Η καμερα μπηκε μολις σε 30 εκατοστα κατω απο το θαλασσινο νερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον ελατωματικο κοματι.εχω μια του 20ευρου με τα τσιμπραγκαλα της,και η θηκη κλεινει καλα.ακομη και τα κουμπια που τα παταω μεσα ,για σασπενς,δεν μπαζουν......αξιοπιστα δεν εχω,ουτε τα επωνυμα......και εκεινα στην κινα κατασκευαζονται.....το μονο συν τους,θα ειναι πιθανον η συγνωμη τους σε κανα εμαιλ

Επεξ/σία από dollyyy19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...