Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσε press render του Galaxy Note 8 που θα έχει dual camera με 3x optical zoom

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6,4 αυτό δεν είναι κινητό αυτό είναι ταμπλέτα και τα χρήματα να είχα τέτοιες ίντσες δεν είναι καθόλου πρακτικές.

το νοτε 3 που είχα ήταν οριακά πρακτικό.θα προτιμούσα κάτι σαν το 3 με αυτά τα χαρακτηριστικά.αν και πιστεύω 5,2 ίντσες είναι το ιδανικό

Κατι ακομα για τα παιδια που εχουν θεμα με τις inches. Μην κοιτατε τοσο τις ιντσες αλλα το μεγεθος συσκευης. Υψος, Μηκος και Πλατος. Ο συνδιασμος των δυο αυτων (ιντσες / μεγεθος συσκευης) για το καθε χερι ειναι διαφορετικος.

Υπαρχουν πολλοι που το δοκιμασαν και αλλαξαν γνωμη και αλλοι που δεν μπορουσαν με τιποτα να το συνηθισουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα προτιμούσα ευρυγώνιο παρά τηλεφακό στη δεύτερη κάμερα, που γίνεται της μόδας. Μετά που είδα το lg G5 εντυπωσιάστηκα.

Ευρυγώνιοι δεν είναι οι τυπικοί φακοί των smartphones; Τουλάχιστον το Galaxy Note 7 έχει 26mm (ισοδύναμο σε 35mm).

Ευρυγώνιοι δεν είναι οι τυπικοί φακοί των smartphones; Τουλάχιστον το Galaxy Note 7 έχει 26mm (ισοδύναμο σε 35mm).

Απο οσο γνωριζω φιλε μου, μονο η LG εχει κανει το dual camera setup με τον ενα φακο να ειναι ευρυγωνιος για ανεξαρτιτη χρηση.

Οσα κινητα χρησιμοποιουν dual cameras ειναι για exposure σκοπους φωτεινωτητας και πληροφορια εικονας. Κανενα για ανεξαρτιτη χρηση. 

Απο οσο γνωριζω επαναλλαμβανω, η LG το εχει μονο αυτο και το ειχε ξεκινησει απο το v10 με dual selfie camera που η μια ηταν wide angle με εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα.

Εαν κανω λαθος, συγνωμη.

Ενταξει σε φωτογραφιες ισως ειναι καλυτερο το G6 που εχεις απο το Ζ5,αλλα σε βιντεο ειναι τραγικη η lg και πρεπει να το παραδεχτης ειδικα σταθεροποιητη σε βιντεο ποτε δεν εβαλε καλο η lg.κουναει πολυ ρε παιδι μου..αφου ειχες το Ζ5 λες,δεν ειχε καλο βιντεο και ομαλο??

Και τελος στο Dxomark το G6 σου,βαθμολογηθηκε με 84 βαθμους ΜΟΝΟ,γιαυτο μην με λες ειναι καλυτερο απο samsung η sony,επειδη το εχεις! με μια φωτο που εβγαλες δεν μας λες κατι,ειδηκα σε Low light το lg σου δεν τα παει καλα..μιλα αντικειμενικα..

Το g4 kai g5 που ειχα στο παρελθον δεν με αφησαν καθολου ανικανοποιητο οσον αφορα την καμερα τους στα βιντεο. Το g6 δε, με ενθουσιασε. Το Ζ5 δεν ηταν καθολου ασχημο στα βιντεο. Μακραν καλυτερο το βιντεο του απο τις φωτο του.

Οπως θετω και σε προυγουμενο ποστ μου, δεν μπορω να παιρνω υπ οψην τις κριτικες απο οποιοδηποτε, οτι status και να εχει. Το Ζ5 διπλα με το G6, στις ιδιες συνθηκες, με το ιδιο τοπιο, με το ιδιο χερι να τα κραταει και τα δυο - αυτο θεωρω δοκιμη. Και το αποτελεσμα και παλι δεν θα ειναι αντικειμενικο γιατι τα αποτελεσματα θα εξεταστουν απο διαφορετικα ματια (ανθρωπους) που αλλο θεωρει ο ενας σωστο και αλλο ο αλλος.

Η φωτο που θα βγει ποσο κοντα στη πραγματικοτητα ειναι? Ποσο ιδια ειναι τα χρωματα στι φωτο σε συγκριση με αυτο που βλεπει το ματι κτλ.

Και κατι ακομα. Η φωτο που ποσταρα με τον ουρανο πιο πανω, ειναι με ελαχιστο φως.

Και ειλικρινα, εαν εισαι Θεσσαλονικη, παμε να πιουμε ενα καφε, να φαμε ενα πιτογυρο και να τραβαμε φωτο! 

Open invitation σε ολους μπας και βγει ακρη με τις καμερες γιατι η επιχειρηματολογια πισω απο μια οθονη σε ενα φορουμ απλα δεν βγαζει πουθενα - ποτε!

Και να το κανουμε και ποστ μετα και να γινει και πιν!

ΠΣ. Δεν εχω τιποτα με το Ζ5. Ηταν ενα απο τα πολυ καλα κινητα μου. Οπωε και το S8, οπως και το 1+3Τ κτλ κτλ.

• Like 1

Οταν το Samsung και οποιοδηποτε samsung θα μπορεσει να κανει αυτο τοτε θα πω οτι ΙΣΩΣ αξιζει η καμερα του περισσοτερο...

Τραβηγμενη με LG G6.

Οσοι τολμηροι - μπορειτε να δοκιμασετε τα κινητα σας να δουμε.

g0SUWcU.jpg

Η φωτο ειναι απλα αποδεκτη για κινητο αλλα προφανως μη αξιοποιησιμη.

Παιρνει πολυ κατω απο τη βαση σαν ποιοτητα εικονας, ειναι σαν ελαιογραφια κατι βεβαια που ειναι απολυτως λογικο οταν προσπαθουμε να βγαλουμε τετοιες φωτογραφιες με κινητα. Οι λιλιπουτειοι αιθητηρες των κινητων ( συνηθως 1/2.3" ) δεν θα μπορεσουν ποτε (μιλω για τουλαχιστον την επομενη 10ετια) να βγαλουν σωστες τετοιου τυπου φωτογραφιες γιατι ειναι θεμα ΦΥΣΙΚΗΣ.

Αν θελουμε τετοιες φωτο χρειαζεται εξοπλισμος.

Απο κει και περα, ακομα και να μην μπορει το N8+ να εχει τετοια ποιοτητα σε βραδυνη (ελαιογραφια) ειναι το τελευταιο που θα απασχολησει εναν κατοχο γιατι κατα τα αλλα δεν θα υπαρχει καμια επαφη μεταξυ των 2 συσκευων σε specs και συνολικη εμπειρια χρησης.

Αν θελει καποιος να τραβαει τετοιες φωτο τοτε:

α) αν εχει μονο το κινητο πανω του απλα συνεχιζει το κραταει στην τσεπη του ή

β) αγοραζει και κραταει μαζι του κανονικη μηχανη με τα απαραιτητα παρελκομενα (φακος-τριποδο κλπ)

Τωρα αν θελει οπωσδηποτε να την παρει με το κινητο, μπορει και να την ζωγραφισει, το αποτελεσμα σε πολλες περιπτωσεις μπορει να ειναι καλυτερο.

• Like 1

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον (και μεγάλη επιτυχία πιστεύω) αν η samsung έβγαζε μια πιο light έκδοση του note. Με s pen εννοείται αλλά πιο «γήινα» χαρακτηριστικά και τιμή φυσικά :)

edit, τώρα που το σκέφτομαι μήπως το έχει δοκιμάσει; Κάτι μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς...

Η φωτο ειναι απλα αποδεκτη για κινητο αλλα προφανως μη αξιοποιησιμη.

Παιρνει πολυ κατω απο τη βαση σαν ποιοτητα εικονας, ειναι σαν ελαιογραφια κατι βεβαια που ειναι απολυτως λογικο οταν προσπαθουμε να βγαλουμε τετοιες φωτογραφιες με κινητα. Οι λιλιπουτειοι αιθητηρες των κινητων ( συνηθως 1/2.3" ) δεν θα μπορεσουν ποτε (μιλω για τουλαχιστον την επομενη 10ετια) να βγαλουν σωστες τετοιου τυπου φωτογραφιες γιατι ειναι θεμα ΦΥΣΙΚΗΣ.

Αν θελουμε τετοιες φωτο χρειαζεται εξοπλισμος.

Απο κει και περα, ακομα και να μην μπορει το N8+ να εχει τετοια ποιοτητα σε βραδυνη (ελαιογραφια) ειναι το τελευταιο που θα απασχολησει εναν κατοχο γιατι κατα τα αλλα δεν θα υπαρχει καμια επαφη μεταξυ των 2 συσκευων σε specs και συνολικη εμπειρια χρησης.

Αν θελει καποιος να τραβαει τετοιες φωτο τοτε:

α) αν εχει μονο το κινητο πανω του απλα συνεχιζει το κραταει στην τσεπη του ή

β) αγοραζει και κραταει μαζι του κανονικη μηχανη με τα απαραιτητα παρελκομενα (φακος-τριποδο κλπ)

Τωρα αν θελει οπωσδηποτε να την παρει με το κινητο, μπορει και να την ζωγραφισει, το αποτελεσμα σε πολλες περιπτωσεις μπορει να ειναι καλυτερο.

Εχω την εντυπωση πως μιλας για την απολυτη αποτυχια της LG με το Stylus. Για τη Samsung δεν εχω ακουσει κατι τετοιο.

@Vamvakoulas

Για μενα που δεν ειμαι φωτογραφος και δεν θελω σιγουρα οπου πηγαινω να κουβαλαω ουτε τριποδο, ουτε υπολογιστη, ουτε ξεχωριστο GPS, ουτε mp3 player, ουτε μετριτη ζαχαρου (που μονο το NFC της samsung και η apple δεν λειτουργει) και ολα τα υπολοιπα που συμπεριλαμβανονται στη συσκευη, θελω τη μεγιστη αποδοση, στα χρηματα που διαθετω, για τον σκοπο που χρειαζομαι ολα τα παραπανω και ακομα περισσοτερα.

Στα χρηματα αυτα μπορω να περιμενω το ASUS AR.

Με το ιδιο σκεπτικο, μη δωσεις εξετασεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα περασεις σε σχολη, μη παρεις μαζι σου ομπρελα αν υπαρχει πιθανοτητα βροχης και οχι 100%, μη βγαλεις το κινητο σου απο τη πριζα αν δεν φτασει οπωσδηποτε το 100% και σιγουρα μην πας Βερολινο η Λονδινο γιατι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει τρομοκρατικη επιθεση.

ΟΚ. Το παρατραβηξα, αλλα το νοημα παραμενει. Και εν μερη συμφωνω. Για να τρεξουμε πρεπει πρωτα να μπουσουλισουμε. Προς το παρον τα κινητα μπουσουλανε οσον αφορα τις καμερες σε συγκριση με τα επαγγελματικα. Δεν υπαρχει αμφιβολια. Κοινη λογικη ειναι αυτο! Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αφου μπορω και να αποτυπωσω τον νυχτερινο ουρανο για να θυμαμαι ποσο καθαρος και ωραιος ηταν εκεινο το βραδυ να μην το κανω αφου δεν θα ειναι επιπεδου αστεροσκοποιου...

Και για μενα το LG μπουσουλαει καλυτερα

• Like 1

Οταν το Samsung και οποιοδηποτε samsung θα μπορεσει να κανει αυτο τοτε θα πω οτι ΙΣΩΣ αξιζει η καμερα του περισσοτερο...

Τραβηγμενη με LG G6.

Οσοι τολμηροι - μπορειτε να δοκιμασετε τα κινητα σας να δουμε.

g0SUWcU.jpg

σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω αντιπαραθεση με την φωτο σου εξαλλου ειχα αναφερει πιο πριν οτι μου αρσε πολυ η φωτο ,ειπα ομως να βγαλω και εγω μια με το s7edge ,δυστυχος δεν ειχε αστερια χτες το βραδυ οποτε εβγαλα μια πρωινη ,εχει πειραχτει λιγο το γκαζον απο τον σκυλο και πανω με photoshop απο τον σκυλο και κατω δεν πειραχτηκε καθολου

post-39233-0-47920500-1501671783_thumb.jpg

• Like 1

Αυτο ακριβως εννοώ φίλε μου.

Να μπορείς να βγάζεις τέτοιου είδους φωτο με το κινητό σου χωρίς επαγγελματικό εξοπλισμό. Πολυ καλή και η φωτο σου.

Ξύπνησες το πρωι. Έβγαλες φωτο το σκυλαρχο. Γούσταρες. Αυτο εννοώ.

• Like 1

@Vamvakoulas

Για μενα που δεν ειμαι φωτογραφος και δεν θελω σιγουρα οπου πηγαινω να κουβαλαω ουτε τριποδο, ουτε υπολογιστη, ουτε ξεχωριστο GPS, ουτε mp3 player, ουτε μετριτη ζαχαρου (που μονο το NFC της samsung και η apple δεν λειτουργει) και ολα τα υπολοιπα που συμπεριλαμβανονται στη συσκευη, θελω τη μεγιστη αποδοση, στα χρηματα που διαθετω, για τον σκοπο που χρειαζομαι ολα τα παραπανω και ακομα περισσοτερα.

Στα χρηματα αυτα μπορω να περιμενω το ASUS AR.

Με το ιδιο σκεπτικο, μη δωσεις εξετασεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα περασεις σε σχολη, μη παρεις μαζι σου ομπρελα αν υπαρχει πιθανοτητα βροχης και οχι 100%, μη βγαλεις το κινητο σου απο τη πριζα αν δεν φτασει οπωσδηποτε το 100% και σιγουρα μην πας Βερολινο η Λονδινο γιατι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει τρομοκρατικη επιθεση.

Οπως καταλαβαινεις, ολα τα παραπανω αποτελουν λογικης ισοπεδωσης. Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα, ουτε μονο ασπρο και μαυρο. Δεν χρειαζεται να κουβαλας λοιπον laptop, gps τροχοσπιτα κλπ για να παρεις μια καλη φοτο το βραδυ. Μια μικρη mirrorless με εναν καλο φακουδακο κι ενα μικρο τριποδακι φτανουν και περισσευουν για να εχεις 100 φορες καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο ενος κινητου. Και μαλιστα αν σε καποιον ΑΡΕΣΕΙ η φωτογραφια, αυτο επιβαλλεται.

Για τα υπολοιπα δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω αφου προκειται για μηδενιστικη λογικη με την οποια δεν συμβαδιζω.

Αυτη μαλιστα φιλε,ωραια φωτο,οχι σαν του αλλου φιλου που ειχε θορυβω,βεβαια η δικια σου ειναι σε καλο φωτισμο αλλα και παλι το S7 εχει καλυτερη φωτογραφικη απο το G6,η Lg φετος δεν προχωρησε στην καμερα το G6 ειναι ελαχιστα καλυτερο απο G4_G5,σε αλλα θεματα ναι προχωρησε,κατασκευη,οθονη,αδιαβροχω,κ.α

ευχαριστω ,δεν εχω πολλες τεχνικες γνωσεις περι φωτογραφιας (για την ακριβεια καμια )αυτην την εβγαλα στο αυτοματο καμια ρυθμιση (δεν ξερω να ρυθμιζω  :-D )θα περιμενω τα αστερια να βγαλω μια να δω τι αποτελεσμα εχει 

Αυτο ακριβως εννοώ φίλε μου.

Να μπορείς να βγάζεις τέτοιου είδους φωτο με το κινητό σου χωρίς επαγγελματικό εξοπλισμό. Πολυ καλή και η φωτο σου.

Ξύπνησες το πρωι. Έβγαλες φωτο το σκυλαρχο. Γούσταρες. Αυτο εννοώ.

ετσι ,απλα να αρεσει στο ματι ,τι αλλο ρε γαμωτο,για τα αλλα υπαρχουν οι επαγγελματιες 

• Like 1

Οπως καταλαβαινεις, ολα τα παραπανω αποτελουν λογικης ισοπεδωσης. Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα, ουτε μονο ασπρο και μαυρο. Δεν χρειαζεται να κουβαλας λοιπον laptop, gps τροχοσπιτα κλπ για να παρεις μια καλη φοτο το βραδυ. Μια μικρη mirrorless με εναν καλο φακουδακο κι ενα μικρο τριποδακι φτανουν και περισσευουν για να εχεις 100 φορες καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο ενος κινητου. Και μαλιστα αν σε καποιον ΑΡΕΣΕΙ η φωτογραφια, αυτο επιβαλλεται.

Για τα υπολοιπα δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω αφου προκειται για μηδενιστικη λογικη με την οποια δεν συμβαδιζω.

Πιστεύω πως αν η φωτογραφία που έβγαλε κάποιος τον ικανοποιεί και του θυμίζει τη στιγμή δεν έχει σημασία με τι την έβγαλε. Μια χαρά βγάζουν τα κινητά, ειδικά τα πιο ακριβά και ειδικά μέρα. Για τον περισσότερο κόσμο είναι υπερβολικό και δύσκολο να κουβαλάει μαζί του έξτρα μηχανή. Το αξιοπρεπές είναι και υποκειμενικό σε μεγάλο βαθμό άλλωστε.

Επίσης, με αυτή τη λογική και οι μηχανές που σήμερα θεωρούμε αξιοπρεπείς μετά από κάποιο διάστημα θα θεωρούνται ξεπερασμένες και αντίστοιχα θα λέμε σε κάποιους ότι δεν κάνεις δουλειά με αυτές, πρέπει να πάρεις τουλάχιστον αυτό κι αυτό κλπ.  

• Like 3

Πιστεύω πως αν η φωτογραφία που έβγαλε κάποιος τον ικανοποιεί και του θυμίζει τη στιγμή δεν έχει σημασία με τι την έβγαλε. Μια χαρά βγάζουν τα κινητά, ειδικά τα πιο ακριβά και ειδικά μέρα. Για τον περισσότερο κόσμο είναι υπερβολικό και δύσκολο να κουβαλάει μαζί του έξτρα μηχανή. Το αξιοπρεπές είναι και υποκειμενικό σε μεγάλο βαθμό άλλωστε.

Επίσης, με αυτή τη λογική και οι μηχανές που σήμερα θεωρούμε αξιοπρεπείς μετά από κάποιο διάστημα θα θεωρούνται ξεπερασμένες και αντίστοιχα θα λέμε σε κάποιους ότι δεν κάνεις δουλειά με αυτές, πρέπει να πάρεις τουλάχιστον αυτό κι αυτό κλπ.  

Aπαντωντας σε σκελη:

1) η ενσταση μου αφορα αποκλειστικα τη νυχτερινη φωτογραφια. Την ημερα, αρκετα κινητα πλεον βγαζουν πολυ καλες φωτογραφιες χωρις βεβαια να μπορουν να συγκριθουν με κανονικες φωτ. μηχανες εκτος απο την ποιοτητα κυριως σε θεμα περιορισμων οπως ελεγχος βαθους πεδιου, τηλεφωτογραφια, μακροφωτογραφια κλπ. Βεβαιως εξεζητημενα πραγματα και οχι αναγκαια για τον καθενα.

2) οσον αφορα την δευτερη παραγραφο αυτο ισχυει με ολα τα τεχνολογικα αγαθα, και νομιζω οτι ξεφευγει εντελως απο την αρχικη μου σημειωση και υποδειξη οτι με κανενα κινητο και για αρκετα χρονια ΔΕΝ θα μπορουμε να εχουμε αξιοπρεπη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ φωτογραφιση. Απο κει και περα, με την λεξη "αξιοπρεπη-αποδεκτη" , ο καθενας μπορει να θεσει τα ορια που αυτος θελει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...