Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσε press render του Galaxy Note 8 που θα έχει dual camera με 3x optical zoom

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσοι αναφερουν την τιμή (δικαιολογημενα) μην ξεχνάτε πως με την Ελληνική αγορά δεν ασχολειται κανείς. Στο εξωτερικο δεν τους νοιάζει γιατι εχουν τρελά συμβολαια. Εγω πχ θα το πάρω απο την 3 UK και θα δινω 55 Λίρες το μηνα (περιπου 60 ευρω) με απεριοριστα sms/calls και απεριοριστα MB και θα παρω την συσκευη με 199 Λιρες. Οποτε οσο ακριβή και αν ειναι στο εξωτερικο δεν νοιαζονται. Απλα αλλαζουν συσκευη καθε 24 μηνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Η LG το ξεκίνησε κιόλας,η op έχει κάνει την παραγγελία της σε οθόνη 18:9. Η Huawei και η ZTE επίσης το ίδιο. Είναι πλέον της μόδας και βλέπουν ότι αρέσει στον κόσμο. Ένας από αυτούς είναι και εγώ,εκεί που έλεγα ότι χάνω,δεν είναι ωραίο το καινούριο aspect, τελικά με βόλεψε πάρα πολύ στην καθημερινότητα μου και στην δουλειά μου. Άντε με το καλό να ανακοινωθεί και όταν με το καλό πέσει η τιμή του να το τσιμπήσουμε.

οι εφαρμογες τρεχουν ολες κανονικα με αυτο το aspect ratio?

και 6 g μνημη αλλα οκ τι θα ηθελες να εχει για να ειναι το απολυτο εργαλειο?

Ξέρω γω; Ουσιαστικά είναι το S8+ με μικροαλλαγές. Δεν είναι να πεις και η τεράστια διαφορά. Φυσικά και θα είναι το καλύτερο Android Smartphone της αγοράς αλλά κρατάω μικρό καλάθι, όπως κρατάω και μικρό καλάθι με τις υπόλοιπες εταιρίες Android & iOS, κάτσε να τα κυκλοφορίσουν να πέσουν κάτω από την κρίση των Reviews και βλέπουμε. 

Ξέρω γω; Ουσιαστικά είναι το S8+ με μικροαλλαγές. Δεν είναι να πεις και η τεράστια διαφορά. Φυσικά και θα είναι το καλύτερο Android Smartphone της αγοράς αλλά κρατάω μικρό καλάθι, όπως κρατάω και μικρό καλάθι με τις υπόλοιπες εταιρίες Android & iOS, κάτσε να τα κυκλοφορίσουν να πέσουν κάτω από την κρίση των Reviews και βλέπουμε. 

να μου πεις οτι το s8 ειναι ουσιαστικα ενα s7 edge με καποιες μικροαλαγες  κυριως οθονς το καταλαβαινω αλλα με το note καμια σχεση

γουσταρω να βλεπω τοσο hate  επειδη απλα το κινητο θα ειναι κορυφη. παρτε xiaomi στα 150 €  και κινεζικες ναυαρχιδες και νιωστε γαματοι κραζοντας την πραγματικη τεχνολογια και εξελιξη. η καμερα τα σπαει οπως φαινεται και δεν θα εχει αντιπαλο.  και το θεμα χρηματων ειναι αστειο-δεν ειναι ολα για ολους. 

• Like 3

Ούτε ένα σχόλιο περί ανατινάξεων κλπ? Απογοητεύτηκα!

Δεν αναφέρατα το κυριότερό του χαρακτηριστικό: Ψάρεμα (με δυναμίτη :devil: )

Δε το πρόσεξες!!!

Αυτή η διάσταση μου φαίνεται κι εμένα περίεργο αλλά δε την έχω δουλέψει! Μακρυνάρι το βλέπω σε αυτές τις διαστάσεις και ΣΊΓΟΥΡΑ θα το κοροϊδεύω όπως έκανα και με το iPhone 5 που το κάνανε τηλεκοντρόλ σε σχέση με το 4αρι αλλά μετά βόλεψε όλο το κόσμο!!! ☺

Οσοι αναφερουν την τιμή (δικαιολογημενα) μην ξεχνάτε πως με την Ελληνική αγορά δεν ασχολειται κανείς. Στο εξωτερικο δεν τους νοιάζει γιατι εχουν τρελά συμβολαια. Εγω πχ θα το πάρω απο την 3 UK και θα δινω 55 Λίρες το μηνα (περιπου 60 ευρω) με απεριοριστα sms/calls και απεριοριστα MB και θα παρω την συσκευη με 199 Λιρες. Οποτε οσο ακριβή και αν ειναι στο εξωτερικο δεν νοιαζονται. Απλα αλλαζουν συσκευη καθε 24 μηνες

Και εγώ το ίδιο κάνω απλά βάζω και την επιδότηση της γυναίκας μου κάθε 2 χρόνια. Τελευταία φορά πήρα το 6s δωρεάν

οι εφαρμογες τρεχουν ολες κανονικα με αυτο το aspect ratio?

Ωδές εφαρμογές δουλεύω δεν έχουν κανένα θέμα σε αυτό το aspect ratio.τα παιχνίδια ακόμα έχουν, κάποια έχουν πάρει update για να δουλεύουν σε αυτό το aspect,αλλά όχι ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...