Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Οσοι αναφερουν την τιμή (δικαιολογημενα) μην ξεχνάτε πως με την Ελληνική αγορά δεν ασχολειται κανείς. Στο εξωτερικο δεν τους νοιάζει γιατι εχουν τρελά συμβολαια. Εγω πχ θα το πάρω απο την 3 UK και θα δινω 55 Λίρες το μηνα (περιπου 60 ευρω) με απεριοριστα sms/calls και απεριοριστα MB και θα παρω την συσκευη με 199 Λιρες. Οποτε οσο ακριβή και αν ειναι στο εξωτερικο δεν νοιαζονται. Απλα αλλαζουν συσκευη καθε 24 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ούτε ένα σχόλιο περί ανατινάξεων κλπ? Απογοητεύτηκα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Η LG το ξεκίνησε κιόλας,η op έχει κάνει την παραγγελία της σε οθόνη 18:9. Η Huawei και η ZTE επίσης το ίδιο. Είναι πλέον της μόδας και βλέπουν ότι αρέσει στον κόσμο. Ένας από αυτούς είναι και εγώ,εκεί που έλεγα ότι χάνω,δεν είναι ωραίο το καινούριο aspect, τελικά με βόλεψε πάρα πολύ στην καθημερινότητα μου και στην δουλειά μου. Άντε με το καλό να ανακοινωθεί και όταν με το καλό πέσει η τιμή του να το τσιμπήσουμε. οι εφαρμογες τρεχουν ολες κανονικα με αυτο το aspect ratio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 θεικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εκρηκτικό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 και 6 g μνημη αλλα οκ τι θα ηθελες να εχει για να ειναι το απολυτο εργαλειο? Ξέρω γω; Ουσιαστικά είναι το S8+ με μικροαλλαγές. Δεν είναι να πεις και η τεράστια διαφορά. Φυσικά και θα είναι το καλύτερο Android Smartphone της αγοράς αλλά κρατάω μικρό καλάθι, όπως κρατάω και μικρό καλάθι με τις υπόλοιπες εταιρίες Android & iOS, κάτσε να τα κυκλοφορίσουν να πέσουν κάτω από την κρίση των Reviews και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ξέρω γω; Ουσιαστικά είναι το S8+ με μικροαλλαγές. Δεν είναι να πεις και η τεράστια διαφορά. Φυσικά και θα είναι το καλύτερο Android Smartphone της αγοράς αλλά κρατάω μικρό καλάθι, όπως κρατάω και μικρό καλάθι με τις υπόλοιπες εταιρίες Android & iOS, κάτσε να τα κυκλοφορίσουν να πέσουν κάτω από την κρίση των Reviews και βλέπουμε. να μου πεις οτι το s8 ειναι ουσιαστικα ενα s7 edge με καποιες μικροαλαγες κυριως οθονς το καταλαβαινω αλλα με το note καμια σχεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 γουσταρω να βλεπω τοσο hate επειδη απλα το κινητο θα ειναι κορυφη. παρτε xiaomi στα 150 € και κινεζικες ναυαρχιδες και νιωστε γαματοι κραζοντας την πραγματικη τεχνολογια και εξελιξη. η καμερα τα σπαει οπως φαινεται και δεν θα εχει αντιπαλο. και το θεμα χρηματων ειναι αστειο-δεν ειναι ολα για ολους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ούτε ένα σχόλιο περί ανατινάξεων κλπ? Απογοητεύτηκα! Θα πάρει φωτιά ο Αύγουστος (ορίστε). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ρε το τιμημένο, είναι φανταστικό! Πόσο να πέσει μετά έναν χρόνο? Να έχει πάει στα 500€ ? Θέλω η Samsung που πρώτη το επανέφερε τις υπέρυθρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ούτε ένα σχόλιο περί ανατινάξεων κλπ? Απογοητεύτηκα! Δεν αναφέρατα το κυριότερό του χαρακτηριστικό: Ψάρεμα (με δυναμίτη )Δε το πρόσεξες!!! Αυτή η διάσταση μου φαίνεται κι εμένα περίεργο αλλά δε την έχω δουλέψει! Μακρυνάρι το βλέπω σε αυτές τις διαστάσεις και ΣΊΓΟΥΡΑ θα το κοροϊδεύω όπως έκανα και με το iPhone 5 που το κάνανε τηλεκοντρόλ σε σχέση με το 4αρι αλλά μετά βόλεψε όλο το κόσμο!!! ☺ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskeras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Είχα note 3 και 4 .Kινητάρα φαίνεται αλλα εμένα με έχασε στο aspect ratio και προσωπικα δεν μου αρέσει αυτο το μακρόστενο στυλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris0506 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Οσοι αναφερουν την τιμή (δικαιολογημενα) μην ξεχνάτε πως με την Ελληνική αγορά δεν ασχολειται κανείς. Στο εξωτερικο δεν τους νοιάζει γιατι εχουν τρελά συμβολαια. Εγω πχ θα το πάρω απο την 3 UK και θα δινω 55 Λίρες το μηνα (περιπου 60 ευρω) με απεριοριστα sms/calls και απεριοριστα MB και θα παρω την συσκευη με 199 Λιρες. Οποτε οσο ακριβή και αν ειναι στο εξωτερικο δεν νοιαζονται. Απλα αλλαζουν συσκευη καθε 24 μηνες Και εγώ το ίδιο κάνω απλά βάζω και την επιδότηση της γυναίκας μου κάθε 2 χρόνια. Τελευταία φορά πήρα το 6s δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Σιγουρα θα ειναι απηστευτη συσκευη αλλα πολλα τα λεφτα 800,900,1000..Παντος σα τη χαλκιδικη δεν εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 οι εφαρμογες τρεχουν ολες κανονικα με αυτο το aspect ratio? Ωδές εφαρμογές δουλεύω δεν έχουν κανένα θέμα σε αυτό το aspect ratio.τα παιχνίδια ακόμα έχουν, κάποια έχουν πάρει update για να δουλεύουν σε αυτό το aspect,αλλά όχι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα