Voodooman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 http://www.imdb.com/title/tt2560140/?ref_=fn_al_tt_1 Ολόκληρη η εναπομείνασα ανθρωπότητα ζει κλεισμένη μέσα σε μία τεράστια έκταση προφυλαγμένη από πανύψηλα τείχη. Τα τείχη χτίστηκαν για να την προστατέψουν από τους Τιτάνες, ένας ανθρωποειδές είδος κολοσσιαίων διαστάσεων, που μόνο λόγο ύπαρξης έχει να κατασπαράζει ανθρώπους. Για εκατό χρόνια όλα πηγαίνουν καλά (...), μέχρι που μια μέρα στα τείχη εμφανίζεται ένας τεράστιος τιτάνας ακουλουθούμενος από πολλούς μικρότερους, και τα προβλήματα ξεκινούν. Τυχαία έπεσα πάνω στην σειρά και κόλλησα. Λίγο το ιντριγκαδόρικο θέμα, λίγο το καλό σχέδιο, λίγο οι χαρακτήρες, το έχω πιάσει μονορούφι. Το manga στο οποίο βασίζεται η σειρά έχει προχωρήσει αρκετά περισσότερο και με το ζόρι κρατιέμαι να μην σποϊλεριαστώ. Από τα λίγα που διαβάζω, το manga "απλώνει" θεματικά πάρα πολύ, οπότε ο μόνος φόβος μου είναι να μην συμβεί και εδώ ό,τι με το Claymore, όπου το anime ξεκίνησε καταπληκτικά και στο τέλος πετσοκόπηκε, προδίδοντας τελείως το πνεύμα και το περιεχόμενο του manga.
Darky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Απο τα καλα action anime, ενδιαφερουσα πλοκη και πολυ καλο action και animation. Μεχρι τωρα το anime ειναι σχεδον 1:1 με το μανγκα οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει λογος ανησυχίας. Πιστευω πως εχουν σκοπο να κανουν πληρες adaptation αλλιώς δεν θα το συνεχιζαν, νομιζω εχουν πει κιολας πως θα συνεχιστει το anime στο μελλον. Εγω θα σου ελεγα να πιασεις το manga το οποιο θεωρω εξαιρετικο και ας εχει μετριο σχεδιο. "Απλωνει" θεματικα (αν καταλαβα με ποια εννοια το λες) αλλα νομιζω εκει ειναι που λαμπει το σεναριο, δεν ειναι ενα αμυαλο shounen οπως φαινεται στην αρχη. Ο mangaka σιγουρα πρεπει εχει γραψει την πορεια το τελος τη σειρας απο την αρχη που το ξεκινησε και βγαινει πολυ καλο το αποτελεσμα. Αρκει να μην το τραβηξει για να πουλησει, αλλα εγω δεν εχω παρατηρήσει κατι τετοιο γιατι θα μπορουσε ευκολα να το κανει αλλα μαλλον δεν εχει τετοιο σκοπο. Γενικα ειναι καλη ιδεα να το διαβασεις για να μην φας τα μεγαλα spoilers
managerre Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 σειραρα με πολλα wtf ειδικα 1η σεζον το ειχα δει ολο σε μια νυχτα
kajwbtfe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Είδα την μια από τις δύο ταινίες.Το anime δεν έχω μπορέσει ακόμα να το εντοπίσω..Είδα κάπου και καλά αντιδράσεις από το τέλος της πρώτης σεζόν και έδειχναν πολύ wtf όντως κάτι που στην πρώτη ταινία δεν είδα κάτι τέτοιο.Θα κάτσω να δω και τη δεύτερη και μετά θα πάω για το anime εκτός και αν το βρω σύντομα..
Metal_Head Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Η σειρά πραγματικά είναι πολύ δυνατή. Ωραίο σενάριο, ανατροπές. Από τα καλύτερα anime που έχω δει. Αν θες site να κατεβάσεις τη σειρά (με αγγλικούς υπότιτλους) στείλε PM.
Voodooman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Υπάρχει ειδικό θέμα για όλα τα anine btw.... Παρόλα αυτά υπάρχει ξεχωριστό thread για κάθε σειρά και διαφορετικό για κάθε ταινία... @Darky, "απλώνει" εννοώ ότι θεματικά ξεκινάει από κάτι περιορισμένης κλίμακας, που είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και στη συνέχεια αποκαλύπτεται από πίσω κάτι πολύ μεγαλύτερο. Αυτό το είχε πετύχει εξαιρετικά το manga Claymore, η σειρά ούτε που το είχε ακουμπήσει. Άλλα δύο επεισόδια μου έμειναν. Δεν σκοπεύω να διαβάσω το manga, προτιμώ να περιμένω την σειρά το '18. Από όσο διάβασα, οι δημιουργοί σκοπεύουν να ακολουθήσουν πιστά το manga και να προχωρούν μαζί του, για να δούμε. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παρόλα αυτά υπάρχει ξεχωριστό thread για κάθε σειρά και διαφορετικό για κάθε ταινία... @Darky, "απλώνει" εννοώ ότι θεματικά ξεκινάει από κάτι περιορισμένης κλίμακας, που είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και στη συνέχεια αποκαλύπτεται από πίσω κάτι πολύ μεγαλύτερο. Αυτό το είχε πετύχει εξαιρετικά το manga Claymore, η σειρά ούτε που το είχε ακουμπήσει. Άλλα δύο επεισόδια μου έμειναν. Δεν σκοπεύω να διαβάσω το manga, προτιμώ να περιμένω την σειρά το '18. Από όσο διάβασα, οι δημιουργοί σκοπεύουν να ακολουθήσουν πιστά το manga και να προχωρούν μαζί του, για να δούμε. πέραν του ξεχωριστού θέματος του dragonball δεν υπάρχει το άλλο που αναφερεις και μάλλον τα έχεις μπερδέψει με τις κανονικές ταινίες και σειρές.Και το κεντρικό θέμα των manga και anime σαν θέμα αναφοράς των αγαπημένων του καθενός ξεκίνησε αλλά για να μην υπάρχουν διάσπαρτα θέματα έγινε το κεντρικό μιας και η συμμετοχή/ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μικρό. http://www.insomnia.gr/topic/78988-manga-και-anime-που-σας-άρεσαν/ Γιατι οποίος τα βάλει κάτω και σκεφτεί λίγο λογικά θα καταλάβει ότι σε ενοτητα κινηματογράφου και τηλεόρασης να μην μπει ο άλλος που τον ενδιαφέρουν τα manga για να σχολιάσει
Voodooman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 πέραν του ξεχωριστού θέματος του dragonball δεν υπάρχει το άλλο που αναφερεις και μάλλον τα έχεις μπερδέψει με τις κανονικές ταινίες και σειρές. Και το κεντρικό θέμα των manga και anime σαν θέμα αναφοράς των αγαπημένων του καθενός ξεκίνησε αλλά για να μην υπάρχουν διάσπαρτα θέματα έγινε το κεντρικό μιας και η συμμετοχή/ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μικρό. http://www.insomnia.gr/topic/78988-manga-και-anime-που-σας-άρεσαν/ Γιατι οποίος τα βάλει κάτω και σκεφτεί λίγο λογικά θα καταλάβει ότι σε ενοτητα κινηματογράφου και τηλεόρασης να μην μπει ο άλλος που τον ενδιαφέρουν τα manga για να σχολιάσει "Κανονική" σειρά και ταινία ποια θεωρείται; Το Attack on Τitan απέχει κάπως από το να χαρακτηριστεί "μικυμάου", αν και, ακόμη και αν ήταν, πάλι θα μπορούσε κάποιος να ανοίξει thread. Είναι σειρά (έχει ιδιαίτερη σημασία η μέθοδος αποτύπωσης και παίζεται στην τηλεόραση αυτόν τον καιρό. Είναι αρκετά σύνθετη, ώστε δυνητικά να αξίζει ανάλυσης από τους θεατές. Το "manga και anime που σας άρεσε" το θεωρώ αντίστοιχο του "ποια ταινία μόλις είδατε", από εκεί και πέρα υπάρχουν (και επιτρέπονται) και ξεχωριστά threads. Και ξέρω πάρα πολλά anime που σηκώνουν πολύ περισσότερη κουβέντα από το Wonder woman ή το... master chef. Εν πάσει περιπτώση, ας δούμε πόση συμμετοχή υπάρχει και βλέπουμε. Σε κάθε περίπτωση, το thread μπορεί να κλειδωθεί από τους αρμόδιους, αν παραβαίνει κάποιον κανονισμό. Στα του θέματος, μετά και τα δύο τελευταία επεισόδια, μας λύνονται κάποιες απορίες, ενώ αρχίζει να φαίνεται τί περίπου συμβαίνει. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν μας έχει δοθεί καμία εξήγηση για τίποτα και είμαστε "υποχρεωμένοι" να πάμε με τα νερά της αφήγησης χωρίς να ρωτάμε πολλά-πολλά και ελπίζοντας ότι θα μας λυθούν οι απορίες παρακάτω. Έτσι ελπίζω να απαντηθεί και η μεγαλύτερη απορία μου, το γιατί αυτοί οι κάτοικοι δεν ξέρουν ή δε θυμούνται τίποτα για το πώς ήταν ο κόσμος τους πριν από αυτά τα τελευταία 100 χρόνια. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Όπως είπα μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αν ήμασταν στις παλιές εποχές που βλεπαμε στην τηλεόραση one piece(drake),dragonball,metabots,digimon κλπ ναι εκεί να γινόταν κουβέντα αλλά πλέον στην Ελληνική τηλεόραση δεν παίζεται τίποτα συγχρονο, πόσο μάλλον το attack on titan που τίτλου. Άρα τα wonder woman(κινηματογράφος)και master chef η survivor(τηλεόραση)σωστά βρίσκονται εδώ. Με βάση τους κανόνες (και την λογική)τα anime και manga δεν έχουν κάποιο ειδικό θέμα για να μπουν όπως σε άλλα site. Σωστά θέματα για αυτή την ενότητα είναι μεταφορές τύπου ghost in the shell του cinema η άλλες μεταφορές του netflix όπως death note η castlevania. Εγώ απλά το ανέφερα για ναην δημιουργούνται τσαμπα θέματα και μοιράζεται η ήδη περιορισμένη συμμετοχή που υπάρχει για αυτά.
Voodooman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Όπως είπα μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αν ήμασταν στις παλιές εποχές που βλεπαμε στην τηλεόραση one piece(drake),dragonball,metabots,digimon κλπ ναι εκεί να γινόταν κουβέντα αλλά πλέον στην Ελληνική τηλεόραση δεν παίζεται τίποτα συγχρονο, πόσο μάλλον το attack on titan που τίτλου. Άρα τα wonder woman(κινηματογράφος)και master chef η survivor(τηλεόραση)σωστά βρίσκονται εδώ. Με βάση τους κανόνες (και την λογική)τα anime και manga δεν έχουν κάποιο ειδικό θέμα για να μπουν όπως σε άλλα site. Σωστά θέματα για αυτή την ενότητα είναι μεταφορές τύπου ghost in the shell του cinema η άλλες μεταφορές του netflix όπως death note η castlevania. Εγώ απλά το ανέφερα για ναην δημιουργούνται τσαμπα θέματα και μοιράζεται η ήδη περιορισμένη συμμετοχή που υπάρχει για αυτά. Αφου ξαναμπήκα-μετά από καιρό- στο thread για τα anime, κατάλαβα γιατί και πώς τα λες αυτά που λες. Η υπόλοιπη απολογία μου σε pm!
kax54638 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει. Ότι έχω δει και πάρα πολλά για να είμαι ειλικρινής, αλλά με το Attack on Titan κόλλησα. Πήρα και τους τρείς τόμους της colossal edition γιατί με έφαγε η περιέργεια να δω την συνέχεια αλλά ρε παιδί μου το manga δεν μπορώ να το διαβάσω με τίποτα. Μου φαίνεται τόσο άσχημο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα