Προς το περιεχόμενο

[ssd] ocz tl100 240gb 73,42€@multirama.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αξιζει δλδ η αγορα του?

Μπηκα στο forum να τσεκαρω για την προσφορα του Πλαισιο και τα περισσοτερα παιδια λεγανε να παρουμε αυτον.

Τωρα διαβαζω οτι ειναι πιο χαλια και απο σκληρο (που δεν νομιζω να ισχυει).

Να βαλω ενα 20€ παραπανω και να παρω τον Samsung να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Δημοσ.

Εγώ τον έχω από παλιότερη αγορά. Δεν είναι άθλιος, αλλά δεν κάνω και απαιτητικές εργασίες. Θα έλεγα όμως αν μπορείς να πάρεις τον evo είναι σίγουρα καλυτερος

Δημοσ.

Στη πολη μου παντως υπαρχει ακομα καταστημα Multirama, ενω εχει ανοιξει και Public..
Ιδιος ομιλος ειναι απλα τα Multirama τα εχουν βαλει στην ακρη..

Δημοσ.

Να βαλω ενα 20€ παραπανω και να παρω τον Samsung να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Oπως το ειπες. Βαλε 20ευρω παραπανω και παρε το Samsung.

Και θα περιφανευεσαι οτι εχεις σωστο εργαλειο.

Εγω ΑΝ επαιρνα SSD, μονο Samsung και Intel θα κοιτουσα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω τον δισκο αλλά στην έκδοση των 120. Εγώ τον αγόρασα διότι θα τον έβαζα σε sata 2 και δεν άξιζε ο Samsung οποίος παντως τον θέλει είναι πολύ γρήγορος.

Δημοσ.

Oπως το ειπες. Βαλε 20ευρω παραπανω και παρε το Samsung.

Και θα περιφανευεσαι οτι εχεις σωστο εργαλειο.

Εγω ΑΝ επαιρνα SSD, μονο Samsung και Intel θα κοιτουσα.

Σκάω από περηφανεια με τον 840 και τα speed drops του....

Ένας adata που είχα πάρει με 40€ 120gb με κάνει πολύ πιο περήφανο από τον 840 που πήρα στα δίπλα λεφτά πάντως.

Δημοσ.

η αληθεια να λεγεται :P Επρεπε να ειχαμε παρει με 40€ 120gb τοτε πριν διπλασιαστουνε οι τιμες. Για να αποδοσει τα μεγιστα  ο 840 - 850 θελει να τον βαλεις να κατσει και στον αναλογο controller

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω 2 ssd, έναν για το λάπτοπ της υπογραφής και έναν για ένα παλιό συστηματάκι με Intel Core Duo E8400 και 4gb RAM. Ήμουν ανάμεσα στον Samsung Evo 850 και στον Sandisk SSD Plus αλλά με ψήνει η προσφορά του τίτλου, μιλάμε για 35-45€ διαφορά...

Μια γνώμη;

Δημοσ.

ειδικα για παλιο συστηματακι, θα εισαι σουπερ με τον ocz, εκει δε νομιζω να αξιζει να παρεις 850 ή αναλογης ποιοτητας

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω 2 ssd, έναν για το λάπτοπ της υπογραφής και έναν για ένα παλιό συστηματάκι με Intel Core Duo E8400 και 4gb RAM. Ήμουν ανάμεσα στον Samsung Evo 850 και στον Sandisk SSD Plus αλλά με ψήνει η προσφορά του τίτλου, μιλάμε για 35-45€ διαφορά...

Μια γνώμη;

Φυσικα και αξιζει τον εχω σε celeron και ειναι αξιοπρεπεστατος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...