Simos805 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά έχω ένα θέμα, πριν λίγο καιρό άλλαξα το email μου εδώ στο insomnia από gmail σε icloud. Από τότε που το άλλαξα δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email όπως όταν λαμβάνω ένα προσωπικό μήνυμα (φυσικά έχω ενεργοποιημένη την ρύθμιση να μου στέλνει ειδοποιήσεις στο email). Μπορεί κάποιος να δει τι συμβαίνει; Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 ...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email όπως όταν λαμβάνω ένα προσωπικό μήνυμα... Χμμμ, τί εννοείς εδώ; «δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email όπως αντιθέτως συμβαίνει όταν λαμβάνω ένα προσωπικό μήνυμα»; Ή μήπως: «δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email: για παράδειγμα, όταν λαμβάνω ένα προσωπικό μήνυμα»; Ρωτώ γιατί στις ρυθμίσεις σου βλέπω πως έχεις επιλέξει να στέλνεται email σε διάφορα events (συμπεριλαμβανομένης της λήψης προσωπικών μηνυμάτων), όχι όμως σε κάποια άλλα events. Κάνε έναν έλεγχο πάλι: http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications Άλλες πιθανές αιτίες δυσλειτουργίας: 1. Έχει γίνει misstype στο icloud email που δήλωσες 2. Δε θυμάμαι αν στέλνεται τέτοιο email μετά από την αλλαγή, μπορείς όμως να ελέγξεις μήπως έλαβες verification email με link για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή; Αν ναι, έκανες κλικ στο link; Αν όχι, έλεγξες και το spam folder σου;
Simos805 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Χμμμ, τί εννοείς εδώ; «δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email όπως αντιθέτως συμβαίνει όταν λαμβάνω ένα προσωπικό μήνυμα»; Ή μήπως: «δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email: για παράδειγμα, όταν λαμβάνω ένα προσωπικό μήνυμα»; Ρωτώ γιατί στις ρυθμίσεις σου βλέπω πως έχεις επιλέξει να στέλνεται email σε διάφορα events (συμπεριλαμβανομένης της λήψης προσωπικών μηνυμάτων), όχι όμως σε κάποια άλλα events. Κάνε έναν έλεγχο πάλι: http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications Άλλες πιθανές αιτίες δυσλειτουργίας: 1. Έχει γίνει misstype στο icloud email που δήλωσες 2. Δε θυμάμαι αν στέλνεται τέτοιο email μετά από την αλλαγή, μπορείς όμως να ελέγξεις μήπως έλαβες verification email με link για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή; Αν ναι, έκανες κλικ στο link; Αν όχι, έλεγξες και το spam folder σου; Το δεύτερο εννοώ, ότι δηλαδή πριν κάνω την αλλαγή ερχόντουσαν ειδοποιήσεις όταν λάμβανα προσωπικά μηνύματα ενώ τώρα δεν έρχονται. Το iCloud email έλεγξα ότι το έχω γράψει σωστά, όμως όταν έκανα την αλλαγή το insomnia μου έλεγε ότι στάλθηκε verification email όμως δεν ερχόταν με κανένα τρόπο το αυτό το email και για αυτό έστειλα email σε έναν από τους διαχειριστές να μου το ενεργοποιήσει. Ίσως φταίει αυτό. Στα spam πάντως δεν ήταν είμαι σίγουρος διότι δεν έχω τίποτα στα spam (με το που έρχεται κάτι στα spam το διαγράφω). Απλά για κάποιο λόγο δεν ερχόταν με τίποτα το verification email. Μήπως δεν έχει γίνει σωστά η ενεργοποίηση? Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα