mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πρέπει να την κατουρησειςαχινό πάτησε, δε τη τσίμπησε μέδουσα. Εκτός αν είσαι του γκολντεν σαουερ οπότε πάσο 6
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.. Σιγουρα η πιο ασφαλής επιλογή είναι άλλη γυναίκα αλλά θα το παλέψω με την ήδη υπάρχουσα. Είμαι Πάτρα και μάλλον μια βόλτα σε ένα χειρουργό η έστω στα επείγοντα θα μας διαφωτίσει. Όπου κι αν καταλήξεις (όπου εύχομαι να ξεμπερδέψετε εύκολα και ανώδυνα) αν το θυμηθείς ρίξε κάποια ενημέρωση στο νήμα για το τι έγινε. Έτσι για να το έχουμε για μελλοντική χρήση (ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί)
bluesattack Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ασε τα γιατροσοφια και πηγαινε στα επειγοντα.Αν το αφησεις και κανει καμμια μολυνση ? Τζαμπα ειναι τα επειγοντα
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τζαμπα ειναι τα επειγοντα Τζάμπα είναι και το ιατρικό μας forum όμως προσωπικά, και να πέθαινα εδώ θα ρωτούσα. Σιγά μην έτρεχα σε γιατρούς πρώτα! 3
d_gkal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 αχινό πάτησε, δε τη τσίμπησε μέδουσα. Εκτός αν είσαι του γκολντεν σαουερ οπότε πάσοΟπως βολεύεται ο καθένας 1
anikologr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Όπου κι αν καταλήξεις (όπου εύχομαι να ξεμπερδέψετε εύκολα και ανώδυνα) αν το θυμηθείς ρίξε κάποια ενημέρωση στο νήμα για το τι έγινε. Έτσι για να το έχουμε για μελλοντική χρήση (ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί) Για την ώρα και μετά από επίσκεψη σε χειρουργό έγινε απλά ένας αντιτετανικος όρος για τον φόβο των Ιουδαίων. Συχνά λαδάκι και υπομονή αν βγουν από μόνα τους. Τζάμπα είναι και το ιατρικό μας forum όμως προσωπικά, και να πέθαινα εδώ θα ρωτούσα. Σιγά μην έτρεχα σε γιατρούς πρώτα! Προς τι η ειρωνεία;; εκτός αν εγώ εξέλαβα λάθος τα γραφόμενά σου
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για την ώρα και μετά από επίσκεψη σε χειρουργό έγινε απλά ένας αντιτετανικος όρος για τον φόβο των Ιουδαίων. Συχνά λαδάκι και υπομονή αν βγουν από μόνα τους. thanks for the update Περαστικά της.
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Προς τι η ειρωνεία;; εκτός αν εγώ εξέλαβα λάθος τα γραφόμενά σου Ολόσωστα τα εξέλαβες γνώμη μου απλά ότι με ιατρικά προβλήματα/θέματα δεν παίζουμε και απευθυνόμαστε αμέσως στους ειδικούς. [και οι mods μπαίνουν και το γράφουν και το ξαναγράφουν αυτό κατά καιρούς...] Περαστικά στην σύζυγο! 1
De@th L0rd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Βγάλε όσα μπορείς, μετά πάρτε και οι δύο από ένα κομποσκοίνι και προσευχή! 1
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Βγάλε όσα μπορείς, μετά πάρτε και οι δύο από ένα κομποσκοίνι και προσευχή! 1
V for Vagelis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 πακετο. σε χειρουργο οπως ειπαν πιο πανω. αλλιως, περιμενε καμια 10ρια χρονια να απορροφηθουν/διαλυθουν απο τον οργανισμο. τουλαχιστον εμενα τοσο περιπου εκανε, αλλα ηταν στο πλαι και δεν ενοχλουσε Τι αχινό terminator πάτησες εσύ; Από τιτάνιο ήταν τα αγκάθια;
Zerg13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εγω το ιδιο επαθα. Το γραψα παραπανω, διαβαστε. Δεν μας πιστευετε οκ παμε παρακατω. Βρες γυναίκα που δεν έχει πατίσει αχινό Αν δεν βγουν τα αγκάθια παίζει να μείνουν χρόνια εκεί. Στα δικά μου μου λέγαν θα βγουν μόνα τους και έμειναν κατι χρόνια σαν κουκίδες τα βλεπα μέσα στο δάχτυλό μου. Ενας φίλος πάτησε πολλά και ανέβασε πυρετό παιδιά Ακούγεται λίγο κουφο αλλα έγινε.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 αντιτετανικο για αχινο πρωτη φορα ακουω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα