anikologr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Σήμερα η γυναίκα μου πάτησε αχινό. Έβγαλα 2 - 3 αγκάθια αλλά υπάρχουν σίγουρα καμιά δεκαριά πιο βαθιά που δεν φθάνω με σκάψιμο και βελόνα. Ξέρω για λάδι, ζεστό νερό. Υπάρχει κάποια άλλη ασφαλής μέθοδος; την ερχόμενη εβδομάδα φεύγουμε οικογενειακως για τις πρώτες μας διακοπές με τα παιδιά και δεν θα ήθελα να την ταλαιπωρεί..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αύριο πρωί σε ένα χειρουργό ή πήγαινε διακοπές με άλλη γυναικά 15
τότε τι κρίμα Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Σήμερα η γυναίκα μου πάτησε αχινό. Έβγαλα 2 - 3 αγκάθια αλλά υπάρχουν σίγουρα καμιά δεκαριά πιο βαθιά που δεν φθάνω με σκάψιμο και βελόνα. Ξέρω για λάδι, ζεστό νερό. Υπάρχει κάποια άλλη ασφαλής μέθοδος; την ερχόμενη εβδομάδα φεύγουμε οικογενειακως για τις πρώτες μας διακοπές με τα παιδιά και δεν θα ήθελα να την ταλαιπωρεί.. εχω ακούσει από έγκυρη πηγή ότι πρέπει να βάλεις ντομάτα αλλά δεν έχω ιδέα με ποιά λογική γιατί δεν πάτε στα επείγοντα; το μόνο καλό στην αθήνα καλοκαίρι είναι η υποφερτή αναμονή στα επείγοντα επίσης αν πριν πάτε διακοπές είχατε πάτημα αχινού, κατά την διάρκεια των διακοπών τι μέλλει γενέσθαι; να σας πνίξουν το νέφος, οι κόρνες και το μποτιλιάρισμα;
duende Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 πακετο. σε χειρουργο οπως ειπαν πιο πανω. αλλιως, περιμενε καμια 10ρια χρονια να απορροφηθουν/διαλυθουν απο τον οργανισμο. τουλαχιστον εμενα τοσο περιπου εκανε, αλλα ηταν στο πλαι και δεν ενοχλουσε 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Απευθύνεστε σε παθολόγο και αυτός θα σας κατατοπίσει που να πάτε ή αν χρειάζεται άλλος γιατρός, αν έχουν μπει βαθιά τα αγκάθια δυστυχώς θα σας ταλαιπωρήσουν. Λάδια ντομάτες και λοιπά γιατροσόφια απλά χάσιμο χρόνου.
Lanike71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αν τον πατάς ακόμα, σήκωσε το πόδι σου και βγες έξω.
Zerg13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αύριο πρωί σε ένα χειρουργό ή πήγαινε διακοπές με άλλη γυναικά Βρες γυναίκα που δεν έχει πατίσει αχινό Αν δεν βγουν τα αγκάθια παίζει να μείνουν χρόνια εκεί. Στα δικά μου μου λέγαν θα βγουν μόνα τους και έμειναν κατι χρόνια σαν κουκίδες τα βλεπα μέσα στο δάχτυλό μου. Ενας φίλος πάτησε πολλά και ανέβασε πυρετό παιδιά Ακούγεται λίγο κουφο αλλα έγινε.
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μην τρέχεις άδικα, βγάλε τα επιφανειακά και τα υπόλοιπα (που δεν ενοχλούν) θα τα αποβάλει ο οργανισμός με τον καιρό. Δεν ξέρω για ποια χρόνια λένε οι από πάνω, εγώ το προηγούμενο καλοκαίρι που είχα πατήσει αχινό σε 1-2 μήνες είχαν εξαφανιστεί τα αγκάθια που είχαν μείνει μέσα. 2
Silverage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εμένα μικρός που πάτησα μετά απο λίγο καιρό εξαφανίστηκαν. εχω ακούσει από έγκυρη πηγή ότι πρέπει να βάλεις ντομάτα αλλά δεν έχω ιδέα με ποιά λογική γιατί δεν πάτε στα επείγοντα; το μόνο καλό στην αθήνα καλοκαίρι είναι η υποφερτή αναμονή στα επείγοντα επίσης αν πριν πάτε διακοπές είχατε πάτημα αχινού, κατά την διάρκεια των διακοπών τι μέλλει γενέσθαι; να σας πνίξουν το νέφος, οι κόρνες και το μποτιλιάρισμα; Ε όχι και επείγοντα για έναν αχινό, έλεος.
patrickdrd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αν τον πατάς ακόμα, σήκωσε το πόδι σου και βγες έξω. τι να πατάει μωρέ, η γυναίκα του τον πάτησε, ότι να'ναι
green gordon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αν ψωφησε ο αχινος του κανεις t-bag καμια 10αρια φορες. Θα ξαναspawnαρει αλλα εσυ θα περιμενεις. Βρες εναν medic αν προλαβεις για heal. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ενας φίλος πάτησε πολλά και ανέβασε πυρετό παιδιά Ακούγεται λίγο κουφο αλλα έγινε. Καθόλου κουφό. Μπορεί να ήταν μολυνσμένα με κάτι και να πέρασε στο αίμα, αυξάνονται τα ερυθρά αιμοσφαίρια για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο.
anikologr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.. Σιγουρα η πιο ασφαλής επιλογή είναι άλλη γυναίκα αλλά θα το παλέψω με την ήδη υπάρχουσα. Είμαι Πάτρα και μάλλον μια βόλτα σε ένα χειρουργό η έστω στα επείγοντα θα μας διαφωτίσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα