h3342 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπερα Ενας φιλος θελει να αγορασει ενα κινητο νοκια με windows Σε καλη τιμη το εχει βρει Λετε να εχει προβλημα σε βασικες λειτουργιες? Δηλαδη θα υπαρχουν προβληματα ασυμβατοτητας στο μελλον π.χ se wifi δικτυα? Σε εφαρμογες? Ευχαριστω Φανης Χανια
jim_p Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πες του να παρει κατι αλλο με android και να μην δωσει δραχμη για ενα λειτουργικο που ειναι πλεον νεκρο. Εκτος βεβαια αν το θελει μονο για τηλεφωνα και μηνυματα. 3
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ένα γνωστό πρόβλημα των windows phone είναι ότι δεν μπορείς να "καρφώσεις" ip σε περίπτωση που θέλεις να συνδεθείς σε δίκτυο χωρίς dhcp.
GBorb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ένα γνωστό πρόβλημα των windows phone είναι ότι δεν μπορείς να "καρφώσεις" ip σε περίπτωση που θέλεις να συνδεθείς σε δίκτυο χωρίς dhcp. Καμια σχεση. Εγω στο 535 μια χαρα καρφωτη ip εχω. Πες του να παρει κατι αλλο με android και να μην δωσει δραχμη για ενα λειτουργικο που ειναι πλεον νεκρο. Εκτος βεβαια αν το θελει μονο για τηλεφωνα και μηνυματα. Οπως εχω ξαναπει τα κινητα με windows δουλευουν πολυ καλα για κλησεις, φωτο, skype, viber, whatsup, browsing κατι που κανει το 90% τον χρηστων. Αρα αναλογα με τις αναγκες του καθενός. Μην παραπληροφορείτε τον κοσμο.
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θα ηθελα να μαθω πραγματικα πως εβαλες σταθερη ip στα wp. Εχω wp πριν απο την 8.1 που υποσχεθηκαν σταθερη ip, ημουν insider και ως την 8.1 update 1 δεν μπορεις να βαλεις σταθερη ip. Επισης, skype για wp 8.1 τελος εδω και λιγο καιρο, messenger τελος απο τον Απριλιο και το browsing με ie εινια ανεκδοτο. Viber και whatsapp δεν χρησιμοποιω πλεον. Εκτος αν τα οσα λες αναφερονται σε wm10, που και παλι ειναι παρατημενο με 1 σοβαρο νεο feature σε οσες ενημερωσεις θα παρει σε ενα χρονο.
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καμια σχεση. Εγω στο 535 μια χαρα καρφωτη ip εχω. [...] Ήσουν από τους τυχερούς που είχες συσκευή που αναβαθμίστηκε και μπορούσε να βάλει staic ip. Τα περισσότερα δεν έχουν καν επιλογή για static. Τρια wp έπεσαν στα χέρια μου (nokia και Microsoft) και σε κανένα δεν έπαιρνε static ip. Φυσικά το έψαξα στο google και ήταν διακαής πόθος των κατόχων wp για static ip. Η ms είχε δηλώσει ότι θα το δώσει σε κάποια αναβάθμιση των wp αλλά δεν ξέρω αν και σε ποια το έδωσε και ποιες συσκευές μπορούσαν να αναβαθμιστούν σε αυτήν την έκδοση (γιατί δεν ήταν για όλες). EDIT: Site: Άρθρο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα