Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

ενδιαφέρομε για αγορά κινητού...

1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 100€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):απλά πράγματα, κλήσεις, viber κλπ
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5,5'
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οχι
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οχι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; οχι δεν θα δουλέυει 4g μόνο wifi
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; oxi
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οχι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο όπου βγαίνει πιο φθηνό
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούριο 
:)

το κινητο είναι για μια φίλη 

σκεφτόμουν το xiaomi 4a αλλά με όσα ακούγονται για τελωνεία τον τελευταίο καιρό κάπου κολλάω να το παραγγείλω απο κίνα .....

απο μια ματιά που έριξα στο geekbuying στις ευρωπαϊκές αποθήκες ... απογοητέυτηκα.... έχουν 35€ έξοδα αποστολής.....και βγαίνει ο κούκος αηδόνι

κάποια πρόταση?????

Δημοσ.

Το Xiaomi 4A το έχει ο Κωτσόβολος στα 139 € και μάλιστα μια έκδοση δίνει και powerbank δώρο. Αν σε παίρνει η υπέρβαση. Ενδεχομένως με ψάξιμο να το βρεις πιο φθηνά και αλλού. 

Και μιλάμε για Ελληνική αντιπροσωπεία service κλπ και όχι προσευχές να μην πάθει τίποτα το κινητό και ψάχνεσαι ή μην σου κάτσει η στραβή στο τελωνείο...

Δημοσ.

Το Redmi 4A πάρε. Αν δε μπορείς να δώσεις τα 140€ που ζητάει ο Κωτσόβολος (όπως είπε και ο φίλος από πάνω), πάρε το από κάνα Skroutzομάγαζο.

Προφανώς και δε θα έχεις την εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας που δίνει ο Κωτσόβολος (και όλα τα μεγάλα καταστήματα) αλλά τουλάχιστον δε θα έχεις τον φόβο του τελωνείου.

Δημοσ.

Το Xiaomi 4A υπάρχει στα 104 από minideal και ευρωπαική αποθήκη (όχι τελωνείο και σε μια εβδομάδα σπίτι σου). Η καλυτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

Και μιλάμε για Ελληνική αντιπροσωπεία service κλπ και όχι προσευχές να μην πάθει τίποτα το κινητό και ψάχνεσαι ή μην σου κάτσει η στραβή στο τελωνείο...

καλά για την ελληνική αντιπροσωπία και το service..... άστο.....αν το χρειαστείς θα μαρτυρήσεις με αποτέλεσμα να πεις καλύτερα να το έπαιρνα απο έξω 

όσο για το τελωνείο ....ναι...... επειδή δεν ειναι δικό μου δεν θέλω να μπλέξω.....

Το Xiaomi Redmi 4X Global στα 117€ από Gearbest που είναι Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Ανώτερο από το 4Α.

https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_625751.html?wid=4&lkid=10745336

117 μου το βγάζει απο HK... είναι ευρωπαϊκή αποθήκη ?????

Δημοσ.

μου βγάζει διαθέσιμη αποθήκη μόνο Hong Kong..... :-( :-( :-(

θα έχω θέμα απο εκεί ?????

Θα τους έρθει μέσω Hong Kong,δεν το έχουν αυτοί stock...

Οπότε δεν σε συμφέρει... :(

Δημοσ.

να χτυπήσω το 4α απο σκρούτζ ή υπάρχει κάποια εναλλακτική????

Είναι κατώτερο από το 4Χ και πλαστικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...