Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ελπίζω ότι έως τα Χριστούγεννα θα έχει φτάσει κάπου στα 450€ η "μικρή". Αν θα είναι σε εκείνο το price range τότε θα μπω σε πολύ μεγάλο δίλημμα... ;)

• Like 2
Δημοσ.

αρκεί να είναι αυτές οι τιμές για να πέσουν φυσιολογικά και οι υπόλοιπες κάρτες που είναι υπερφούσκες λόγω mining. Ευτυχώς που ο τύπος μνήμης που έχουν δεν κάνει για mining όπως και ο τύπος μνήμης της 1080

Με τις Fury μια χαρά κάναν mining..

• Like 1
Δημοσ.

1ον τι είναι αυτός ο κύβος στο δεύτερο βίντεο ?

2ο πάνε να πιάσουν 1080 απλή ή ti?

3ο ας εξηγήσει κάποιος σε νούμερα ποια διάφορα έχει από nvidia

4o μπράβο στην AMD έχει πολλά να δείξει ακόμα

Δημοσ.

Τι γνωμη εχω σχηματισει απο διαφορα βιντεος/σχολια/παρουσιασεις που εχω δει: 
-Η Amd καταφερε να ισοφαρισει σε αποδοση καρτα που ειναι 14 μηνων παλια (GTX1080) οχι την 1080ti 

-Τραγικη καταναλωση

-Το value for money δεν ειναι το αναμενομενο

Γενικα παντως δεν ειναι ασχημη επιλογη για καποιον που θελει να  παει σε full Amd συστημα. 
Υπαρχει bundle με 200$ εκπτωση σε ΑΥΤΗ την οθονη + 2 παιχνιδια δωρο + 100$ εκπτωση για αγορα ryzen7+mobo 

Αν φτιαχνεις καινουργιο συστημα αξιζει την προσοχη σου το bundle. 

https://gaming.radeon.com/en-us/rxvega/

• Like 2
Δημοσ.

Clockaρισμενη η υδροψυκτη θα θελει 420 watt μονο για παρτη της, βαλε κανα 350 watt η OCed CPU, βαλε και 100 watt τα γυρω γυρω... Θα παω να την "πεσω" στη κορη του Μανωλη Παναγιωτακη μπας και μπορεσω να παιξω φετος.

Δημοσ.

ο τελευταιος τυπος ειναι πολλες φορες πρωταθλητης deathmatch και γενικα οι πιο εμπειροι ειπαν οτι στην vega 

ειναι πιο ομαλα και πιο ευκολο να σημαδεψεις

ολοι οι εμπειροι γνωριζουν οτι οι radeon εχουν καλυτερη εικονα και πιο ομαλη αποδοση.. ειχα την 970 σπιτι και στο αλλο pc την 290 ..καμια σχεση 

το average framerate δεν λεει τιποτα απολυτως το εχω δει απειρες φορες με τα ματια μου .. η nvidia παντα εβγαζε πιο μεγαλα average αλλα παντα δεν επαιζε ομαλα ..και φυσικα η κακη εικονα στο βιντεο

Δημοσ.

απο οτι διαβασα ειναι σαν τις fiji σε αποδοση απλα μπορουν να πιασουν μεγαλύτερα clock, σε ipc ειναι λιγο καλύτερες απο fiji :/

μεγαλη κατανάλωση εχουν, δεν με ενθουσιασαν καθολου περα της hbm2 μνημης

Δημοσ.

απο οτι διαβασα ειναι σαν τις fiji σε αποδοση απλα μπορουν να πιασουν μεγαλύτερα clock, σε ipc ειναι λιγο καλύτερες απο fiji :/

μεγαλη κατανάλωση εχουν, δεν με ενθουσιασαν καθολου περα της hbm2 μνημης

Βασικα παιζει να ειναι και χειροτερες απο fiji σε ipc.

Ολα θα φανουν στα review,αλλα μεγαλο fail προβλεπεται.

Και οχι οι τιμες δεν ειναι ανταγωνιστικες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...