Προς το περιεχόμενο

Επισκευή/αντικατάσταση οθόνης tablet

NTAOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω-είχα ένα turboX rubik 10,1"(αξίας 100-110€)για να κάνω το κέφι,η γυναίκα να σερφάρει στο facebook κλπ.Για κακή τύχη,ένα βράδυ αποκοιμήθηκα με tablet στο πάτωμα,δίπλα στο κρεβάτι,όπως καταλαβαίνετε το πρωί που σηκώθηκα,πάτησα πάνω του και....κρακ,ον ήπιαμε με το καλημέρα!!!Ανταλλακτικό εν Ελλάδι 25€,αντικατάσταση και επισκευή από Plaisio 45€,παραγγελία από Κίνα 12€...Έτσι μετά από 30 μέρες περίπου ήρθε η οθόνη(η πρώτη!!!) ωραία συσκευασία κλπ πάω να την βάλω,αλλού κι αλλού το touch και για να γίνω πιο κατανοητός,το touch "ακούει" αλλά σαν ανάποδος καθρέφτης!!!δλδ πατάω κάτω αριστερά στην οθόνη και ανταποκρίνεται πάνω δεξιά!!!Πλακώνομαι με τον Κινέζο,παίρνω πίσω ενα ποσό...ψάχνω παλι σε άλλο site τσιμπάω άλλη μια με 6€,ολα καλά με φωτό,με μνμ με τον Κινέζο για τον ακριβή κωδικό της οθόνης κλπ.Σήμερα ήρθε η δεύτερη οθόνη....πάλι τα ίδια.Εκτός από το κουβαδιασμα....έχει κανένας καμία ιδέα του τι φταίει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν,καταρχάς thanks για το ενδιαφέρον και κατά δεύτερον το tablet μόλις τώρα το έφτιαξα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενημερωτικά λοιπόν να αναφέρω ότι η καλωδιοταινία έγραφε τον κωδικό  DH-1012A2-PG-FPC062-V5.0 (R*18T*27) FHX και αυτές που παρέλαβα έγραφαν DH-1012A2-PG-FPC062-V6.0 (R*18T*27) CM και DH-1012A2-PG-FPC062-V8.0 (R*18T*27) CM   (τσάμπα έβριζα τον Κινέζο που μου έλεγε ότι αυτή είναι καλύτερη και πιο καινούρια έκδοση καθώς V=VERSION) :mad: 

και όταν την κούμπωνα η αφή λειτουργούσε τα πάνω κάτω και τα αριστερά δεξιά,τελικά με την θεία επιφοίτηση και πολύ σκέψη (είμαι εντελώς άσχετος με τα ηλεκτρονικά μαστορέματα) κατάφερα να κάνω reebot και επιτέλους ακούει κανονικότατα!!!!! :-D

• Like 1

Τυχερός ή όχι δεν μπορώ να ξέρω γιατί οι γνώσεις μου στο είδος είναι ελαχιστότατες!!!!

αυτό που μπορώ να πω,είναι ότι όλος ο σειριακός αριθμός της καλωδιοταινίας ήταν ίδιος με μόνη διαφορά αυτό το V (και μάλιστα κατηγορούσα τον Κινέζο που την έστειλε,ενώ εκείνος με διαβεβαίωνε για την καλή της λειτουργία ) και εφόσον κατάφερα να ξεπεράσω τον αντικατοπτρισμό ως δυσκολία,κλικάροντας το reeboot τα πράγματα έγιναν φυσιολογικά από μόνα τους.

Lucky ή όχι ένα είναι σίγουρο...Happy, Happy,Happy :-D  :-D  :-D  :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...