yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Το παραπάνω τραγούδι είναι διασκευή ενός παλαιότερου της καταπληκτικής Patti Smith. Ξέρει κανείς πώς λέγεται;
dim_b Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Είσαι σίγουρος; Στο CD αναφέρει τον Πλιάτσικα σαν συνθέτη/στιχουργό. Στο τελευταίο CD των Πυξ-Λαξ υπάρχει μιά αγγλόφωνη εκτέλεση με τον τίτλο "Those familiar dreams" και τραγουδάει η Μελίνα Τανάγρη.
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Είσαι σίγουρος; Στο CD αναφέρει τον Πλιάτσικα σαν συνθέτη/στιχουργό.Στο τελευταίο CD των Πυξ-Λαξ υπάρχει μιά αγγλόφωνη εκτέλεση με τον τίτλο "Those familiar dreams" και τραγουδάει η Μελίνα Τανάγρη. Πρέπει να έχεις δίκιο, αυτό άκουσα και μπερδεύτηκα. Το άκουσα πολύ λίγο και μου φάνηκε ότι ήταν η φωνή της Patti Smith. Κι εγώ είχα μπερδευτεί γιατί το έχω το cd των Πυξ Λαξ κι είδα ότι είχε συνθέτη/στιχουργό τον Πλιάτσικα. Thanx για τη διευκρίνηση dim
HaPagan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά σε ποιο CD των Πυξ Λαξ είναι αυτό το τραγούδι ;
LEFteriz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Στον δίσκο "Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.