News Editors insomnia.gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 News Editors Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Η περίοδος των προπαραγγελιών έχει ξεκινήσει ήδη για το νέο smartphone της κινεζικής εταιρείας, Ulefone, το T1. Η συσκευή ενσωματώνει 6GB μνήμη αλλά και το αρκετά δυνατό Helio P25 chipset. Οι ενδιαφερόμενοι μπορού να προχωρήσουν σε προπαραγγελία της συσκεύς με τιμή $199,99, μια τιμή που είναι κατά $100 μικρότερη από αυτή που θα πωλείται το T1 όταν κυκλοφορήσει στην αγορά. Η «καρδιά» του Ulefone T1 είναι το Helio P25 chipset της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,6GHz, με 6GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου, προκειμένου να καλύπτει όλες τις ανάγκες των χρηστών με κορυφαία απόκριση και επιδόσεις. Επιπλέον και η GPU της συσκευής (Mali-T880) είναι χρονισμένη στο 1GHz και υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Στο πίσω μέρο το Ulefone T1 διαθέτει δύο κάμερες ενώ και η εμπρόσθια κυμαίνεται σε εξίσου υψηλά επίπεδα. Για τις πίσω κάμερες, η πρώτη διαθέτει αισθητήρα 16MP προκειμένου να κάνει λήψη το αντικείμενο που επιθυμούμε ενώ ο δεύτερος αισθητήρας των 5MP χρησιμοποιείται για την καταγραφή του βάθους, ένας συνδυασμός που χρησιμοποιείται για εντυπωσιακές bokeh φωτογραφίες. Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 13MP και έρχεται μαζί με softlight για καλύτερες selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον το Ulefone T1 υποστηρίζει 25 συχνόττηες από πέντε διαφορετικούς τύπου, καλύπτοντας τα δίκτυα παρόχων από 150 διαφορετικές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η οθόνη της συσκευής έχει διαστάσεις 5,5 ιντσών, ανάλυση Full HD, μπαταρία 3680mAh καθώς και υποστήριξη PE+2.0 για γρήγορη φόρτιση. Το σώμα του T1 είναι μεταλλικό, διαθέτει εμπρόσθιο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, γυροσκόπιο 6 αξόνων και στηρίζεται στην έκδοση Android 7.0 Nougat. https://www.youtube.com/watch?v=_xngn7CZ9f8 Όπως έχει ήδη δηλώσει η Ulefone, σε ισχύ βρίσκεται μία ακόμη προσφορά επιτρέποντας όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν μια τσάντα με διάφορα δώρα αξίας $40. H τιμή των $199,99 θα ισχύσει μέχρι τις 6 Αυγούστου, με την επομένη η τιμή της συσκευής να ανεβαίνει στα $299,99. Η αποστολή των πρώτων παραγγελιών θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Ulefone T1.
infested Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (172€)? Οι μπάντες που έχει είναι συμβατές με Ελλάδα? 2G: GSM 1900/1800/850/900MHz 3G: WCDMA 2100/1900/1700/850/900MHz CDMA 2000MHz 4G: FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B19/B20 TDD-LTE B38/B39/B40/B41 Απο ότι βλέπω η προπαραγγελία είναι μέσο bangood και έρχεται απο κίνα άρα υπάρχει θέμα με το το τελωνείο έτσι?
smamakis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (172€)? Οι μπάντες που έχει είναι συμβατές με Ελλάδα? 2G: GSM 1900/1800/850/900MHz 3G: WCDMA 2100/1900/1700/850/900MHz CDMA 2000MHz 4G: FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B19/B20 TDD-LTE B38/B39/B40/B41 Απο ότι βλέπω η προπαραγγελία είναι μέσο bangood και έρχεται απο κίνα άρα υπάρχει θέμα με το το τελωνείο έτσι? αν επιλεξεις standard shipping china post δεν εχεις τελωνειο γιατι ερχεται με ελτα
christophoros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν ισχυει πλεον αυτο φιλε μου.Περναει απο τελωνειο και με ελτα πλεον.
jaguar13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Η πιθανότητα να περάσει τελωνείο είναι πολύ μικρή. Δεν ισχύουν αυτά που λένε μερικοί μερικοί ότι τώρα τα πάντα περνάνε τελωνείο. Μπορεί να έχει αυξηθεί η συχνότητα ελέγχων, αλλά και πάλι αυτή παραμένει πολύ μικρή. Φυσικά μπορεί και είσαι ο τυχερός που θα σου πέσει ο έλεγχος, αλλά και πάλι κατά τη γνώμη μου δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας, ειδικά δε αν το προιόν που αγοράζεις έχει σεβαστή διαφορά τιμής από Ελλάδα. 1
christospvl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ο επεξεργαστης ειναι ισος με Snapdragon 625..Δε ξερω καλη RAM , καλη καμερα αλλα πιστευω θα κολλαει .. Βεβαια νταξει με 200 ευρω τι περιμενεις ..
ktsak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Η πιθανότητα να περάσει τελωνείο είναι πολύ μικρή. Δεν ισχύουν αυτά που λένε μερικοί μερικοί ότι τώρα τα πάντα περνάνε τελωνείο. Μπορεί να έχει αυξηθεί η συχνότητα ελέγχων, αλλά και πάλι αυτή παραμένει πολύ μικρή. Φυσικά μπορεί και είσαι ο τυχερός που θα σου πέσει ο έλεγχος, αλλά και πάλι κατά τη γνώμη μου δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας, ειδικά δε αν το προιόν που αγοράζεις έχει σεβαστή διαφορά τιμής από Ελλάδα. Εσυ μπορει να λες τη γνωμη σου, αλλα και αυτοι που μιλανε για τελωνειο κατι θα εχουν υποψιν τους. Τα γραφει αυτα καποιος που τουλαχιστον 70% απο τις παραγγελιες του περασαν τελωνειο. Το παρηγορο ηταν πως τα δεματα ειχαν μικρη αξια και καθε φορα πληρωνα 3€ ....... Αλλιιως την ειχαμε βαψει !!! Αρα μη μιλας για πιθανοτητες σε θεωρητικη βαση, πλεον το τελωνειο ειναι ενας μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας και ειναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ !!!!!
jaguar13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εσυ μπορει να λες τη γνωμη σου, αλλα και αυτοι που μιλανε για τελωνειο κατι θα εχουν υποψιν τους. Τα γραφει αυτα καποιος που τουλαχιστον 70% απο τις παραγγελιες του περασαν τελωνειο. Το παρηγορο ηταν πως τα δεματα ειχαν μικρη αξια και καθε φορα πληρωνα 3€ ....... Αλλιιως την ειχαμε βαψει !!! Αρα μη μιλας για πιθανοτητες σε θεωρητικη βαση, πλεον το τελωνειο ειναι ενας μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας και ειναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ !!!!! Υπαρκτός ο κίνδυνος είναι, δεν είπα το αντίθετο. Ανασταλτικός παράγοντας δεν είναι όμως, ειδικά αν αυτό που θες να πάρεις έχει μεγάλη διαφορά τιμής με εδώ (οπότε και να τύχεις στην περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο δεν σου κάνει τρελή διαφορά). Δεν ξέρω για σένα από που και πως παραγγέλνεις ώστε να έχεις 70% ατυχία στο τελωνείο (μήπως είσαι από Θεσ/κη γιατί εκεί έχει όντως παρατηρηθεί μια αύξηση των ελέγχων), αλλά προσωπικά δεν έχω τύχει ούτε μια φορά τελωνείο και έχω παραγγείλει τους τελευταίους 6 μήνες πάνω από 50 φορές από μπιχλιμπίδια μέχρι powerbank και κινητά.
ktsak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Υπαρκτός ο κίνδυνος είναι, δεν είπα το αντίθετο. Ανασταλτικός παράγοντας δεν είναι όμως, ειδικά αν αυτό που θες να πάρεις έχει μεγάλη διαφορά τιμής με εδώ (οπότε και να τύχεις στην περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο δεν σου κάνει τρελή διαφορά). Δεν ξέρω για σένα από που και πως παραγγέλνεις ώστε να έχεις 70% ατυχία στο τελωνείο (μήπως είσαι από Θεσ/κη γιατί εκεί έχει όντως παρατηρηθεί μια αύξηση των ελέγχων), αλλά προσωπικά δεν έχω τύχει ούτε μια φορά τελωνείο και έχω παραγγείλει τους τελευταίους 6 μήνες πάνω από 50 φορές από μπιχλιμπίδια μέχρι powerbank και κινητά. Δυστυχως για ολους τα πραγματα αλλαξαν, διαβασε και εσυ αλλα και ολοι μας, γιατι μας ενδιαφερει, το συγκεκριμμενο αρθρο στο gr.gizchina.com 1
jaguar13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δασμοί υπήρχαν πάντα. Τώρα το ότι δεν τηρούνταν ή αποφάσισαν να το τηρήσουν εν μέρει δεν γνωρίζω. Το άρθρο δεν λέει και κάτι καινούργιο. Μένει να το δούμε στην πράξη.
ktsak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δασμοί υπήρχαν πάντα. Τώρα το ότι δεν τηρούνταν ή αποφάσισαν να το τηρήσουν εν μέρει δεν γνωρίζω. Το άρθρο δεν λέει και κάτι καινούργιο. Μένει να το δούμε στην πράξη. ΟΚ, ο καθενας αποφασιζει απο μονος του .......
damienmaguire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αξιόλογο το κινητο. Ειδικά για τα χρήματα του. Εγω θα περιμένω το Τ3 πάντως..
kanesaxo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 παιδες επειδή εχω καιρο να αγοράσω απο κινα μαθαινω πως άλλαξαν τα κόζια. Στην έσχατη περίπτωση, τα 199ε δολαρια σε πόσα ευρω θα μεταφραστούν; Να υποθεσω +24% φπα και τίποτα τσιλιμιλι εκτελωνισμου; Αρα, αν υποθεσουμε πως παμε στα 220-250ε, αξίζει η συσκευή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις