Προς το περιεχόμενο

F & U 32" Smart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι λαθος να κανεις υστατη προσπαθεια να συννενοηθεις μαζι μου, μιας και δεν εχεις καταλαβει η δεν θες να καταλαβεις, παρ'οτι εχω εξειγησει τι γραφω.

Θες να εχει την τελευταια κουβεντα.....οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου αγορασα την LG 32LH530V, εγω και ενα φιλαρακι την συγκεκριμενη τηλεοραση, εχει φοβερα χρωματα και βαθυ μαυρο, εκπληκτικη εικονα και τηλεοραση.

Ειναι Full HD και εχει συχνοτητα σαρωσης εικονας 900 PQI

Απο 226€

Δες τις αξιολογησης στο skroutz.gr 

http://www.skroutz.gr/s/9247181/LG-32LH530V.html

heavyrain αν εχεις δει απο κοντα την συγκεκριμενη τηλεοραση θα διαπιστωσεις οτι οντως εχει βαθυ μαυρο για ips panel και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 32 ιντσες και οχι 40 και ανω. Δεν την εκανα συγκριση με αλλη, αλλα μιλησα μονο για το συγκεκριμενο μοντελο και για τα δικα μου ματια ειναι οπως την περιεγραψα και οχι μονο μιας και δεν την αγορασα μονο εγω.

Οσο αφορα τις αξιολογησης στο skroutz.gr , γραφεις οτι:  το 99.9% αυτων που γραφουν ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και απλα εκθειαζουν την αγορα τους... Δηλαδη εχουμε το 99.9% απο τα ατομα που γραφουν την αποψη τους για κατι, με λαθος κριση και αποψη..........ΟΚ...

Αν ηταν 5-10 αξιολογισης μπορει και να σκεφτω αν ηταν φτιαχτες, αν ομως ειναι 50 οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση τοτε αλλαζουν τα δεδομενα και αποκτουν αλλη βαρυτητα...

Σιγουρα υπαρχουν ατομα περισσοτερο εξειδικευμενα και με καλυτερο ματι (ενα απο αυτα μπορει να εισαι και εσυ)...απο εκει και περα ειναι και τι απαιτησεις εχει ο καθενας, αλλα στα 200 κατι ευρω μαλλον η απαιτησεις δεν ειναι και πολυ μεγαλες..

δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης, αλλα απλα για την ακριβεια του λογου,  εσυ βλεπεις πως το εγραψες στο πρωτο ποστ...?       δεν φταιμε εμεις που καταλαβαμε λαθος.....

στο 2ο ποστ, και μετα την αποκριση του Heavyrain, διευκρινισες το ".........για ips".  

καποιος λοιπον που θα διαβαζε μονο το πρωτο ποστ, με τι εντυπωση θα εμενε?    οτι η συγκεκριμενη εχει φοβερα χρωματα ΚΑΙ μαυρο.....!!

αρα θα ειχε την λανθασμενη εντυπωση, οτι εχει μαυρο αναλογο των OLED....ή των PLASMA....????        

Προσεξε...! δεν  αντιλεγω οτι εχει βελτιωθει πολυ για ips..., εχεις απολυτο δικιο. αν δουμε ips 4-5 χρονων και το σημερινο, ειναι κατα πολυ βελτιωμενο.

Αλλα....., δεν μπορει να φτασεi τα επιπεδα μαυρου των VA, ποσω μαλλον δε, των OLED...!!  

και τις διαφορες τις βλεπεις συνηθως βραδυ, χωρις φωτα, και μονο την τηλεοραση να παιζει........  

εχω και LG (42LM620S), εχω και Samsung (UE40J6200), και εχω αμεση συγκριση....!!

και σχεδον καθε μερα, βλεπω την 42LN5400. οφειλω να σου πω οτι τα χρωματα της LN5400 με εντυπωσιασαν οταν την πρωτοειδα, αλλα ακομα και ενα χρονο μετα, ακομα μου αρεσουν. οπως επισης και η κινηση της ειναι παρα πολυ καλη για φθηνη τηλεοραση. αλλα το βραδυ, το μαυρο της, απλα δεεεν...... !!!!   χαλαει ολη την καλη εντυπωση....!!!       

οσο για τις F&U εχω τις καλυτερες εντυπωσεις, αλλα ΜΟΝΟ οταν προκειται να τις χρησιμοποιουν ηλικιωμενοι- ανθρωποι που δεν εχουν καμια απαιτηση....και θελουν ο,τι πιο φθηνο....!!!!

για οποιον αλλο χρηστη ζηταει το .....καααατι παραπανω, προτεινω ΜΟΝΟ επωνυμες μαρκες.     

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Εχεις δικιο κακως το θεωρησα ως δεδομενο πως θα ξερει ο αλλος οτι η lg εχει ips panel, αν και εχει γραφτει απειρες φορες, γι'αυτο στην επομενη παραγραφο το ανεφερα. Απο εκει και περα δεν βρισκω το λογο να υπαρχει συνεχεια σε κατι τοσο ξεκαθαρο απο αυτα που εγραψα, μιας και διευκρινησα και για το ips panel.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...