NIKPOTO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ψαχνω εδω και καιρο να παρω μια 32αρα για το δωματιο μου...Ψαχνω σε FHD γιατι τη χρησιμοποιω κυριως με το PS4(αθλητικα παιχνιδια κατα αποκλειστικοτητα) Βρηκα αυτη εδω στα 179 ευρω http://www.mediamark...0n-1200833.html τι αποψη εχετε γενικα για τις F&U.Αξιζουν το ρισκο?
funbreaker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Υποστηρίζει μετάδοσης οθόνης από συσκευή Android; Γενικά πως ονομάζεται αυτό το χαρακτηριστικό;
malawi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Με ενδιαφέρει κ μένα η f&u για τηλεόραση δωματίου. Αν έχει κάποιος τη συγκεκριμένη μάρκα ας μας πει την άποψη του
bsp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Φιλε μου αγορασα την LG 32LH530V, εγω και ενα φιλαρακι την συγκεκριμενη τηλεοραση, εχει φοβερα χρωματα και βαθυ μαυρο, εκπληκτικη εικονα και τηλεοραση. Ειναι Full HD και εχει συχνοτητα σαρωσης εικονας 900 PQI Απο 226€ Δες τις αξιολογησης στο skroutz.gr http://www.skroutz.gr/s/9247181/LG-32LH530V.html
malawi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αν γίνεται να απαντήσει κανεις επι του συγκεκριμένου θέματος, θα βοηθούσε απιστευτα
Age4Greeks Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Τα έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές για τις F&U. Σε γενικές γραμμές ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δεν είναι απαραίτητα κακές τηλεοράσεις ούτε ότι θα σου χαλάσουν στο χρόνο μέσα ΑΛΛΑ μην περιμένεις χρώματα και γωνίες θέασης εφάμιλλες των "μεγάλων" εταιρειών. Τα χρώματα τους είναι λιγότερο πειστικά από ότι μιας π.χ. Σονι και συνήθως έχουν φτωχές γωνίες θέασης. Εάν θες τηλεόραση για φοιτητικό δωμάτιο, δωμάτιο ξενοδοχείου, 2η ή 3η τηλεόραση στο σπίτι ή μια πρόχειρη λύση για το εξοχικό, τότε οκ, για κύρια τηλεόραση εγώ θα την απέφευγα. Είναι καλό value for money αλλά μέχρι εκεί.
heavyrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Φιλε μου αγορασα την LG 32LH530V, εγω και ενα φιλαρακι την συγκεκριμενη τηλεοραση, εχει φοβερα χρωματα και βαθυ μαυρο, εκπληκτικη εικονα και τηλεοραση. Ειναι Full HD και εχει συχνοτητα σαρωσης εικονας 900 PQI Απο 226€ Δες τις αξιολογησης στο skroutz.gr http://www.skroutz.gr/s/9247181/LG-32LH530V.html Βαθυ μαυρο η ips; μαλιστα... Οι αξιολογισεις στο σκρουτζ ειναι εντελως αβασιμες καθως το 99.9% αυτων που γραφουν ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και απλα εκθειαζουν την αγορα τους... Και οχι δεν νομιζω να "αξιζουν το ρισκο" οπως λες, οταν με 50€ παραπανω παιρνεις "επωνυμη"
NIKPOTO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 FHD και σμαρτ δεν υπαρχει με 50 ευρω παραπανω φιλε σε επωνυμη .γι αυτο μπηκα στη διαδικασια της σκεψης
heavyrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το smart platform των fu ειναι τραγικο. 1000φορες να παρεις ενα android tv box και μια απλη τηλεοραση να κανεις τα παντα. 1
cabdik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 καλυτερα την πιο φθηνη SAMSUNG + ANdroid TV box, να κ Ψαχνω εδω και καιρο να παρω μια 32αρα για το δωματιο μου...Ψαχνω σε FHD γιατι τη χρησιμοποιω κυριως με το PS4(αθλητικα παιχνιδια κατα αποκλειστικοτητα) Βρηκα αυτη εδω στα 179 ευρω http://www.mediamark...0n-1200833.html τι αποψη εχετε γενικα για τις F&U.Αξιζουν το ρισκο? προσωπικη μου αποψη, ΔΕΝ αξιζουν το ρισκο, γιατι η διαφορα τιμης απο μια επωνυμη, δεν ειναι ΤΟΣΟ απαγορευτικη. το Smart TV ΟΛΩΝ των τηλεορασεων, θεωρησε το σαν ενα χαρακτηριστικο, με ημερομηνια ληξης. μετα απο 2-3-4 χρονια, σταματαει η υποστηριξη και αρχιζει και "αχρηστευεται" το Smart κομματι της τηλεορασης. Π.χ..., Εγω εχω μια καλη τηλεοραση για την εποχη της (LG LM620S Μοντ' 2012 αν δεν κανω λαθος...) η οποια -για την εποχη της επαναλαμβανω- ηταν πληρως εξοπλισμενη. Full HD, 3D, Smart TV, Sat TV, USB Media Player, DLNA, κλπ. κλπ...! κοστισε τοτε 900€..! φετος, τα τελευταια "updates" ηταν να με ενημερωσουν οτι η υπηρεσια youtube πχ, θα σταματησει να υποστηριζεται....!!! σιγα σιγα θα σταματησει και η υποστηριξη σε αλλες εφαρμογες. πραγμα που σημαινει οτι θα μεινει με τις δυνατοτητες που εχει, μεχρι να τα τιναξει η τηλεοραση ή μεχρι να μην μπορουν να λειτουργησουν αλλο οι εφαρμογες, λογω νεοτερων πρωτοκολων, λογω νεοτερων codecs, λογω.... λογω.... αρα, τελικα, το Smart μερος θα αχρηστευθει καποια στιγμη.......!! πλεον, η συμβουλη μου ειναι..... να αγοραζετε καλο πανελ, με σωστα χρωματα, καλη φωτεινοτητα, αντιθεση, σωστο μαυρο, πολλα ΗΖ (αν και οι περισσοτερες φθηνες, κατω των 1000€ εννοω) ειναι πραγματικο 50αρι ΗΖ πανελ, και απλα πολλαπλασιαζουν με διαφορους τροπους τα HZ και τα λενε PQI. MCI, TSI, GTI, κλπ κλπ.....! μην κοιτατε τοσο τα μπιχλιμπιδια και τα κοκοψοψαρα... που σε τυφλωνουν....!!! καλη οθονη και ενα Android USB και κανεις πολυ περισσοτερα πραματα.....!!! βαζεις κι ενα πληκτρολογιο ποντικι και εχεις ενα μεγαλο ταμπλετ.......!!!!! 1
bsp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Βαθυ μαυρο η ips; μαλιστα... Οι αξιολογισεις στο σκρουτζ ειναι εντελως αβασιμες καθως το 99.9% αυτων που γραφουν ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και απλα εκθειαζουν την αγορα τους... Και οχι δεν νομιζω να "αξιζουν το ρισκο" οπως λες, οταν με 50€ παραπανω παιρνεις "επωνυμη" heavyrain αν εχεις δει απο κοντα την συγκεκριμενη τηλεοραση θα διαπιστωσεις οτι οντως εχει βαθυ μαυρο για ips panel και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 32 ιντσες και οχι 40 και ανω. Δεν την εκανα συγκριση με αλλη, αλλα μιλησα μονο για το συγκεκριμενο μοντελο και για τα δικα μου ματια ειναι οπως την περιεγραψα και οχι μονο μιας και δεν την αγορασα μονο εγω. Οσο αφορα τις αξιολογησης στο skroutz.gr , γραφεις οτι: το 99.9% αυτων που γραφουν ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και απλα εκθειαζουν την αγορα τους... Δηλαδη εχουμε το 99.9% απο τα ατομα που γραφουν την αποψη τους για κατι, με λαθος κριση και αποψη..........ΟΚ... Αν ηταν 5-10 αξιολογισης μπορει και να σκεφτω αν ηταν φτιαχτες, αν ομως ειναι 50 οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση τοτε αλλαζουν τα δεδομενα και αποκτουν αλλη βαρυτητα... Σιγουρα υπαρχουν ατομα περισσοτερο εξειδικευμενα και με καλυτερο ματι (ενα απο αυτα μπορει να εισαι και εσυ)...απο εκει και περα ειναι και τι απαιτησεις εχει ο καθενας, αλλα στα 200 κατι ευρω μαλλον η απαιτησεις δεν ειναι και πολυ μεγαλες..
heavyrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Χωρις να θελω σε να προσβαλλω, αλλα μαλλον δεν γνωριζεις τι συμβαινει σε αυτα τα site, οτι ειδικα στο σκρουτζ ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεω τα πραματα με τις αξιολογησεις, ασε που οι μισες και παραπανω ειναι hating απο οπαδους αντιπαλων εταιριων που ουτε καν εχουν στη κατοχη τους το προιον, βλεπε πχ αξιολογησεις για καρτες γραφικων, κινητα, cpu. Το οτι εσυ βλεπεις καταπληκτικη εικονα και βαθυ μαυρο σε μια συσκευη που απλα δεν τα εχει αυτα που σημαινει οτι δεν εχεις μετρο συγκρισης η απλα δε γνωριζεις . Το οτι εσυ το βλεπεις super ουαου δεν αποτελει κριτηριο. Δες τηλεοραση το βραδυ να δεις οτι απλα μαυρο ΔΕΝ βλεπεις σε ips, αλλα ενα φωτισμενο γκρι. Ξαναλεω δεν εχω καμια προθεση προσβολης η οτιδηποτε, απλα συζητηση κανω για σωστη ενημερωση. Αν θες πραγματικες αξιολογησεις ανατρεχεις στο θεμα που εχω καρφιτσωσει στ αυτη την ενοτητα. Τελος θα συμφωνησω οτι στα 200ε δεν μπορουμε να εχουμε (καμια) απαιτηση αλλα οχι να λεμε και ανακριβειες παρασειροντας καποιον που δεν γνωριζει δυο πραματα παραπανω και μπορει να κανει κακη αγορα λογω αυτου.
cabdik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 heavyrain αν εχεις δει απο κοντα την συγκεκριμενη τηλεοραση θα διαπιστωσεις οτι οντως εχει βαθυ μαυρο για ips panel και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 32 ιντσες και οχι 40 και ανω. Δεν την εκανα συγκριση με αλλη, αλλα μιλησα μονο για το συγκεκριμενο μοντελο και για τα δικα μου ματια ειναι οπως την περιεγραψα και οχι μονο μιας και δεν την αγορασα μονο εγω. Οσο αφορα τις αξιολογησης στο skroutz.gr , γραφεις οτι: το 99.9% αυτων που γραφουν ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και απλα εκθειαζουν την αγορα τους... Δηλαδη εχουμε το 99.9% απο τα ατομα που γραφουν την αποψη τους για κατι, με λαθος κριση και αποψη..........ΟΚ... Αν ηταν 5-10 αξιολογισης μπορει και να σκεφτω αν ηταν φτιαχτες, αν ομως ειναι 50 οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση τοτε αλλαζουν τα δεδομενα και αποκτουν αλλη βαρυτητα... Σιγουρα υπαρχουν ατομα περισσοτερο εξειδικευμενα και με καλυτερο ματι (ενα απο αυτα μπορει να εισαι και εσυ)...απο εκει και περα ειναι και τι απαιτησεις εχει ο καθενας, αλλα στα 200 κατι ευρω μαλλον η απαιτησεις δεν ειναι και πολυ μεγαλες.. εσυ εχεις δει ,διπλα διπλα, IPS -VA-OLED TV για να δεις την πραγματικη διαφορα στο μαυρο...? o ηεαωυραιν εχει δικιο, δυστυχως, οσο κι αν εχει βελτιωθει, το IPS δεν μπορει να πιασει τα επιπεδα του μαυρου ουτε της OLED, ουτε των -παλιοτερων PLASMA...!! τα VA Panels ειναι μια ενδιαμεση κατασταση με καλυτερο μαυρο απο τις IPS, αλλα χειροτερο απο OLED. PLASMA πλεον δεν υπαρχουν, οποτε βγαινουν απο την εξισωση.,.....!!!
bsp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 εσυ εχεις δει ,διπλα διπλα, IPS -VA-OLED TV για να δεις την πραγματικη διαφορα στο μαυρο...? o ηεαωυραιν εχει δικιο, δυστυχως, οσο κι αν εχει βελτιωθει, το IPS δεν μπορει να πιασει τα επιπεδα του μαυρου ουτε της OLED, ουτε των -παλιοτερων PLASMA...!! τα VA Panels ειναι μια ενδιαμεση κατασταση με καλυτερο μαυρο απο τις IPS, αλλα χειροτερο απο OLED. PLASMA πλεον δεν υπαρχουν, οποτε βγαινουν απο την εξισωση.,.....!!! Παιδια συγγνωμη, τι δεν καταλαβενετε απο αυτα που γραφω???? Εκανα καποια συγκριση ????? Εγραψα οτι η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει πολυ καλα χρωματα και βαθυ μαυρο για ips. Δεν μπηκα στην διαδικασια να συγκρινω κατι με κατι αλλο. Μιας και περνεις θεση στο ποιος εχει δικιο, δικιο εχει αυτος που απανταει σε καποιον οταν εχει κατανοησει την τοποθετηση του αλλου... heavyrain αν θυμασαι ειχα την samsung 6240, μονο προβληματα ειχα, μεχρι που μου ζητησε συγγνωμη η samsung για οση (κοροϊδία) ταλαιπωρια μου προξενησαν για 6 μηνες, τελικα μου εδωσαν τα χρηματα μου πισω, αφου ομως πρωτα ειχα κανει καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη. Τωρα οσο αφορα τα χρωματα της samsung που ειχα, με την συγκεκριμενη lg που εχω τωρα, τα βλεπω ιδια και ξανα λεω ισως αλλο 40ιντσες και αλλο 32ιντσες, εγω ομως ιδια εικονα βλεπω, οποτε δεν λεω ανακριβειες οπως γραφεις, επετρεψε μου να εχω προσωπικη αποψη. Σεβομαι τις αποψεις σου και τις γνωσεις σου. Τελος παντων εγω σταματαω εδω γιατι δεν εχει νοημα ολο αυτο...
heavyrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Κανω μια υστατη προσπαθεια να συννενοηθω μαζι σου...Ips και μαυρο δεν υφισταται, ολος ο πλανητης το γνωριζει, ειναι σαν να λες οτι ο ηλιος ανατελει απο την δυση, οποτε ναι, λες πραματα που δεν ισχυουν. Δεν νομιζω πουθενα να μη σεβαστηκε καποιος την προσωπικη σου αποψη, ασχετα αν ειναι λαθος. Δεν χρειαζεται να συγκρινεις με κατι αλλο για να δεις οτι το βαθυ μαυρο που λες ειναι απλα ενα φωτισμενο γκρι, σε οποιασδηποτε ips τηλεοραση, ακομα και σε va ετσι περιπου ειναι το μαυρο, αλλα εκει ειναι πολυ καλυτερα τα πραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα