Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να αλλαξω Καφαο(Καμπινα)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μια χαρα ειναι η ταχυτητα σου φιλε.

υπερβολικα καλη θα ελεγα!

μπορεις να μου πεις απο που βλεπεις σε πιο καφαο εισαι?

που βρισκεται ο πινακας οτε στην πολυκατοικια? κατω στα ρολογια που πηγα δεν ειδα τπτ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έτσι μου είπαν όλοι ότι η ταχύτητα είναι super, τώρα για το καφαο μου το είπαν και από το τηλέφωνο από την Εξυπηρέτηση πελατών, αλλά για καλή μου τύχη το είχαν γράψει και πάνω στο κουτί του ΟΤΕ στην πολυκατοικια με στυλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι καλή τύχη, αλλά υποχρέωση των τεχνικών κατά την αρχική σύνδεση της οικοδομής. Διαφορετικά ούτε και οι ίδιοι θα έβρισκαν την καμπίνα και την ακριβή οριολωρίδα σε αυτήν όπου συνδέεται η συγκεκριμένη οικοδομή, σε διάφορες εργασίες ελέγχων.

Σκάψου το σαν την διεύθυνση που έχει μια οικοδομή. Χωρίς αυτήν πως θα ερχόταν η αλληλογραφία ή η παραγγελία της πίτσας που περιμένεις;

• Like 1

Εγώ δεν ξέρω καθόλου από αυτά, αλλά για να το λέτε, έτσι θα είναι τώρα πια θα ξέρουν και ποια είναι η καμπίνα, γιατί τράβηξα φωτογραφια και την κόλλησα μέσα στο κουτί της πολυκατοικίας.

Η φωτογραφία δεν βοηθά, όλες ίδιες είναι, αλλά δεν βλάπτει κιόλας.

Σημασία για τους τσχνικούς έχει ο αριθμός που είναι της μορφής ΧΧΧ-ΥΥ, με το 3ψήφιο Χ να αναφέρεται στον αριθμό της καμπίνας (που γνωρίζουν σε ποιο σημείο είναι) και το 2ψήφιο Υ που δείχνει την οριολωρίδα εντός της καμπίνας που συνδέεται η οικοδομή σου.

• Like 1

Η φωτογραφία δεν βοηθά, όλες ίδιες είναι, αλλά δεν βλάπτει κιόλας.

Σημασία για τους τσχνικούς έχει ο αριθμός που είναι της μορφής ΧΧΧ-ΥΥ, με το 3ψήφιο Χ να αναφέρεται στον αριθμό της καμπίνας (που γνωρίζουν σε ποιο σημείο είναι) και το 2ψήφιο Υ που δείχνει την οριολωρίδα εντός της καμπίνας που συνδέεται η οικοδομή σου.

Μου αρεσει γιατι μαθαινω πραγματα , απο γνωστες. Μηπως λες το ID που ειναι 4848-482 αν οχι μπορεις να μου πεις που μπορω να το δω.

Σου εξήγησε ο jkoukos, ότι υπάρχει στον κατανεμητή του ΟΤΕ στην πολυκατοικία σου, εκεί που έβαλες τη φωτο για τους τεχνικούς.

Οι τεχνικοί, σου είπε, δεν βλέπουν τη φωτο αλλά τον αριθμό 482-ΥΥ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Αφού βάλανε νέες καμπίνες δε θα έπρεπε αυτοι που έχουν ας πούμε 8mbps όπως και εγώ ταχύτητα να ανέβει αρκετά?Καισαριανή και παίρνω και εγώ απο Α/Κ Ιλισός. Αφού είναι σπάνιο να σε αλλάξουν καμπίνα, όταν βάζεις vdsl, τι κάνουν δε σε αλλάζουν? Το 482 αν δε κάνω λάθος  ... είναι  στο ύψος του Δημαρχειου έχουν βάλει 4-5 και παραπάνω στους γύρω δρόμους και λίγες λέω. Το 472 είναι κοντά στο παιδικό σταθμό μετά το δημαρχείο.

• Super Moderators

Όχι, 9/10 περιπτώσεις πρέπει να πας σε VDSL πακέτο.

Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που βελτιώνονται οι ADSL, κυρίως σε πολύ προβληματικές περιοχές.

• Like 1

Καλησπέρα. Αφού βάλανε νέες καμπίνες δε θα έπρεπε αυτοι που έχουν ας πούμε 8mbps όπως και εγώ ταχύτητα να ανέβει αρκετά?Καισαριανή και παίρνω και εγώ απο Α/Κ Ιλισός. Αφού είναι σπάνιο να σε αλλάξουν καμπίνα, όταν βάζεις vdsl, τι κάνουν δε σε αλλάζουν? Το 482 αν δε κάνω λάθος  ... είναι  στο ύψος του Δημαρχειου έχουν βάλει 4-5 και παραπάνω στους γύρω δρόμους και λίγες λέω. Το 472 είναι κοντά στο παιδικό σταθμό μετά το δημαρχείο.

Οι παλιές καμπίνες είχαν τη συνδεσμολογία της τηλεφωνίας και του adsl, μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ. Οι νέες έχουν σε ένα τμήμα τους αυτή την ίδια συνδεσμολογία και στο υπόλοιπο την οπτική ίνα που μεταφέρει το vdsl και τα απαραίτητα μηχανήματα (minidslam, εξαερισμός κλπ) για τη λειτουργία της καμπίνας.

Χοντρικά, σε κάθε συνδρομητή που θέλει vdsl ο τεχνικός του ΟΤΕ συνδέει το ζευγάρι των καλωδίων του σε μια πόρτα του minidslam και έτσι αυτός παίρνει ίντερνετ μέσω της ίνας.

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...