ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μου είπε ότι είμαι στο 482, αλλά δεν μπορεί να δει που είναι, με έχουν τρελάνει το μόνο που βλέπουν είναι ότι είναι στα 200 μέτρα, εγώ ψάχνω στο χαρτί με τις καμπίνες και βρίσκω την 480 την 482 δεν την βρίσκω πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εγώ δεν την βρίσκω, γι' αυτό σε ρώτησα. Πάντως, υπάρχουν αρκετές στην ίδια περιοχή που δεν έχουν περαστεί στο χάρτη. Αν έχεις διάθεση και κέφι μπορώ να σου πω που βρίσκονται και να πεις τον αριθμό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εγώ δεν την βρίσκω, γι' αυτό σε ρώτησα. Πάντως, υπάρχουν αρκετές στην ίδια περιοχή που δεν έχουν περαστεί στο χάρτη. Αν έχεις διάθεση και κέφι μπορώ να σου πω που βρίσκονται και να πεις τον αριθμό τους. Ναι σε παρακαλω πες μου θα με βοηθησεις πολλη, σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι μία χαρά είσαι Στο ίδιο σπίτι αλλαγη καμπίνας δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Όταν κάποιος μετακομίζει πάει σε άλλη γειτονιά άλλη πολυκατοικία και πέρνει από την καμπίνα που δίνει εκεί στην περιοχή του. Μετά είναι θέμα κέντρου για να έχεις το ίδιο νουμερο ...και στο δυο που αναφέρεις έχεις λάθος 1. το διόρθωσα 2. απλά δεν υπάρχει μπορεις σε οποιοδήποτε κεντρο να εχεις οποιονδήποτε αριθμό (εντος του χακ που σε εξυπηρετεί πχ το 210) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Επειδη ξερω τι λεω να τα ξαναπω. 1) Σχεδον ποτε δεν γινεται αλλαγη καμπινας σε εναν πελατη, (υπαρχουν περιπτωσεις ομως που υπαρχουν παραπονα για χαμηλες ταχυτητε και αφου οι τεχνικοι δουν οτι υπαρχει καλωδιο εκει κοντα απο διπλανη καμπινα μπορουν οντως να κανουν την αλλαγη. Μιλαμε ομως για πραγματικα προβληματικα ζευγαρια και οχι για το "προβλημα" που αναφερει ο φιλος παραπανω. Το σχεδον ποτε ισχυει. 2) Εδω δεν καταλαβαινω που διαφωνεις, οταν μετακομιζεις αλλαζεις πολη, περιοχη, σιγουρα θα αλλαξει η καμπινα που υποστηριζει την περιοχη, θα συνδεθεις σαν καλωσιο στην νεα καμπινα (γιατι προφανος δεν γινεται καθε φορα που κανει καποιος μετακομιση να σκαβουν για να αλλαζουν τα καλωδια) και μολις μπεις στην νεα καμπινα το κεντρο αναλαμβανει να εμφανιζει το ιδιο νουμερο ΠΑΡΟΛΟ που εχουν αλλαζει τα παντα απο πλευρας δικτυου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Επειδη ξερω τι λεω να τα ξαναπω. 1) Σχεδον ποτε δεν γινεται αλλαγη καμπινας σε εναν πελατη, (υπαρχουν περιπτωσεις ομως που υπαρχουν παραπονα για χαμηλες ταχυτητε και αφου οι τεχνικοι δουν οτι υπαρχει καλωδιο εκει κοντα απο διπλανη καμπινα μπορουν οντως να κανουν την αλλαγη. Μιλαμε ομως για πραγματικα προβληματικα ζευγαρια και οχι για το "προβλημα" που αναφερει ο φιλος παραπανω. Το σχεδον ποτε ισχυει. 2) Εδω δεν καταλαβαινω που διαφωνεις, οταν μετακομιζεις αλλαζεις πολη, περιοχη, σιγουρα θα αλλαξει η καμπινα που υποστηριζει την περιοχη, θα συνδεθεις σαν καλωσιο στην νεα καμπινα (γιατι προφανος δεν γινεται καθε φορα που κανει καποιος μετακομιση να σκαβουν για να αλλαζουν τα καλωδια) και μολις μπεις στην νεα καμπινα το κεντρο αναλαμβανει να εμφανιζει το ιδιο νουμερο ΠΑΡΟΛΟ που εχουν αλλαζει τα παντα απο πλευρας δικτυου. Το 1 ξέχνα το τελείως δεν παίζει ούτε μια στο 1000000000000, κάτι αλλο θελεις να πεις Το 2 αυτό που λες λεγετε απλα φορητοτητα αριθμο καμία σχέση με καλωδια κουτια και ολα αυτα που γράφεις μην το παιδεύουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 τη μπορω να κανω για την γραμμη , γιατι για vdsl 50 ειναι λιγο. Downstream 49998 kbps Upstream 4996 kbps Εντάξει έλα παραδέξου το ότι απλά τρολάρις… Αν το κάθε speedtest σου λέει όχι 45 αλλά 12, και η γραμμή σου σου δίνει όχι 12, ούτε 45 αλλά 49,999999… εσύ θα παίρνεις σωρηδόν τηλέφωνα να φωνάζεις και να δηλώνεις βλάβη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 αλλα ενα speedtest μου λεειping 12 , Download 45.59Mbps Upload 4.54Mbps H ταχύτητα κατεβάσματος θα είναι πάντα χαμηλότερη από την ονομαστική επειδή υπάρχουν χασούρες λόγω overheads. Ακόμα και σε Lan ανάμεσα σε 2 PC στο ίδιο δωματίο υπάρχει τέτοιου είδους χασούρα, πόσο μάλλον σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σας Ευχαριστω ολους για τις παντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Έχω 24 και βγάζω 8 και έχεις 50 και βγάζεις 49.5. Όπως είπαν ήδη τρολάρεις λογικά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Έχω 24 και βγάζω 8 και έχεις 50 και βγάζεις 49.5. Όπως είπαν ήδη τρολάρεις λογικά ε? Όπως είπα και πιο πάνω , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , δεν ξέρω τη πάει να πει το τρολαρεις,τα μόνο τρολς που ξέρω παίζουν στην ταινία ΧΟΒΙΤ, χόρια ότι δεν σας μίλησα άσκημα σε κανένα, αυτό που δεν μπορούσα να καταλάβω είναι ότι δεν με ενδιαφέρει τη λέει ρουτερ άλλα το speedtest, ηθελα εστω ενα 47 ή 48 , άλλα κάποιος άλλος μου έδωσε να καταλάβω . Ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα μπορείς να δώσεις στον άλλον να το κατλαβει, εσένα ποιος σου είπε άμα θίγεσαι να απαντήσεις. Αφού είσαι γνωστής , εγω που δεν ειμαι, στην αναρτηση σου δεν μου ειπες και τιποτα πλην του (τρολαρεις). Καλες Διακοπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μια χαρα ειναι η ταχυτητα σου φιλε. υπερβολικα καλη θα ελεγα! μπορεις να μου πεις απο που βλεπεις σε πιο καφαο εισαι? που βρισκεται ο πινακας οτε στην πολυκατοικια? κατω στα ρολογια που πηγα δεν ειδα τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μπορεις να μου πεις απο που βλεπεις σε πιο καφαο εισαι? που βρισκεται ο πινακας οτε στην πολυκατοικια? κατω στα ρολογια που πηγα δεν ειδα τπτ Ο κατανεμητης βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Ειναι σαν ενα ντουλαπάκι. Ετσι ειναι μεσα: http://www.insomnia.gr/images/adslguide/poulinos2013000015.jpg Μεσα θα δεις έναν τριψήφιο αριθμό, πχ 145, μετά κοιτάς τις καινουριες καμπίνες του ΟΤΕ στη γειτονιά σου και οποια εχει τον ίδιο αριθμο με τον κατανεμητη της πολυκατοικίας σου σημαινει οτι παιρνεις απο αυτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μαλιστα.. καταλαβα! και να φανταστω οτι αλλο καμπινα, αλλο DSLM κεντρο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μαλιστα.. καταλαβα! και να φανταστω οτι αλλο καμπινα, αλλο DSLM κεντρο ? Οι καινουριες καμπίνες εχουν μεσα minidslam και συνδέονται μεσω οπτικής ίνας με το Α/Κ (Αστικό κέντρο). VDSL υπαρχει περίπτωση να παιρνεις κατευθείαν απο Α/Κ μονο αν εισαι πολυ κοντα σε αυτο, αλλιώς σιγουρα απο καμπίνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα