ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας , διαπίστωσα ότι , όταν πήγα σε vdsl 50 , με έβαλαν στο καφο (καμπίνα όπως την λέει ο ΟΤΕ) πιο μακριά από άλλες που έχω κοντά μου, είμαι στην περιοχή της Καισαριανής με έβαλαν όπως βλέπει ο υπάλληλος στην 482 (που δεν μπορώ να την βρω στο χάρτη και μου λέει ότι είναι στα 200 μετρά), εγώ έχω κοντά μου 451 στα 43 μέτρα και την 450 στα 55 μετρά. Το πρώτο ερώτημα μου είναι γιατί άμα ξέρει κάποιος με πήγαν σε καφαο πιο μακριά μου και άμα μπορεί να το δει κάπου γιατί δεν βρίσκω σε πια διεύθυνση είναι αυτό το 482. και το δεύτερο ερώτημα μου , άμα μπορώ να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ να με φέρουν σε καφαο ποιο κοντά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας , διαπίστωσα ότι , όταν πήγα σε vdsl 50 , με έβαλαν στο καφο (καμπίνα όπως την λέει ο ΟΤΕ) πιο μακριά από άλλες που έχω κοντά μου, είμαι στην περιοχή της Καισαριανής με έβαλαν όπως βλέπει ο υπάλληλος στην 482 (που δεν μπορώ να την βρω στο χάρτη και μου λέει ότι είναι στα 200 μετρά), εγώ έχω κοντά μου 451 στα 43 μέτρα και την 450 στα 55 μετρά. Το πρώτο ερώτημα μου είναι γιατί άμα ξέρει κάποιος με πήγαν σε καφαο πιο μακριά μου και άμα μπορεί να το δει κάπου γιατί δεν βρίσκω σε πια διεύθυνση είναι αυτό το 482. και το δεύτερο ερώτημα μου , άμα μπορώ να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ να με φέρουν σε καφαο ποιο κοντά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρώτα πρέπει να πεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου. Εάν μένεις σε πολυκατοικία, μπορείς να δεις τον αριθμό του KV στον κατανεμητή του ΟΤΕ στο υπόγειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου αλλα συγχωραμε δεν ξερω καλα απο αυτα , ο πινακας της πολυκατοικιας μου εγραφε επανω με στυλό μαλλον καποιου υπαλληλου του ΟΤΕ ( Κ.Κ 450-41-42-43) και μαλλον πιο προσφατο οπως φαίνεται απο την ημερομηνια το (Κ.Κ 482 08-09-10), αρα ο ΟΤΕ απ οτι καταλαβαινω μου ειπε οτι περνω απο την πολυκατοικια μου ή κανω λαθος . DSL/Internet status Up/Up Transmission mode VDSL2 Downstream 49998 kbps Upstream 4996 kbps SNR(Down/Up) 26.2/31.2 dB Attenuation(Down/Up) 6/3.2 dB CRC Errors(Down/Up) 0/4 FEC Errors(Down/Up) 0/4001 Device Serial No. 268EG8JG7B03304 Software Version V1.0.0_OTET10lw4o6P14A Αυτα λεει το ρουτερ μου αλλα ενα speedtest μου λεειping 12 , Download 45.59Mbps Upload 4.54Mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε γενικες γραμμες οχι δεν μπορεις να αλλαξεις καμπινα, γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα πρεπει να σκαφτουν τα πεζοδρομια να βρουν το καλωδιο και να το στειλουν αλλου (εαν και εφοσον περναει απο εκει καλωδιο προς το αλλο). Με αυτα τα νουμερα η γραμμη βγαζει προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου , τη μπορω να κανω για την γραμμη , γιατι για vdsl 50 ειναι λιγο. γιατι δεν μπορω να βρω το 482 στον χάρτη μηπως ειναι κανενα παλαιο ΚΑΦΑΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ειναι λιγο; Πως ειναι λιγο; Δεν βλεπω καλα; Downstream 49998 kbps Upstream 4996 kbps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ειναι λιγο; Πως ειναι λιγο; Δεν βλεπω καλα; Downstream 49998 kbps Upstream 4996 kbps Αυτο λεει το ρουτερ, το speedtest 45.59 κανενας γνωστο μου σε αλλη περιοχη βεβαια δεν εχει λιγοτερο απο 48, εσυ πιστευεις οτι ειμαι ενταξει και παλι ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Συγνωμη φιλε μου αλλα κλειδωνεις κοντα στα 50/5και ζητας να σου αλλαξουν.. kv? Αυτο οπως ηδη σου απαντησαν δεν γινεται.. γιατι το καλωδιο σου παει εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μια χαρα ειναι η γραμμη σου. Εμενα η καμπινα ειναι στα 10 μετρα απο το σπιτι μου,συχρονιζει στα 49999 και στο speedtest βλεπω μεχρι 47,2. Δε πιανει και τερμα ταχυτητα το speedtest,καθως σε steam εχω δει και 6mb/s που ειναι 48 mbps. Αστο ησυχο και απολαυσε το ιντερνετ σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου αλλα συγχωραμε δεν ξερω καλα απο αυτα , ο πινακας της πολυκατοικιας μου εγραφε επανω με στυλό μαλλον καποιου υπαλληλου του ΟΤΕ ( Κ.Κ 450-41-42-43) και μαλλον πιο προσφατο οπως φαίνεται απο την ημερομηνια το (Κ.Κ 482 08-09-10), αρα ο ΟΤΕ απ οτι καταλαβαινω μου ειπε οτι περνω απο την πολυκατοικια μου ή κανω λαθος . DSL/Internet status Up/Up Transmission mode VDSL2 Downstream 49998 kbps Upstream 4996 kbps Αυτα λεει το ρουτερ μου αλλα ενα speedtest μου λεειping 12 , Download 45.59Mbps Upload 4.54Mbps Τα στατιστικά σου είναι πολύ καλά τόσο στις ονομαστικές όσο και στις πραγματικές ταχύτητες και δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να αναζητάς άλλο KV. Σε γενικες γραμμες οχι δεν μπορεις να αλλαξεις καμπινα, γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα πρεπει να σκαφτουν τα πεζοδρομια να βρουν το καλωδιο και να το στειλουν αλλου (εαν και εφοσον περναει απο εκει καλωδιο προς το αλλο). Δεν χρειάζεται σκάψιμο για να αλλάξεις KV ή/και ΑΚ. Σκέψου πόσοι μετακινούνται σε άλλη περιοχή και παίρνουν το ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δεν έχει σχέση η φορητότητα αριθμού με το KV στο οποίο συνδέεται η πολυκατοικία σου. Να σε συνδέσουν αλλού χωρίς να μετακομίσεις δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε ποιο ΑΚ ανήκεις ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Σε ποιο ΑΚ ανήκεις ξερεις? Ανοικο στο ΑΚ ΙΛΙΣΟΣ Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, άρα μένω ήσυχος, ότι εντέλει όλα είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι μία χαρά είσαι Στο ίδιο σπίτι αλλαγη καμπίνας δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Όταν κάποιος μετακομίζει πάει σε άλλη γειτονιά άλλη πολυκατοικία και πέρνει από την καμπίνα που δίνει εκεί στην περιοχή του. Μετά είναι θέμα κέντρου για να έχεις το ίδιο νουμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας , διαπίστωσα ότι , όταν πήγα σε vdsl 50 , με έβαλαν στο καφο (καμπίνα όπως την λέει ο ΟΤΕ) πιο μακριά από άλλες που έχω κοντά μου, είμαι στην περιοχή της Καισαριανής με έβαλαν όπως βλέπει ο υπάλληλος στην 482 (που δεν μπορώ να την βρω στο χάρτη και μου λέει ότι είναι στα 200 μετρά), εγώ έχω κοντά μου 451 στα 43 μέτρα και την 450 στα 55 μετρά. Με δεδομένο ότι το 451 βρίσκεται επί της Εθν. Αντιστάσεως (κοντά στη Ρ. Φεραίου), σου είπε ο τεχνικός που βρίσκεται το 482 (οδό, αριθμό κλπ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα