gogoulini79:P Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα σύστημα για gaming γύρω στα 1500-2000 ευρώ. Είχαμε πάρει μια πρόταση από έναν γνωστό μας την οποία θα βρείτε παρακάτω, απλώς μετά από αυτήν άλλαξαν λίγο οι προτιμήσεις του και το budget του ανέβηκε λίγο. Έτσι αποφάσισα να ρωτήσω και εσάς για μερικές ακόμα γνώμες. Αυτά που δεν θα χρειαστεί να ληφθούν υπόψιν σε αυτό το σύστημα: SSD Monitor Ηχεία/ακουστικά Αυτά που θέλουμε στο σύστημα (εκτός των εννοουμένων): Keyboard (έχω υπολογίσει Corsair K95) - αν έχετε εδώ προτάσεις πείτε μου αλλά αποφύγετε Razer, δυστυχώς δεν έχω καλή εμπειρία με τα προϊόντα τους και δεν θα τα συστήσω στον αδερφό μου. Windows 10 Το σύστημα που μας είχε προταθεί είναι το εξής: Cooler - Corsair Hydro Series H60 CPU - Intel Core i5-7600K Box GPU - MSI GeForce GTX1060 6GB (GTX 1060 GAMING RAM - G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4- HDD - Seagate Barracuda 1TB (ST1000DM010) Κουτί - NZXT S340 Elite Motherboard - MSI Z270 Gaming M7 PSU - EVGA SuperNOVA 650 G2 Από τα παραπάνω ο αδερφός μου θέλει να πάει σε i7 είτε αντίστοιχο είτε παρόμοιο, και σε καλύτερη κάρτα γραφικών. Ήθελε να πάει στην 1080ti αλλά δεν φαίνεται να είναι στο budget του. Το σύστημα υπολογίζει να το αγοράσει γύρω στα Χριστούγεννα (σε περίπτωση που αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Τα κομμάτια θα αγοραστούν από σκρούτζ και θα τα τοποθετήσουμε εμείς. Αν έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου προσπάθησα να κάνω το ποστ όσο πιο πλήρες γίνεται. Επίσης να αναφέρω ότι περισσότερο ενδιαφέρεται να παίζει τις τελευταίες ΑΑΑ κυκλοφορίες.
Kostas.karras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα σύστημα για gaming γύρω στα 1500-2000 ευρώ. Είχαμε πάρει μια πρόταση από έναν γνωστό μας την οποία θα βρείτε παρακάτω, απλώς μετά από αυτήν άλλαξαν λίγο οι προτιμήσεις του και το budget του ανέβηκε λίγο. Έτσι αποφάσισα να ρωτήσω και εσάς για μερικές ακόμα γνώμες. Αυτά που δεν θα χρειαστεί να ληφθούν υπόψιν σε αυτό το σύστημα: SSD Monitor Ηχεία/ακουστικά Αυτά που θέλουμε στο σύστημα (εκτός των εννοουμένων): Keyboard (έχω υπολογίσει Corsair K95) - αν έχετε εδώ προτάσεις πείτε μου αλλά αποφύγετε Razer, δυστυχώς δεν έχω καλή εμπειρία με τα προϊόντα τους και δεν θα τα συστήσω στον αδερφό μου. Windows 10 Το σύστημα που μας είχε προταθεί είναι το εξής: Cooler - Corsair Hydro Series H60 CPU - Intel Core i5-7600K Box GPU - MSI GeForce GTX1060 6GB (GTX 1060 GAMING RAM - G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4- HDD - Seagate Barracuda 1TB (ST1000DM010) Κουτί - NZXT S340 Elite Motherboard - MSI Z270 Gaming M7 PSU - EVGA SuperNOVA 650 G2 Από τα παραπάνω ο αδερφός μου θέλει να πάει σε i7 είτε αντίστοιχο είτε παρόμοιο, και σε καλύτερη κάρτα γραφικών. Ήθελε να πάει στην 1080ti αλλά δεν φαίνεται να είναι στο budget του. Το σύστημα υπολογίζει να το αγοράσει γύρω στα Χριστούγεννα (σε περίπτωση που αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Τα κομμάτια θα αγοραστούν από σκρούτζ και θα τα τοποθετήσουμε εμείς. Αν έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου προσπάθησα να κάνω το ποστ όσο πιο πλήρες γίνεται. Επίσης να αναφέρω ότι περισσότερο ενδιαφέρεται να παίζει τις τελευταίες ΑΑΑ κυκλοφορίες. i7 χωραει ανετα στο buget αυτο.. Το θεμα ειναι μεσα στα χριστουγεννα θα υπαρχουν αλλες τιμες και hardware, επομενως ειναι λιγο ασκοπο να προτεινουμε.. Ελα παλι τον δεκεμβρη.. 4
strawman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Για keyboard παντως να παει να το δει το K95 απο κοντα. Ειναι πολυ μακρυναρι και αβολο, θα προτεινα το k70 που ειναι πιο συμμαζεμενο. Κατα τα αλλα, με καλυψε ο απο πανω.
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Για keyboard παντως να παει να το δει το K95 απο κοντα. Ειναι πολυ μακρυναρι και αβολο, θα προτεινα το k70 που ειναι πιο συμμαζεμενο. Κατα τα αλλα, με καλυψε ο απο πανω. Εντάξει θα το κάνουμε και αυτό ευχαριστώ πολύ!
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Η 1080ti δεν χωράει εκτός και αν κόψεις από αλλού πχ περιφερειακά. Ο i7 χωράει άνετα και κολυμπάει κι όλας. Η 1080 δεν ξέρω αν χωράει οριακά. Ας πούμε χωρίς υδροψυξη και χωρίς γκέιμινγκ περιφερειακά.
Kostas.karras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το σύστημα υπολογίζει να το αγοράσει γύρω στα Χριστούγεννα (σε περίπτωση που αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Η 1080ti δεν χωράει εκτός και αν κόψεις από αλλού πχ περιφερειακά. Ο i7 χωράει άνετα και κολυμπάει κι όλας. Η 1080 δεν ξέρω αν χωράει οριακά. Ας πούμε χωρίς υδροψυξη και χωρίς γκέιμινγκ περιφερειακά. ??? 1
gogoulini79:P Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 ??? λολ.. όπως είπα χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο δεν γίνεται να πάρεις πισι χωρίς να έχεις πληκτρολόγιο τι να κάνω με σκέτο ποντίκι
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αναμένεται νέα γενιά επεξεργαστών intel και καρτών γραφικών amd τους επόμενους μήνες. Άρα το σωστό είναι να ανοιχτεί το θέμα λίγες μέρες πριν την αγορά. Επίσης προς ενημέρωση γύρω από το pc hardware υπάρχουν αλλά παρόμοια θέματα στο forum στις τελευταίες σελίδες. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αναμένεται νέα γενιά επεξεργαστών intel και καρτών γραφικών amd τους επόμενους μήνες. Άρα το σωστό είναι να ανοιχτεί το θέμα λίγες μέρες πριν την αγορά. Επίσης προς ενημέρωση γύρω από το pc hardware υπάρχουν αλλά παρόμοια θέματα στο forum στις τελευταίες σελίδες. Οκ ευχαριστώ!
MSSB Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όχι ρε μαν, εννοώ αν κόψεις από gaming ποντίκι και πληκτρολόγιο και βάλεις απλά, θα κερδίσεις από εκεί κανένα διακοσαριά ευρώ.
Spartan117 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μαζί με μεταφορικά 1990 ευρώ, και έχει και i7 και 1080 Ti: https://www.mindfactory.de/shopping_cart.php/basket_action/load_basket_extern/id/47026a2212c85a8ed4c814e22161d447b7e0983f7b50a72b99a Αν δεν έχετε θέμα για αγορές από εξωτερικό. Το κατάστημα το έχω χρησιμοποιήσει και είναι εξαιρετικό, τα στέλνουν μέσα σε μια εβδομάδα πάνω κάτω. 2
Lecter D Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μαζί με μεταφορικά 1990 ευρώ, και έχει και i7 και 1080 Ti: https://www.mindfactory.de/shopping_cart.php/basket_action/load_basket_extern/id/47026a2212c85a8ed4c814e22161d447b7e0983f7b50a72b99a Αν δεν έχετε θέμα για αγορές από εξωτερικό. Το κατάστημα το έχω χρησιμοποιήσει και είναι εξαιρετικό, τα στέλνουν μέσα σε μια εβδομάδα πάνω κάτω. Στο προηγούμενο ποστ αναφέρει παιδί οτι έκανε παραγγελιά και δεν την δέχτηκαν επειδή δεν είχε επαγγελματικο Αφμ . Τι ισχύει τελικά για το mindfactory ?
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μεχρι τα χριστουγεννα τα δεδομενα θα ειναι αλλα....Θεωρω οτι οποιαδηποτε συνθεση δεν θα ειναι η καλυτερη δυνατη μετα απο τοσο καιρο. 1
Kostas.karras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το σύστημα υπολογίζει να το αγοράσει γύρω στα Χριστούγεννα (σε περίπτωση που αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Το τονιζω επιτηδες και ελπιζω να μην δω αλλη προταση μεχρι το δεκεμβρη.. Προτεινετε κανενα ποντικι /πληκτρολογιο μεχρι τοτε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα