johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα, τώρα αν έχει κανείς άλλος καμία πρόταση ας την πει
Alexlooker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 αφου οι μνημες ειναι ενταξει, μετα θα κοιταζα το τροφοδοτικο δοκιμασατε αλλο τροφοδοτικο;
asmodeas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 δοκιμασατε αλλο τροφοδοτικο; εγω οχι.αποσο ξερω ουτε στο service Που το πηγαμε. παντως αν εφταιγε το τροφοδοτικο, λογικα δεν θα εμπαινε σε bsod αλλα εκανε restart.τρωει bsod και τρεχει το gatheting dara ωστε να δημιουργηθει το dmp file. αν κανω λαθος μου λετε. ευχαριστω γενικα τους παντες για τον χρονο σας παιδια!! cooler master 620m
Alexlooker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 εγω οχι.αποσο ξερω ουτε στο service Που το πηγαμε. παντως αν εφταιγε το τροφοδοτικο, λογικα δεν θα εμπαινε σε bsod αλλα εκανε restart.τρωει bsod και τρεχει το gatheting dara ωστε να δημιουργηθει το dmp file. αν κανω λαθος μου λετε. ευχαριστω γενικα τους παντες για τον χρονο σας παιδια!! cooler master 620m ε τοτε,λογικα εσυ ξερεις.
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Για να το αποκλεισουν σιγουρα ομως επρεπε να το δοκιμασουν... 29 τεχνικοι υπολογιστων συνηστουν αποκλεισμο σφαλματος του τροφοδοτικου...Αυτοι ξερουν!
savoukos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Για να το αποκλεισουν σιγουρα ομως επρεπε να το δοκιμασουν... 29 τεχνικοι υπολογιστων συνηστουν αποκλεισμο σφαλματος του τροφοδοτικου...Αυτοι ξερουν! Πολλά έπρεπε να δοκιμάσουν αλλά εφόσον δν φάγανε. Bsod δν θεωρούν ότι υπάρχει προβλημα(όχι δικά μ λόγια, εκπροσώπου καταστήματος είναι).το μόνο π κοίταξαν ήταν το ρεύμα δίνει αυτό..τπτ άλλο.
asmodeas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 για καποιο λογο τελευταια οτι bsod εχω φαει που ειναι καμια 10αρια δεν γινετε saved σαν dmp. κοιταξα παραμετρους ολα κομπλε. εβαλα ακομα ξανα και το autoreboot αλλα δεν αλλαξε κατι. που πιστευετε οφειλετε αυτο?
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Απο οσο βλεπω παντως το συστημα ειναι OC και το 124 ειναι OC error 99% απο την cache, οποτε ή ριχνεις τα παντα στο νορμαλ ή ριχνεις την cahce 100-200ΜHz και βλεπεις τι γινεται. 1
asmodeas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απαντω μετα απο καιρό απλά για να κλείσω το thread.Τα parts όλα πουλήθηκαν ενημερώνοτας από εμένα για το πρόβλημα που αντιμετώπησα.Αγοράστηκαν μέσα από το group και μπήκαν μνήμες με χαμηλότερα volt από 1.65 δούλεψε κανονικά, αλλά όπως έχω αναφέρει ήταν random το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα