Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro 4 (M3/4GB/128GB) 729 E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγχωρειστε τη χαζη ερωτηση αλλα σε σχεση με το ipad pro 9.7 ποιο θα διαλεγατε;huawei η ipad?

Χαζη δεν την λες,απλη ναι ,Ipad

Δημοσ.

Χίλιες φορές Huawei.....

Άλλο mobile λειτουργικό άλλο windows.

Αν ήθελα να παίζω iPad (αν και ούτε για live stream δε κάνει το iPad μιας και δεν υποστηρίζει flash).

Δημοσ.

Με ενθουσίασε μόλις το ειδα ομως με ξενερωσαν 2 πραγματα ,η μπαταρία περιπου 3,5 ωρες κσι το χριροτερο δεν παιρνει καρτα sd,τρατσικ

Δημοσ.

Με ενθουσίασε μόλις το ειδα ομως με ξενερωσαν 2 πραγματα ,η μπαταρία περιπου 3,5 ωρες κσι το χριροτερο δεν παιρνει καρτα sd,τρατσικ

Η μπαταρια πιστευω ειναι το μεγαλυτερο πληγμα του.

Δημοσ.

Η μπαταρια πιστευω ειναι το μεγαλυτερο πληγμα του.

Ναι δεν το λες φορητο αλλα και η sd πολυ βασικο

Δημοσ.

Ναι δεν το λες φορητο αλλα και η sd πολυ βασικο

Καλα ναι και η sd βασικοτατο.

Τεσπα εγω δεν θα το αγορασω παντως.

(Θα αρνηθω μια προσφορα κ εγω μια φορα :P )

Δημοσ.

Καλα ναι και η sd βασικοτατο.

Τεσπα εγω δεν θα το αγορασω παντως.

(Θα αρνηθω μια προσφορα κ εγω μια φορα :P )

True ,πρωτη φορα το ακούω απο εσένα
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, από το αμερικανικο αμαζον δεν παίζει τελωνείο στη μέση???

Εγώ έτσι ήξερα. Άμα περάσεις τελωνείο άντε γειά...

Παρακαλώ όποιος ξέρει με σιγουριά, ας πει. Ενδιαφέρομαι.

Αν κάνω λαθος τότε το huawei είναι τρελό εργαλείο. Εγώ έχω το tabpro s και ήμουν αναμεσα σε αυτό, το huawei και το surface pro 4. Το huawei ήταν το πιο ελαφρύ και με τα πιο λεπτά bezel. Μετά το tabpro s το οποίο και αυτό με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο.

Δεν το προτίμησα το huawei, γιατί ήταν πολύ πιο ακριβό πριν κάτι μήνες (από Ελλάδα).

Δημοσ.

Είναι προπληρωμενο το τελωνείο φίλε διάβασε πιο πίσω το θέμα έχει απαντηθεί.

Είναι το πιο ελαφρύ και έχει τα πιο μικρά μπεζελ..... επίσης η μπαταρία του δεν είναι τόσο κακη ούτως ώστε να αποτελεί deal breaker στην τιμή των 430€ όσο λένε κάποιοι πιο πίσω.

Δημοσ.

μπα εγω ενα dell lattitude που θελω να δωσω και δεν φευγει  με τα ιδια χαρακτηριστικα και θα βρεθουν ατομα να σκασουν 800 ?

για μενα τα tablet/hybrid ειναι για περιορισμενο κοινο ( υπηρξα για ενα 6μηνο )....

Δημοσ.

μπα εγω ενα dell lattitude που θελω να δωσω και δεν φευγει  με τα ιδια χαρακτηριστικα και θα βρεθουν ατομα να σκασουν 800 ?

για μενα τα tablet/hybrid ειναι για περιορισμενο κοινο ( υπηρξα για ενα 6μηνο )....

Poio exeis?

Δημοσ.

Τι εγγύηση δίνει το amazon παιδιά;

Το pro το βρήκα αλλά φοβάμαι μη μου μείνει στο συρτάρι σφραγισμένο σαν το mini που δίνω τώρα!

Καλή τιμή το huawei αλλά η μπαταρία είναι γελοία.

Το Microsoft τα αξίζει τα λεφτά;;

Δημοσ.

Τι εγγύηση δίνει το amazon παιδιά;

Το pro το βρήκα αλλά φοβάμαι μη μου μείνει στο συρτάρι σφραγισμένο σαν το mini που δίνω τώρα!

Καλή τιμή το huawei αλλά η μπαταρία είναι γελοία.

Το Microsoft τα αξίζει τα λεφτά;;

Γιατι σου εμεινε στο συρτάρι? Ποια η χρηση που το θελεις?το surface σιγουρα αξιζει (και παλι λεω εχει σχεση με την χρηση που το θελεις ) αν και εχω πειστει οτι το samsung book ειναι καλύτερο λογο υπαρξης 2 usb c και amoled οθόνης απλα επειδή δεν υπαρχει μεγαλη διαθεσιμότητα ειναι ακομα πολυ ακριβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...