Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα.  :-)

Έτυχε και εγώ να βρω ένα βιβλίο που έψαχνα καιρό, σε καλή τιμή, και είπα να το αγοράσω (δεν κανω συχνά αγορές μέσω insomnia). Η συναλλαγή μπορούσε να γίνει και με PayPal, και επειδή είχα καποια λεφτά είπα να το κάνω απο εκει με τον τρόπο "Friends & Family". 

Είχα γράψει ποιο βιβλίο θέλω και το όνομα του συγγραφέα. Ο τύπος "μπερδεύτηκε" και καλά και νόμιζε ότι ήθελα ένα άλλο. Δεν λέω κάτι. Στην συνέχεια με λέει θέλει αλλο 1€ διότι τα ΕΛΤΑ θέλουν 5€ για αποστολή δέματος. (Τα ΕΛΤΑ για απλο δέμα θέλουν 1,50€).

Επέμενα μετά να πάρω και τα υπόλοιπα βιβλία με 2€ το ένα, ενώ έλεγα ότι δεν ενδιαφέρομαι (εκεί άρχισα να νιωθω οτι κάτι παει στραβα). 

Ρωτάω μετά ξανά, αν είναι σε καλή κατάσταση αλλά καμία απάντηση στο μηνύματα μέσω Insomnia. (δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα). 

Στέλνω στο email και του λέω να βγάλει κι άλλες φώτο του βιβλίο για να βεβαιωθώ και μου στέλνει ένα άκυρο βιβλίο  :shock:  , εκεί τα χάνω και του λέω να ακυρώσουμε την συναλλαγή αμέσως. Μου στέλνει το κανονικό βιβλιο μετά, σε φώτος. Του λέω να μου επιστρέψει τα χρηματα αλλά απαντα πως περιμένει "Refund" γιατί αγόρασε online game.

Τουλάχιστον στείλε καποιο βιβλίο του γραφω στο email, αλλά καμια απάντηση και εκεί.  :X Να συμπληρώσω ότι στο Insomnia μπαίνει κανονικά, ακόμα και σήμερα ήταν online.

Ψάχνοντας στο Insomnia βρήκα μια αγγελία του, με ΑΛΛΟΝ λογαριασμό του, που λέει οτι το έκλεισαν επειδή είχε προβλημα το forum. Τα λεφτά δεν τα παιρνω πισω, πράγμα σιγουρο αλλα είδα στο "Όροι Χρησης" οτι διπλοι λογαριασμοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Το άτομο αυτο έχει αλλες 2 αγγελίες, τουλάχιστον ας κλειστεί ο λογαριασμος του, μην πάθει καποιος αλλος κάτι χειρότερο.

Τέλος, έχω screenshot, από τα πάντα, απλά δεν είμαι σιγουρος αν μπορώ να πω τo profil του δημόσια. Εάν δεν υπάρχει προβλημα, ας μου απαντήσει κάποιος έμπειρος παρακαλώ, ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο παλιός λογαριασμός είναι ήδη κλειστός, οπότε έκανα τον καινούργιο. Αλλά και πάλι θα πάει να κανει τρίτο λογαριασμό  :-D

Δεν μπορώ να αφήσω αρνητικό γιατί δεν βρίσκω αγγελία. Έψαχνα βιβλία και απλά μου έστειλε μήνυμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.  B)

Δημοσ.

Στην δίκη σου αγγελία κάνε αξιολόγηση στο όνομα του αρνητική να υπάρχει να προσέχουν και άλλοι μην την πατήσουν και άλλοι. Ο συγκεκριμένος τύπος είχε αξιολογήσεις; Αν όχι έπρεπε να σε είχε λίγο υποψιάσει. Μεγάλη προσοχή με ποιον συναλλασσόμαστε. Η οικονομική κρίση δυστυχώς θα οδηγήσει σε αύξηση τέτοιων φαινομένων. Εύχομαι ολόψυχα να βγάλεις μια άκρη και μην το αφήσεις έτσι αν πράγματι φταίει κάνε αρνητική αξιολόγηση και ενημέρωσε το forum να ξέρουμε να προσέχουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο δεύτερος λογαριασμός του, έχει "Ban" απ'οτι βλέπω. Θα κάνω και στην αγγελία μου μια αρνητική αξιολόγηση αν ειναι.

Υ.Γ. Ναι, είχε μια θετική αξιολόγηση. Δεν πειράζει, ότι εγινε, έγινε. Δεν ήταν τρελό το ποσό.

Δημοσ.

Κανε σε δικη σου αγγελια με το ονομα του,αν εχεις αγγελιες.

Στην δίκη σου αγγελία κάνε αξιολόγηση στο όνομα του αρνητική να υπάρχει

Θα κάνω και στην αγγελία μου μια αρνητική αξιολόγηση αν ειναι.

:-/

Δεν επιτρέπεται αυτό σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

Γιατι οχι?

Αφου εχει ανεβασει αγγελια ζητησης για τα βιβλια,στην οποια πιθανον να ανταποκριθηκε ο πωλητης.

Εαν εγινε ετσι δε βλεπω το λογο που δε μπορει να κανει εκει αρνητικη αξιολογηση στον πωλητη.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο υπ' αυτήν την προϋπόθεση, όχι σε μια οποιαδήποτε αγγελία.

Αν και από τα παραπάνω, δεν είναι ξεκάθαρο εάν υπάρχει όντως αγγελία ζήτησης του topic starter.

Δημοσ.

Μόνο υπ' αυτήν την προϋπόθεση, όχι σε μια οποιαδήποτε αγγελία.

Αν και από τα παραπάνω, δεν είναι ξεκάθαρο εάν υπάρχει όντως αγγελία ζήτησης του topic starter.

Όπως και να έχει, το άτομο έχει δύο λογαριασμός, όπου στους "όρους χρήσης" λέει οτι αυτό δεν επιτρέπεται. Έκανα αναφορά και πλέον, και οι 2 λογαριασμοί έχουν "Ban". 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...