Προς το περιεχόμενο

Κλεμμενη μηχανη

xrist0s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει τριφτει με σβουρακι κ εχουν χτυπηθει πιο περα.φαινετε το τριψιμο στο σκελετο.Ειναι σε αθλια κατασταση η μηχανη κ ισως αν ημουν σε αλλη φαση της ζωης μου να μην το αφηνα ετσι.Ευχαριστω για τις συμβουλες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τουλάχιστον πήγαινε και ρώτησε στην ασφάλεια τι ακριβώς γίνεται και κάνε μια απλή καταγγελία.

Από το τίποτα...

Αν δεν κάνεις κάτι, αν σε ξανακλέψουν να μην στενοχωρηθείς.

η μηχανη κατασχεται. αν δε μπορουν να ταυτοποιησουν τον παλιο αριθμο, η μηχανη παει στον ΟΔΔΥ για παλιοσιδερα. δεν την παιρνεις πισω. εσυ την αδεια την εχεις κρατησει τη δικη σου? αυτος αδεια εχει με τα καινουργια νουμερα?

μου κανει εντυπωση που εξυσαν τον αριθμο και χτυπησαν τον καινουργο παραδιπλα. συνηθως παραποιουν τον ηδη υπαρχων... πχ το 9 το κανουν 8 και το 5, 6...

μου κανει εντυπωση που εξυσαν τον αριθμο και χτυπησαν τον καινουργο παραδιπλα. συνηθως παραποιουν τον ηδη υπαρχων... πχ το 9 το κανουν 8 και το 5, 6...

Αυτοί που κάνουν "μαϊμουδιές" συνήθως έχουν μια άδεια από άλλο ίδιο μηχανάκι, και στο κλεμμένο χτυπάνε ακριβώς τα νούμερα που λέει η άδεια. Θα μου έκανε εντύπωση να κάνουν ένα 9αρι 8 και ένα 5άρι 6, δεν βλέπω να βοηθάει πουθενά κάτι τέτοιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...