nostos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγω γι'αυτο λινκαρα τα emulators ωστε να δει ο TS (και οποιος αλλος) οτι ακομα και τα πανακριβα routers, δεν εχουν καμμια τετοια τεχνολογια στο WiFi διοτι απλα δεν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο aka δεν υπαρχει. 1
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μήπως τα νέα modem/routers που θα δίνει η COSMOTE το κάνουν;
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ποσό σίγουρος είσαι για την απάντησή σου;
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ποσό σίγουρος είσαι για την απάντησή σου; Πάρα πολύ γιατί το speedport φίλου μου που δινει τωρα ο οτε το ξετίναξα για να κάνουμε κάτι πολύ ψαγμένο. Αν είχε τετοιο feature θα το είχα δει.
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει τα συγκεκριμένα m/r που αναφέρω! Άρα δεν ειναι αυτο του φίλου σου.
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αρα δεν ειναι απο αυτά που δίνει η cosmote αλλά αυτά που ΘΑ δώσει η cosmote. Ποιο ειναι το μοντελο; Τι σου ειπαν τηλεφωνικα; Πότε θα αρχίσουν να το παρέχουν. Πραγματικά θελω να μάθω γιατί αν υπάρχει σαν feature (*) θα ειναι πρωτοποριακό (*) Οπως το περιεγραψες, οταν δεν εχει κίνηση το wifi, να κλείνει το wifi και οταν βλέπει κίνηση να αναβει το wifi.
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μα ναι ρωτησα στο #17 μήπως ανήκει σε αυτά που ΘΑ δίνει η COSMOTE.
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ρε zoran εσυ μιλησες με την εταιρεια και σου ειπαν κάτι. Εχουμε φτάσει στο 23 μηνυμα με ψιλοανουσιες προσθήκες. Πάρε τους ένα τηλεφωνο τον ίδιο πάροχο και πες οτι ΤΟΤΕ ο ταδε πωλητης μου ειπε ΑΥΤΟ. Πρώτον ισχύει; Δευτερον ποιο ειναι το μοντελο του router; Πως το λενε Ετσι θα δουμε αν το κάνει και θα λυθει και η απορία σου Οτιδηποτε αλλο ειναι ανουσιο μπλα μπλα και θεωρίες
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φυσικά αλλά δεν ήθελα να μπω σε debate με τους ανθρώπους του παρόχου για τον πωλητή, εάν μου είπε, κ τι μου είπε, κ τι ισχύει από αυτά. Είπα να ρωτήσω εδώ γενικώς για την τεχνολογία αυτή κλπ.
nostos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Το θεμα εχει εξαντληθει. Δεν υπαρχει τετοια τεχνολογια. Για την ακριβεια, δεν υφισταται καν ο ορος "smart modem" ή/και "smart router". Απο κει και περα, αν θες πιστευε την cosmote και τους πωλητες της, κανε και ενα διετες για να σου στειλουν το διαστημικο router που εχουν/ΘΑ εχουν και καλοριζικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα