Kourkounatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπερα,ειμαι κατοχος lg g2 και ηρθε καιρος να αλλαξω περα των προβληματων που εχει βγαλει το τηλεφωνο.Ημουν φανατικος υποστηρικτης και θα το αγοραζα,το One Plus 3T αλλα μετα το release του 5 μπορω να πω πως ξενερωσα αρκετα.Τωρα λοιπον ειμαι αναμεσα σε Samsung S8+ και Iphone 7 Plus.Απο την μια εκραζα μια ζωη την apple , αλλα απο την αλλη σε θεμα εμφανισης και μελλοντικης υποστηριης σκιζει.Γενικα: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 700-7502) Την χρήση του κινητού :Φωτογραφιες,word,excel,facebook,messenger,instagram,internet3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5 και πανω4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Δακτυλικο αποτυπωμα5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;αδιαφορο7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;αδιαφορο8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;αμε13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουργιο Αυτα που με προβληματιζουν περισσοτερο,ειναι η μελλοντικη υποστηριξη κκαθως θα το εχω για 3-4 χρονια, αναβαθμισεις και να μην κολλαει μετα απο 1 χρονο :P .Στο θεμα της apple με ενοχλει το καπως βαρετο UI και το κλειστο λογισμικο αλλα επειδη εχω δουλεψει μονο με android πιστευω πως η μεταβαση θα ειναι ομαλη.Οσο αφορα το S8+,με προβληματιζουν τα lagακια που αναφερουν πολλοι,αλλα σαν κινητο ειναι πανεμορφο!Γενικα ειμαι αναμεσα σε 2 τελειως διαφορετικα τηλεφωνα......
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ίσως σε βοηθήσει αυτό το ποστ .... http://www.insomnia.gr/topic/650351-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-iphone-6s-64-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-android-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-650%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ Και κοίτα και κανενα σαν αυτό .... http://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html
Kourkounatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ίσως σε βοηθήσει αυτό το ποστ .... http://www.insomnia.gr/topic/650351-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-iphone-6s-64-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-android-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-650%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ Το ειδα αυτο το ποστ,το θεμα ειναι οτι οποιος δεν θελει iphone του προτεινουν το S8,και το αντιστροφο.Εγω δεν ειχα ποτε iphone,και μετα το G2 ολα θα μου φαινονται παραδεισος.Αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω.
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Με τόσα λεφτά σίγουρα.... Αλλά επειδή έρχεσαι από Lg δες και το τελευταίο που σου έβαλα . Σίγουρα θα έρθουν και άλλοι με διαφορετικές απόψεις. Το θέμα είναι να πας να τα δεις και από κοντά. Ξέρεις καμιά φορά με το μάτι είναι άλλο πράγμα και άλλο τι θα σου πουν οι άλλοι.
joemod Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, Αν ακούς μουσική συνεχώς σκέψου πως δε μπορείς να φορτίζεις το iphone και να ακούς μουσική ταυτόχρονα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς ασύρματα ακουστικά που επίσης με τη σειρά τους θα χρειάζονται φόρτιση. Επίσης τα lightning ακουστικά είναι ακριβά σε σχέση με τα 3.5. Τέλος μπορείς στον προϋπολογισμό που έχεις βάλει να βάλεις άλλα 25 ευρώ για να πάρεις τα 128 GB (βλέπω στα skroutzομάζαγα πως έχει 775 ευρώ) ?
master1992g Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 S8+ , αν θες iphone κάνε υπομονή 2-3 μήνες, μάζεψε άλλα 400-500 για το καινούριo, το 7αρι δεν αξίζει μπροστά στο s8.
Kourkounatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Με τόσα λεφτά σίγουρα.... Αλλά επειδή έρχεσαι από Lg δες και το τελευταίο που σου έβαλα . Σίγουρα θα έρθουν και άλλοι με διαφορετικές απόψεις. Το θέμα είναι να πας να τα δεις και από κοντά. Ξέρεις καμιά φορά με το μάτι είναι άλλο πράγμα και άλλο τι θα σου πουν οι άλλοι. Σε LG θα προτιμουσα να μην ξαναπαω για πολλους λογους.....εχω δει απο κοντα και τα 2 και πραγματικα δεν ξερω τι να επιλεξω.... Καλημέρα, Αν ακούς μουσική συνεχώς σκέψου πως δε μπορείς να φορτίζεις το iphone και να ακούς μουσική ταυτόχρονα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς ασύρματα ακουστικά που επίσης με τη σειρά τους θα χρειάζονται φόρτιση. Επίσης τα lightning ακουστικά είναι ακριβά σε σχέση με τα 3.5. Τέλος μπορείς στον προϋπολογισμό που έχεις βάλει να βάλεις άλλα 25 ευρώ για να πάρεις τα 128 GB (βλέπω στα skroutzομάζαγα πως έχει 775 ευρώ) ? Το σκεφτηκα και αυτο,αλλα εχει τον ανταπτορα μεσα στο κουτι.Μαλλον για το 128αρι θα παω S8+ , αν θες iphone κάνε υπομονή 2-3 μήνες, μάζεψε άλλα 400-500 για το καινούριo, το 7αρι δεν αξίζει μπροστά στο s8. Ουτως η αλλιως τελη Οκτωβρη θα το παρω ή τελη Σεπτεμβρη.Μεταξυ τους παντως σε συγκριτικα το S8+ και το iphone 7 plus ειναι περιπου τα ιδια.Για 8αρι ειπαμε δεν θα δωσω και 1 χιλιαρικο για κινητο.... Γενικα το κλειδι για την επιλογη μου ειναι η μακρυπροθεσμη υποστηριξη,δηλαδη αναβαθμισεις λειτουργικα και τα λοιπα.Απο θεμα εμφανισης και χαρακτηριστικων με καλυπτουν και τα 2.Καλη καμερα και οθονη θελω και το αυτονοητο να μην κολλαει σε φβ μεσεντζερ ινσταγκραμ και τα λοιπα,γιατι ετσι οπως εχουν κανει τις εφαρμογες αστα......Πιστευω πως για 4-5 χρονια το iphone φαινεται πιο ιδανικη επιλογη,απλα οντας χρηστης android ολα αυτα τα χρονια δεν ξερω πως θα ειναι η μεταβαση και δεν θελω να το βαρεθω κιολας.Το χω δει και το χω δουλεψει το iphone και μου αρεσε αρκετα και στο χερι και στο λειτουργικο βεβαιως.Το S8 εμφανισιακα το θεωρω κοσμημα και πιο ωραιο απο το iphone,αλλα μακρυπροθεσμα δεν βλεπω να παιρνει αναβαθμισεις και τα λοιπα +οτι με το touchwiz δεν εχω ακουυσει και τα καλυτερα λογια.....
ziaba Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σε LG θα προτιμουσα να μην ξαναπαω για πολλους λογους.....εχω δει απο κοντα και τα 2 και πραγματικα δεν ξερω τι να επιλεξω.... Το σκεφτηκα και αυτο,αλλα εχει τον ανταπτορα μεσα στο κουτι.Μαλλον για το 128αρι θα παω Ουτως η αλλιως τελη Οκτωβρη θα το παρω ή τελη Σεπτεμβρη.Μεταξυ τους παντως σε συγκριτικα το S8+ και το iphone 7 plus ειναι περιπου τα ιδια.Για 8αρι ειπαμε δεν θα δωσω και 1 χιλιαρικο για κινητο.... Γενικα το κλειδι για την επιλογη μου ειναι η μακρυπροθεσμη υποστηριξη,δηλαδη αναβαθμισεις λειτουργικα και τα λοιπα.Απο θεμα εμφανισης και χαρακτηριστικων με καλυπτουν και τα 2.Καλη καμερα και οθονη θελω και το αυτονοητο να μην κολλαει σε φβ μεσεντζερ ινσταγκραμ και τα λοιπα,γιατι ετσι οπως εχουν κανει τις εφαρμογες αστα......Πιστευω πως για 4-5 χρονια το iphone φαινεται πιο ιδανικη επιλογη,απλα οντας χρηστης android ολα αυτα τα χρονια δεν ξερω πως θα ειναι η μεταβαση και δεν θελω να το βαρεθω κιολας.Το χω δει και το χω δουλεψει το iphone και μου αρεσε αρκετα και στο χερι και στο λειτουργικο βεβαιως.Το S8 εμφανισιακα το θεωρω κοσμημα και πιο ωραιο απο το iphone,αλλα μακρυπροθεσμα δεν βλεπω να παιρνει αναβαθμισεις και τα λοιπα +οτι με το touchwiz δεν εχω ακουυσει και τα καλυτερα λογια..... δηλ κουβέντα να γίνεται μέχρι τότε θ αλλάξουν τα δεδομένα
Kourkounatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 δηλ κουβέντα να γίνεται μέχρι τότε θ αλλάξουν τα δεδομένα Και να αλλαξουν δεν προκειται να παρω αλλο τηλ περα απο αυτα τα 2.Ουτε το 7s plus ουτε κανενα αλλο.....
ziaba Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Και να αλλαξουν δεν προκειται να παρω αλλο τηλ περα απο αυτα τα 2.Ουτε το 7s plus ουτε κανενα αλλο..... ετοιμάζονται να βγουν αρκετά δυνατές συσκευές note 8, v30, pixel 2 κ.α... ακόμα από μεριά κίνα πολύ αξιόλογα γιαυτό είναι λίγο άσκοπο να προτείνουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα