Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] HTC 10 @349€ @germanos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ο καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει κάτι, να το ξεσφραγίσει, να το δει και αν δεν το θέλει να το επιστρέψει (εννοείται σε άψογη κατάσταση, απλά ανοιγμένο το κουτί) και να πάρει πίσω τα λεφτά στο ακέραιο, δεν είναι λογικό το κατάστημα να τα πουλάει ξανά;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ο καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει κάτι, να το ξεσφραγίσει, να το δει και αν δεν το θέλει να το επιστρέψει (εννοείται σε άψογη κατάσταση, απλά ανοιγμένο το κουτί) και να πάρει πίσω τα λεφτά στο ακέραιο, δεν είναι λογικό το κατάστημα να τα πουλάει ξανά;

Λογικό είναι, αλλά να είναι ξεκάθαροι και να μην κοροϊδεύουν με δήθεν προσφορές.

Δεν είναι δικό μας πρόβλημα, τα ανοιγμένα είναι ανοιγμένα. Ας τα πουλήσουν ως τέτοια.

Δημοσ.

Λογικό είναι, αλλά να είναι ξεκάθαροι και να μην κοροϊδεύουν με δήθεν προσφορές.

Δεν είναι δικό μας πρόβλημα, τα ανοιγμένα είναι ανοιγμένα. Ας τα πουλήσουν ως τέτοια.

Καταλαβαίνω πως το λες, απλά δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει ή πρέπει να ισχύει. Αν δηλαδή είναι απλά ανοιχτό το κουτί ίσως καλύπτονται να το πουλήσουν ως καινούργιο.

Γενικά πάντως, εγώ πιστεύω πως θα το κρατούσα αν ήταν απλά ανοιγμένο το κουτί και δεν είχε σημάδια χρήσης. Ειδικά αν ήταν κάτι που ήθελα και δεν μπορούσα να βρω αλλού σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πως το λες, απλά δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει ή πρέπει να ισχύει. Αν δηλαδή είναι απλά ανοιχτό το κουτί ίσως καλύπτονται να το πουλήσουν ως καινούργιο.

Γενικά πάντως, εγώ πιστεύω πως θα το κρατούσα αν ήταν απλά ανοιγμένο το κουτί και δεν είχε σημάδια χρήσης. Ειδικά αν ήταν κάτι που ήθελα και δεν μπορούσα να βρω αλλού σε αυτή την τιμή.

Μάλλον θα υποκύψω και εγώ γιατί στα 350 θα το ξαναβρώ το 2019..

Η htc σε chat μου είπε ότι βάσει ΙΜΕΙ δεν έχει ενεργοποιηθεί νωρίτερα (υποθέτω εννοούν δεν έχει συνδεθεί σε κάποιο wifi για να στείλει σήμα)

• Like 2
Δημοσ.

Σκέψη:

Ή θα έδινες 50+ για να το πάρεις απο skroutz και τρέχα γύρευε ή το κρατάς με εγγύηση Γερμανός σε μια συσκευή άψογη εμφανισιακά κ έχεις και το δεδομένο οτι δεν είχε ξαναενεργοποιηθεί.

Επειδή έχω ζήσει την "απόγνωση" του Γερμανού και του δίκαιου αγώνα... σου προτείνω να δεχτείς το κινητό αλλιώς θα βγάλεις άκρη αλλά θα έχεις μαρτυρήσει.

Αξίζει;

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον θα υποκύψω και εγώ γιατί στα 350 θα το ξαναβρώ το 2019..

Η htc σε chat μου είπε ότι βάσει ΙΜΕΙ δεν έχει ενεργοποιηθεί νωρίτερα (υποθέτω εννοούν δεν έχει συνδεθεί σε κάποιο wifi για να στείλει σήμα)

Εντάξει αφού δεν έχει ενεργοποιηθεί, δεν έχει σημάδια κλπ και απλά ήταν ανοιχτό το πακέτο για μένα καινούργιο είναι. Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...