Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] HTC 10 @349€ @germanos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ξέρω από ατυχία -έφαγα όλη τη Μακεδονία για το pro -αν τελικά δεν παραλάβω δικό σου φίλε!θα σε ενημερώσω.

Θα πρεπε να υπαρχουν ξεχωριστές προσφορές για εμπόρους οι της λιανικής που να προλάβουμε!

Δημοσ.

παρελαβε κανεις το htc 10; ηταν σφραγισμενο ή πατσαβουρι;

Καλώς σας βρήκα.

Μόλις το παρέλαβα, δεν ήταν σφραγισμένο  :mad:

Η συσκευασία από την αποθήκη προς το κατάστημα ανοίχτηκε μπροστά μου αλλά η εσωτερική συσκευασία ήταν ανοιγμένη.

Να πω ότι δεν το περίμενα θα πω ψέματα

Αυτοκόλλητο πάνω στη συσκευή ΟΚ, φορτιστής ακουστικά σφραγισμένα, το τηλέφωνο ήρθε με 6.0.1 και μπαταρία 51%

Σκέφτομαι μήπως κακώς το παρέλαβα τώρα  :fear:

Δημοσ.

Κ γω ευτυχως εκανα unboxing οποτε μπορω να το στειλω πισω αλλα δεν ξερω αν θελω.εχω ακουσει τα καλυτερα για το κινητο.

Αλλα κ κοτσο δεν μαρεσει να με πιανουν.

Γενικα τα "τελευταια τεμαχια "που ειχε μηπως ηταν refurbised;

Πηρε κανεις το s6 edge να μας πει;

• Like 2
Δημοσ.

ναι φυσικα ηταν ναυαρχιδα το htc 10.

κ το δικο μου ανοιγμενο στα αυτοκολλητα ηταν.ακομη δεν το λειτουργησα ομως φοβαμαι μην μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι. :devil:

αγραντσουνιστο ειναι τουλαχιστον.

δεν ειναι η πρωτη φορα που στελνουν μαμουνιασμενο προιον απο το γερμανο ανεχομαστε ομως αρκετα μιας κ τις προσφορες που βγαζει αυτος δεν τις φτανει κανεις-κακα τα ψεμματα.

ακολουθει spoiler-δεν ξερω να το βαζω συγνωμη:

αυτο που με συγχιζει ειναι οτι πρωτο χερι παιρνουν οι υπαλληλοι, δευτερο χερι οι εταιρειες σε τιμες της πλακας κ οτι ξεμενει απο προσφορα κ προλαβουμε χαρη στο insomnia :-)  βαζουμε χερι κ εμεις κ τελικα ειναι κ refurbised :shock:

ωρες ωρες προτιμω τις σκηνες που στηνουν στην αμερικη στο black friday και τους μεγαλοσωμους που σφαζονται για ενα apple κτλ πιο εντιμο το βρισκω να ειμαι αναμεσα τους παρα τον αθεμιτο ανταγωνισμο των υπαλληλων  :-D ρε παιδια ποσες φορες μου ετυχε να ανοιξω τα ματια εγω σε υπαλληλο; να ζητησω κατι κ να μου λεει εχουμε κ οταν δει τιμη να μου λεει το πηρανε  :blink: 

λες κ χαρη μας κανουν λεφτα σκαμε που αξιζουν πολυ περισσοτερο απο οτι πριν την κριση!

Δημοσ.

Κάλεσα τον Γερμανό μόλις, φυσικά θα μου το αντικαθιστούσαν με σφραγισμένο αλλά έχει εξαντληθεί δυστυχώς   :mad:

Άρα έχω τις εξής 3 επιλογές

1. το επιστρέφω στην αποθήκη με δικά τους έξοδα και

1α. με πιστώνουν

1β. αγοράζω κάτι άλλο

3. το κρατάω

είμαι σε σκέψη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...