Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους ανήκω κι εγώ πλέον στους Vdsl κατόχους (Χανιά-Κρήτη-Forthnet),

το περίεργο ήταν την πρώτη μέρα που ενεργοποιήθηκε είχα ακόμα το Netgear DGN 2200 πάνω και ενώ δεν περίμενα να συγχρονίζει (λόγω Adsl router) είδα ότι είχα σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από πριν..

πριν (με adsl):

dOetIf6.png

μετά (με vdsl αλλά με το ίδιο router) :

vBZ38fJ.png

Τώρα που έβαλα το ρούτερ vdsl "παίζω" σε ό,τι γράφει η εικόνα πιο κάτω (λόγω μερικών δεκάδων μέτρων από το κουτάκι vdsl) :

bYFkVla.jpg?1

ΜΠΑΛΑ πάει,καλύτερα δεν γίνεται προφανώς,

και ρε παιδιά, έπειτα από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ καταλαβαίνω τι εστί ταχύτητα στο ιντερνετ, έλεος τόσο καιρό...

γρήγορο τεστάκι 

6805431755.png

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

20 του μηνά ξεκινάει και η Wind να δίνει από ΚΑΦΑΟ που βάζει εδώ και μήνες.

Δημοσ.

Καλημέρα

Λογικά σήμερα ή αύριο να με συνδέσουν

Εννοείται, θα ανεβάσω screenshots

Αν πάρω από το πιο κοντινό που έχω δει, πρέπει να είμαι περίπου στα 25-30 μέτρα απόσταση

Δημοσ.

Update, μετα απο 11 μερες που εκανα αιτηση για update vdsl, σημερα ηρθε το sms οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια klp klp με username....και password το ιδιο :)

Εδω εχουμε 2 θεματα, 1ον δεν θυμάμαι το password του ISP (μπορω με κανα pass revealer tool) να το βρω απο τον router?

2on γιατι ειχα την εντυπωση οτι για vdsl δεν χρειαζονται credentials και απλα κουμπωνεις το router στην γραμμη και σε κανει authenticate?

Thanks

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς το router του παρόχου λογικά θα πάρει μόνο του τους κωδικούς. Αλλιώς ένα τηλέφωνο στην υποστήριξη να σου τα δώσουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαινεται πολυ περιεργο, σε ποια εταιρεια εισαι? Τους πηρες τηλ ? Αν εισαι εδω γυρω Αγ.Παντελεημονα κατα 99% θα εχεις , πριν 5 μερες εκανε αιτηση και ο αδερφος μου εδω μενει και την περιμενει

Επεξ/σία από Amaretos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...