spanian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επιτέλους ανήκω κι εγώ πλέον στους Vdsl κατόχους (Χανιά-Κρήτη-Forthnet), το περίεργο ήταν την πρώτη μέρα που ενεργοποιήθηκε είχα ακόμα το Netgear DGN 2200 πάνω και ενώ δεν περίμενα να συγχρονίζει (λόγω Adsl router) είδα ότι είχα σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από πριν.. πριν (με adsl): μετά (με vdsl αλλά με το ίδιο router) : Τώρα που έβαλα το ρούτερ vdsl "παίζω" σε ό,τι γράφει η εικόνα πιο κάτω (λόγω μερικών δεκάδων μέτρων από το κουτάκι vdsl) : ΜΠΑΛΑ πάει,καλύτερα δεν γίνεται προφανώς, και ρε παιδιά, έπειτα από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ καταλαβαίνω τι εστί ταχύτητα στο ιντερνετ, έλεος τόσο καιρό... γρήγορο τεστάκι
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 20 του μηνά ξεκινάει και η Wind να δίνει από ΚΑΦΑΟ που βάζει εδώ και μήνες.
AristidisZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Α πολυ ωραια, θυμισε μου στον οτε εισαι ηδη τωρα? Ναι, ΟΤΕ έχω 1
Amaretos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 @AristidisZ Οταν συνδεθεις με vdsl γραψε μας για ταχύτητες κλπ. Ποσο μακριά απο το σπίτι έχεις το καφαο?
AristidisZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα Λογικά σήμερα ή αύριο να με συνδέσουν Εννοείται, θα ανεβάσω screenshots Αν πάρω από το πιο κοντινό που έχω δει, πρέπει να είμαι περίπου στα 25-30 μέτρα απόσταση
AristidisZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Update: Και απορία: Είναι φυσιολογική η τιμή του upload ;;; Σα χαμηλά το βλέπω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Nope, κανονικά έπρεπε να είναι 4,7Mbps (πάνω κάτω)
Amaretos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Update, μετα απο 11 μερες που εκανα αιτηση για update vdsl, σημερα ηρθε το sms οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια klp klp με username....και password το ιδιο Εδω εχουμε 2 θεματα, 1ον δεν θυμάμαι το password του ISP (μπορω με κανα pass revealer tool) να το βρω απο τον router? 2on γιατι ειχα την εντυπωση οτι για vdsl δεν χρειαζονται credentials και απλα κουμπωνεις το router στην γραμμη και σε κανει authenticate? Thanks
JohnJohn3484 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αν χρησιμοποιείς το router του παρόχου λογικά θα πάρει μόνο του τους κωδικούς. Αλλιώς ένα τηλέφωνο στην υποστήριξη να σου τα δώσουν.
Gerant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 @AristidisZ and @Amaretos παιδια και γω γειτονακι σας (Δραπετσωνα Αγιος Παντελεημονας) αλλα δεν βλεπω φως απο μεριας vodafone για διαθεσιμοτητα μεσω των νεων καφαο του ΟΤΕ.. καμια ιδεα?
Amaretos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου φαινεται πολυ περιεργο, σε ποια εταιρεια εισαι? Τους πηρες τηλ ? Αν εισαι εδω γυρω Αγ.Παντελεημονα κατα 99% θα εχεις , πριν 5 μερες εκανε αιτηση και ο αδερφος μου εδω μενει και την περιμενει Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Amaretos
Gerant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 στη Vodafone και περιμενω την υλοποιηση του και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα