zisis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Σαν τώρα θυμάμαι την χαρά που είχα και εγώ Αυγουστιάτικα όταν μπήκε καμπίνα VDSL κάτω από το σπίτι μου ακριβώς στο Περιστέρι. Ένιωσα την ίδια χαρά με εσένα, "επιτέλους είπα"....και τώρα γράφω εδώ αγανακτισμένος που έφτασε Αύγουστος και το μόνο που άλλαξε από τότε είναι κάτι άθλια graffiti πάνω στην καμπίνα. Πολλές φορές έχω σκεφτεί... "Δεν μπορεί....θα βάλω μόνος μου ρεύμα σε αυτή τη γ@μωκαμπίνα...."Δεν γίνεται να μπήκανε καμπίνες και οπτικές σε τόσο μικρό διάστημα και να κολλάμε σε ένα γ@μωκαλώδιο.... ΕΛΕΟΣ. 1
Amaretos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μην μου λες τετοια... 1 χρονο μετά και ακομα δεν εχεις δεις φως?
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μην μου λες τετοια... 1 χρονο μετά και ακομα δεν εχεις δεις φως? Όταν δεις ότι η καμπίνα θα ηλεκτροδοτηθεί θα σαι οκ μέχρι τότε υπομονή περίπου Δεκέμβρη υπολόγιζε
jkoukos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Και κάτι επιπλέον σε αυτά που αναφέρθηκαν ήδη. Αυτή την στιγμή σκάβουν για να τοποθετηθεί ο πορτοκαλί σωλήνας μέσα από τον οποίο θα περαστεί αργότερα η οπτική ίνα και θα συνδεθεί στην νέα καμπίνα.
Amaretos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Και κάτι επιπλέον σε αυτά που αναφέρθηκαν ήδη. Αυτή την στιγμή σκάβουν για να τοποθετηθεί ο πορτοκαλί σωλήνας μέσα από τον οποίο θα περαστεί αργότερα η οπτική ίνα και θα συνδεθεί στην νέα καμπίνα. Μάλιστα... υπομονη και παλι υπομονη τοτε
AristidisZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Και εμένα στη γειτονιά μου στη Δραπετσώνα αλλάζαν το καφάο (25ης Μαρτίου & Εθνικής Αντιστάσεως) Με τον τεχνικό που μίλησα, μου είπε ότι σε κάνα τρίμηνο θα είμαστε έτοιμοι... ΄Αντε να δούμε γιατί με τα 7~8 mbps δε τραβάει τίποτα... 1
andreaszks Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, για να μην ανοιγω θεμα το γραφω εδω μιας και προκειται για το ιδιο ερωτημα. στην αρχη του χωριου μου εχουν περασει κουτι που πανω γραφει C901 και KV103 KV105. υποθετω ερχεται οπτικη ινα μεχρι αυτο το κουτι και μετα αυτο θα συνδεει το kv 103 και 105? το 103 και 105 ειναι παλιου τυπου kv, εγω νομιζω ειμαι στο 105. υπαρχει περιπτωση να ανεβει η ταχυτητα απο μονη της αν τα συνδεσουν ή πρεπει να αλλαξουμε πακετο σε vdsl? (που δεν ξερω αν γινεται απο τα παλια κουτια) https://image.prntscr.com/image/xaqPIP_QQBifmOMhx7BuSw.jpg
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Και εμένα στη γειτονιά μου στη Δραπετσώνα αλλάζαν το καφάο (25ης Μαρτίου & Εθνικής Αντιστάσεως) Με τον τεχνικό που μίλησα, μου είπε ότι σε κάνα τρίμηνο θα είμαστε έτοιμοι... ΄Αντε να δούμε γιατί με τα 7~8 mbps δε τραβάει τίποτα... Είμαστε και μεις με 4 mbps και με το ζόρι.( Κέρκυρα ) Και εμένα, Ιούνιο 2016 μπήκε η καμπίνα και πρίν μερικές ημέρες ενεργοποιήθηκε το VDSL30/50. Αλλά τώρα που ενεργοποιήθηκε δεν εχω γω τα €€ για να αλλάξω πάροχο γιατί έμεινα χωρίς δουλειά μέσα Ιουνίου. Φακ. Υπομονή παιδιά δυστυχώς στην χώρα μας όλα πάνε με βήματα χελώνας
SakafliaC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δεν είναι απαραίτητο το ότι θα χεις vdsl επειδή έχει τις καινούριες καμπίνες. Στη γειτονιά μου στο Παλαιό Φάληρο έχει παντού τις καινούριες στα site και τους ΟΤΕ και της Vodafone γράφει ότι είναι διαθέσιμο το vdsl όταν γράφω τη διεύθυνση μου, αλλά τελικά η Vodafone δε μου δίνει για κανένα λόγο και ο ΟΤΕ δεν είναι σίγουροι λόγω περιορισμένων γραμμών όπως μου παν. Σήμερα μου το παν αυτό btw..
driverpit Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 .. Φαντάζομαι ναι, δεν ειναι δυσκολο να το τσεκάρω νομιζω, θα δω το καλώδιο να ερχεται μεσα στο σπιτι απο κουτι Δεν θέλω να σε απογοητεύσω άλλα θέλει ακόμη αρκετό διάστημα για να μπορέσει ο ΟΤΕ να το δώσει το καφαο στους πάροχους έχει κάποια στάδια ακόμη υπομονή κατά διαστήματα να το τσεκάρεις μέσα από την σελίδα του ΟΤΕ που λέει διαθεσιμότητα https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0 1
ASFE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φλεβαρη μας αλλαξαν και μας καμπινα και Αύγουστος τωρα ακομα περιμενουμε το κωλορευμα!!
driverpit Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Και σε μένα τα ίδια Νοέμβρη του 16 τις αλλάξανε τις καμπίνες στην περιοχή μου και τέλος Ιουλίου δόθηκε από τον ΟΤΕ το OK στην nova και είμαι στην αναμονή από μέρα σε μέρα για να ενεργοποιηθεί στην γραμμή μου το VDSL 1
Amaretos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ενημέρωση σε περίπτωση που εχω γειτονες στο forum, σημερα δωσανε ρευμα στην καμπινα! Ειμαστε στην τελικη ευθεια!
AristidisZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Και εμένα στη γειτονιά μου στη Δραπετσώνα αλλάζαν το καφάο (25ης Μαρτίου & Εθνικής Αντιστάσεως) Με τον τεχνικό που μίλησα, μου είπε ότι σε κάνα τρίμηνο θα είμαστε έτοιμοι... ΄Αντε να δούμε γιατί με τα 7~8 mbps δε τραβάει τίποτα... Ένα μικρό update, χτες το βράδυ με πήραν από ΟΤΕ και μου είπαν ότι το VDSL στη γειτονιά είναι πλέον διαθέσιμο Μου κάναν προσφορά +5 € για 50άρα (την οποία και δέχτηκα) Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα είμαστε εδώ: Δευτέρα - Τρίτη που θα μου το συνδέσουν θα δώσω νέο screenshot
Amaretos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Α πολυ ωραια, θυμισε μου στον οτε εισαι ηδη τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα