Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω ενα HP microserver και μεσα εχει 4x3tb WD Red 3.5". Το λογισμικό (eSXi) αυτη την στιγμή τρέχει από μια micro sd καρτα και τα VM's είναι αποθηκευμένα σε έναν Samsung 830 Pro 120 GB SSD. Ο SSD έχει τοποθετηθεί σε ένα HDD Sata tray στην θέση του DVD.

Το μέγεθος του SSD δεν με καλύπτει πια οποτε πρεπει να παω σε κατι μεγαλύτερο. Εχω έναν WD Black 2.5" 500GB που καλύπτει  τις αναγκες μου από αποψη χώρου, δεν ξέρω όμως αν θα αντέξει την χρήση σε NAS. Να δουλευει 24/7 δηλαδή. Επίσης το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν θα ψύχεται μιας και θα είναι τοποθετημένος στο HDD Sata tray.

Εναλλακτικά μπορώ να αγοράσω έναν WD Red 2.5" αλλα θα προτιμουσα να αποφύγω το κοστος αν γίνεται.

Πιστευετε ότι θα εχω θέμα αν τοποθετήσω στον Black από αποψη αξιοπιστίας και θερμορασιών;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εφόσον υπαρχει WD Red (που είναι σκληροι για NAS) στις 2,5 ιντσες δεν είναι θεμα μεγεθους. Αλλωστε υπαρχουν και NAS που παίρνουν μόνο σκληρους 2.5".

Το θέμα είναι αν θα αντέξει ο black μιας και προσπαθώ να αποφύγω τα 80-90€ που κανει ο red.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...