Προς το περιεχόμενο

Albatron KX 18D PRO II nforce 2 ultra 400

maximos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχει κανεις αυτη τη μητρικη?την εχει δοκιμασει καποιος?Ποια η γνωμη σας?Στοιχιζει 100 ευρω στο πλαισιο.Εχει Sata/Raid,Lan,6 channel sound,firewire,6 usb 2.0

Δημοσ.

Μόλις εχθές την έβαλα, η τιμή έχει πέσει στα 80 ευρώ. Προβλήματα αντιμετώπισα όταν ήθελα να βάλω win98 στα οποία κόλαγε στην εγκατάσταση και δεν μπορούσαν να μπουν τα drivers. Στα xp τα πήγε καλά. Έχει 4 usb παρόλο που λέει για έξι. Απλώς μπορούν να μπουν άλλα δύο γιατί έχει slot. Firewire δεν έχει παρόλο που το αναφέρει, ούτε sata/raid. Άμα δεις στο κουτί γράφει ότι αυτά είναι optional. Το καλό είναι ότι έχει 6 pci και πρέπει να παίρνει από πειράγματα.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Το μοντέλο που έχει το πλαίσιο είναι το KX18D PRO και όχι το PRO II οπότε δεν έχει firwire kai s-ata. Τυχαίνει να έχω αυτή τη μητρική (ALBATRON KX18D PRO) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από πλευράς σταθερότητας και νομίζω τα 3 χρόνια εγγύηση που έχει είναι καλά σε συνδυασμό δε με τα 3 χρόνια που δίνει η AMD για τον επεξεργαστή είναι άψογα.

Δημοσ.

Φίλε balabush από overcklocking καλά τα πάει. N-force 2 ultra 400 έχει... οπότε καταλαβαίνεις. Σε έναν Athlon XP 1800 που έχω overcklocked σε 2000 χωρίς αύξηση τάσης, έτρεξε το Prime 95 έξι ώρες χωρίς error (εντάξει μικρό overclock δε λέω αλλά να σκεφτείς ότι σαν 2400 (FSB 133 και multiplier 15) έμπαινε στα windows χωρίς να αναιβάσω καθόλου την τάση!!!!)

Δημοσ.

Το κάνω για καλό Marcos_Aurilius, πιστεύω καλύτερα να το δεί κάποιος με τα μάτια του τι κάνει το κάθε πράγμα που τον ενδιαφέρει πάρα να πώ 2 ξερά λόγια. Δεν παίζει ρόλο το φορουμ που είμαι μέλος, θα μπορούσα να δώσω λινκ και απο τον tomshardware ή το vrzone πχ. αλλά έκει δεν βρήκα κάτι, αυτό είχα πιο πρόχειρο και αυτό έδωσα.

Δημοσ.

Αν ήταν η πρώτη φορά που το κάνεις, και δεν είχες το mail και το avatar από το forum αυτό στο sig σου, δεν θα είχα δώσει σημασία. Τέλος πάντων, ας το κρίνουν οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

Nομίζω το έχω κάνει άλλη μια φορά με την fx5900 άλλα δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό ?? το mail στο sig είναι απλά το mail μου και το αvatar δεν περίμενα να ενδιαφέρει κάνεναν αλλοστε δεν δείχνει κάτι. Δεν περίμενα απο 2 link να ενοχληθεί κάποιος και μάλιστα οταν τα δείνω για να βοηθείσω, άλλοστε τόσα link κυκλοφορούν κάθε μέρα απο διάφορα site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...