Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπομονή από 2018 για ryzen / intel .....αν και για ryzen μάλλον με βλέπω.....πάει και το z370 .....μία γενιά θα πάρει....μετά icelake και όλα καινούργια πάλι!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολο τα ιδια και τα ιδια ρε παιδια...Εχουν ξεφυγει τωρα πλεον και στην ιντελ απ τον ανελπιστο ανταγωνισμο της amd και καθε 5 μηνες βγαζουν κι αλλη σειρα, αλλα chipset αλλα γι αλλα  κτλ κτλ κτλ...

Δεν πα να βγαλουν και οι μεν και οι δε 50πυρηνους και 200πυρηνους επεξεργαστες...

Τις καλυτερες cpu θα τις βγαλουν οι devs... Αμα δεν κανουν αυτοι αυτο που πρεπει, δε πα να βγαλουν και amd ryzen 8 +++++++   και ιντελ shitlake στα 2nm...   Αν εκαναν οι γραφιαδες αυτο που πρεπει, με haswell i5  θα επαιζες τα παντα και αντε και μια 1050ti....

Αμ πως! :-)

• Like 5

Ουσιαστικά αντί για το συνηθισμένο refresh (2600K-3770K 4770Κ-4790Κ 6700Κ-7700Κ) με υποστήριξη της πλατφόρμας για 2 χρόνια τώρα θέλουν να το κάνουν ~1 με το ζόρι + 2 πυρήνες για τον "9"700Κ ( ; )

Τι άρμεγμα ειν αυτό ..... ρε ιντελα..Μιλκο παραγωγή

• Super Moderators

Δεν είναι σίγουρο ακόμα οτι δεν θα υπάρχει υποστήριξη των ice lake στα Ζ370, περιμένετε.

Ρε φιλε το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο...

Το θεμα ειναι οτι και να υπαρξει υποστηριξη, θα ναι για 3-4 μηνες(λεμε τωρα)...Παρηγορια στον αρρωστο δηλαδη...Μετα με το που θα βγει ο cannonlake, οπως παντα, εχουν αυτοι τον τροπο να σε κανουν ενα ψυχολογικο ρακος και να πιστευεις οτι απαρχαιωθηκες κιολας! :confused:

• Like 2

Ρε φιλε το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο...

Το θεμα ειναι οτι και να υπαρξει υποστηριξη, θα ναι για 3-4 μηνες(λεμε τωρα)...Παρηγορια στον αρρωστο δηλαδη...Μετα με το που θα βγει ο cannonlake, οπως παντα, εχουν αυτοι τον τροπο να σε κανουν ενα ψυχολογικο ρακος και να πιστευεις οτι απαρχαιωθηκες κιολας! :confused:

Τι εννοεις 3-4 μηνες??lol..Θα σταματησουν να βγαζουν drivers ?? :devil:

Δεν είναι σίγουρο ακόμα οτι δεν θα υπάρχει υποστήριξη των ice lake στα Ζ370, περιμένετε.

Δεν είμαι σίγουρος αν σπας πλάκα ή αν το λες σοβαρά... όπως και να χει το ίδιο αστείο είναι.

Για intel μιλάμε... ποιος ο λόγος να βγει το z390; Θα βγάλει cpu με +2 cores και θα τον υποστηρίζει το "παλιό" z370; Και το z270 με την ίδια ευκολία το σκότωσαν

• Like 1

Αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια και είχαν αναφερθεί και πιο παλιά,προς τι η έκπληξη?

Το είχαμε πει πριν μήνες όποιος θέλει upgrade path σε λαθος θεμα/εταιρεία(καλώς ή κακώς)κοιτάζει.

Εγώ νομίζω ότι τα περι "μελλοντικό upgrade" πέρα από αλλαγή vga , προσθήκη μνημης & ssd δεν στέκει σε καμία πλατφόρμα.

Εχω την αίσθηση ότι ακόμη και η AMD αμέσως μετά τους RYZEN+ σε 1 χρόνο θα βάλει μπρος νέα πλατφόρμα.

Γιατί? γιατί έτσι τους συμφέρει!

Πρoσωπικά και παλιότερα ήμουν της λογικής , αγοράζω κάτι , όταν το χρειάζομαι και αναβάθμιση εννοώ μόνο την έξτρα μνημη/ssd ή αλλαγη vga.

Δεν συμφωνώ με το παραπάνω ειδικά όταν γίνονται δηλώσεις από την εταιρεία πάνω σε αυτό γιατί θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Αν η ιντελ πχ έλεγε ότι θα υποστήριζε την πλατφόρμα για 4χρονια και μετά τα 2ζηταγε νέο socket,στο εξωτερικό θα τους ξέσκιζαν για παραπλανητική διαφήμιση με τα τάχα μου 4χρονια.

Αλλά αυτή είναι κουβέντα για το άλλο θέμα της amd.

• Like 1

Ουσιαστικά αντί για το συνηθισμένο refresh (2600K-3770K 4770Κ-4790Κ 6700Κ-7700Κ) με υποστήριξη της πλατφόρμας για 2 χρόνια τώρα θέλουν να το κάνουν ~1 με το ζόρι + 2 πυρήνες για τον "9"700Κ ( ; )

Τι άρμεγμα ειν αυτό ..... ρε ιντελα..Μιλκο παραγωγή

Η πληροφορία για 8 core cannonlake δεν λέει τίποτα απολύτως για το κόστος του. Μπορεί ας πούμε να είναι κάποιο premium μοντέλο στα 450€.

Σκέψου ότι μιλάει για laptop κιόλας. High end laptops που φτιάχνουν αυτοί. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο ultra high end cpu.

υ.γ.:

Πολλοί ξεχνούν ότι στις κονσόλες υπάρχουν περιορισμοί στο κόστος και στην κατανάλωση. 

Ή θα έχεις 16 θρεντ να σέρνονται(κάνοντας γαργάρα τα χαμηλότερα yields) ή θα έχεις 8-12 ΚΑΛΑ ryzen θρεντ(αν επιλέξουν κιόλας ryzen και όχι κάτι custom). Αν ρωτούσες οποιονδήποτε προγραμματιστή τι θα προτιμούσε, θα σου έλεγε ότι είναι καλύτερα τα λιγότερα και ισχυρότερα.

Μπορεί βέβαια η sony και η ms να επιβάλλουν το δικό τους. Τότε όμως μην παραξενευτείτε αν πάλι έχουμε εκτρώματα τύπου Just Cause 3 που δεν κλείδωνε ούτε στα 20 καρέ λόγω cpu.

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιους πραγματικά ενδιαφέρει αυτό και πόσοι αλλάζουν συχνά επεξεργαστές.

Τα περισσότερα παιχνίδια είναι gpu bound ούτως ή αλλως.

Όποιος θέλει 8πυρηνο και θέλει μόνο ιντελ,δίνει 100-130ευρω και αγοράζει 7820 αντί 8700,υποθέτοντας ότι το θέλει για δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...