Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταλαβαίνεις για τι μιλάμε;

Ή απλά τρολαρεις; Γιατί βρε άτομο δεν μου βγάζεις εσύ βο ίδιος μια μέτρηση να δω;

Το ότι έχω αναφέρει άπειρες φορές ότι ναι κάποια παιχνίδια παίρνουν είναι άσχετο;

Πόσο ανίδεος είσαι;

Μου έδειξες δύο παιχνίδια, ευχαριστώ πολύ.

Όταν θα πω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ μπορείς να μου την πεις, μέχρι τότε κάτσε στο σαπακι σου και άραξε.

I love you

άι λόβ γιού.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαπάκια ο ένας, μπουρούχα ο άλλος, ψωράλογο ο τρίτος. Χαλαρώστε μάγκες λιγάκι, λες και έχετε όλοι σπίτι σας τα z14 των 50Κ MIPS. Δε θέλω να σας σοκάρω, παιχνιδοpcάκια έχετε (έχουμε) και παίζουμε μπιου-μπιου, προσγειωθείτε.

• Like 3

Ψιτ..Το ''σαπάκι'' έχει copyright ε :P

Ποιός ρε; Μου διαφεύγει!!!

I love you

άι λόβ γιού.

Σους εσύ.

Μα να κάθεται τώρα ο μικρός να μου λέει παπαντζες.

Που δεν έχει κάνει ούτε μια μέτρηση ο ίδιος προσωπικά.

Εδώ μέχρι προχτές μας έδειχνε videos στα 720p και έλεγε παπαντζες για fps, θα ήθελα να ήξερα πραγματικά ποιός παίζει 720p με 7700Κ και 1080ti.

Μόνο μαζοχιστης το κάνει.

Σε άλλα νέα, το bandwidth από 2400-3200 που έχω δοκιμάσει ουσιαστικά μου δίνει όσο να ανεβάσω 300-400 το πολύ MHz την cache.

Μετρημένα από εμένα και όχι από τον Μπάμπη τον σουγιά κάπου στις στέπες της Λευκορωσίας με 5 views!!!

Όπως ο Spartan βλέπει διαφορές έτσι και εγώ δεν βλέπω.

Βέβαια ο ξερολας όταν είναι να πει εξυπνάδα τα λεγόμενα του Spartan δεν ισχύουν, κυριολεκτικά γράφει απλά για να την πει σε κάποιον λες και θα πάρει μετάλλιο (που βασικά παίρνει αλλά δεν είναι της ώρας να πω ποιό).

Για αυτό είπα στα κυβικά του.

Μπαίνει σφήνα σε κουβέντα που ουσιαστικά είπα στον Spartan ότι οι τεράστιες διαφορές που βλέπει είναι κυρίως λόγο αρχιτεκτονικής και τσουπ ο ακατανομαστος να μας πει την μπούρδα του.

Ας μάθει κατά που πέφτει το Hwbot να κάνει καμία μέτρηση για τον εαυτό του και μετά ας κάνει μαθήματα στους άλλους.

• Like 2

όχι ρε μάστορα, σιγά μη βασιστούμε στα leaks της πούτσας.

Πιστεύω (με όσα αρνητικά μπορεί να έχει το συγκεκριμένο ρήμα)

ότι η Intel θα μας εκπλήξει ευχάριστα από πλευράς επιδόσεων και δυσάρεστα σχετικά με την τιμή.

• Like 3

http://wccftech.com/intel-10nm-ice-lake-8-core-16-thread-mainstream-cpu-leak/

Tι σας ελεγα για το σαπακι 8700Κ!

Το single core κομματι παει περιπατο, στασιμοτητα!

Μεγαλη ευκαιρια της AMD με τους PLUS να ανεβασει ρολογια και να ζορισει την Intela....

• Like 1

Ήτανε που θα κρατούσε "αιώνες" ο 8700k, ακόμα δεν βγήκε ταφόπλακα του βάλανε :-D

• Like 3

Αχαχαχα πάρτε Ζ370 

http://forum.notebookreview.com/threads/eurocom-tornado-f5-eurocom-tornado-f7-with-6-core-coffee-lake-cpus.804068/#post-10601641

We are planning to update Tornado F5 to Z390 chipset supporting 8C/16T CPUs coming in H2/18. We will launch F7 at the same time too. We will skip z370 chipset. Meantime we added support for Quadro P5000 and P3000.

Ένας λόγος παραπάνω να μην δώσει κάποιος πολλά χρήματα σε μητρική αν τον ενδιαφέρει η σύντομη αναβάθμιση από ιντελ μεριά.

Λιγότερα χρήματα =λιγότερη χασουρα σε επόμενη αγορά.

Μπαίνει σφήνα σε κουβέντα που ουσιαστικά είπα στον Spartan ότι οι τεράστιες διαφορές που βλέπει είναι κυρίως λόγο αρχιτεκτονικής και τσουπ ο ακατανομαστος να μας πει την μπούρδα του.

Που δεν έχει κάνει ούτε μια μέτρηση ο ίδιος προσωπικά.

Το μισό ίντερνετ έχει βγάλει σημαντικό κέρδος από ραμ στο ROTTR με 7700Κ. Από τις στέπες μέχρι και τον τελευταίο reviewer. Αν έχεις σύνδεση στο νετ μπορείς να το δεις.

Και περιμένετε εσείς οι μεγιστάνες του πλούτου τον φτωχομπινέ τριτοκοσμικό να σας δείξει δοκιμή από το "σαπάκι" του. Όχι τίποτε άλλο αλλά κουράζεις και τα παιδιά που πρέπει να μπαίνουν έγκαιρα να συμπαραστέκονται με likes. Αυτούς που δοξολογούν μέρα νύχτα τους ryzen(για διπλωματία στο φόρουμ; ),  αλλά παραδόξως περιμένουν τον "σάπιο" 8700Κ με τα λειψά cores πριν αγοράσουν.

Δεν είναι καλό για το κύρος σου αυτό που ζητάς. Μόνος σου το λες.

Εδώ μέχρι προχτές μας έδειχνε videos στα 720p και έλεγε παπαντζες για fps, θα ήθελα να ήξερα πραγματικά ποιός παίζει 720p με 7700Κ και 1080ti.

Η 1080Ti είναι για τα 1080p. Αυτό κατάλαβα από τον Σπάρταν και βλέπω ότι κανένας δεν διαφωνεί με αυτό.

Το single core κομματι παει περιπατο, στασιμοτητα!

Μεγαλη ευκαιρια της AMD με τους PLUS να ανεβασει ρολογια και να ζορισει την Intela....

Ας βγάλει και 100 cores για mainstream η intel. Όταν οι devs θα φτάσουν στο σημείο να αξιοποιούν πάνω από 8 φυσικά cores ίσως να έχουμε περάσει στους κβαντικούς.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να έχουν τα pc του μέλλοντος ειδικές κάρτες deep learning για games, παρά το ανωτέρω.

• Like 1

Μονο εγω θεωρω χαζο να δωσει κανεις χρηματα τωρα και να ξαναδωσει μετα απο ενα 6αμηνο - 8αμηνο, απο το να κανει υπομονη και με τα χρηματα που δεν θα ξοδεψει τωρα να  κανει μια μικρη υπερβασουλα μετα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...