Spartan117 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 CPU bound είναι το ROTTR που τρέχει. Στα 720p με δύο Titan. Το mesh το έκανε oc από 2,4 σε 3,2 Ghz !!! Να δούμε το αντίστοιχο για την cache του 8700K. Το mesh δεν έχει καμια σχέση με το ring bus, δεν διάβασες το marketing guide της Intel; Κανεις που κανεις shilling, τουλάχιστον ενημερώσου και λίγο για το τι κάνουν οι μπλε... Και το RotTR είναι πιο memory bound παρα CPU bound, πως σου φαίνονται + 130 frames μονο από μνήμες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 no backwards compatibilty.... Τι λες ρε μαν 400 για mobo?εισαι τοσο large τυπος?ln2 κανιστρα κ ετσι oc?πανε σε 2066 και ασε εμας τις πλεμπες... εδω εισαι : https://geizhals.eu/gigabyte-x299-aorus-gaming-7-a1631911.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu https://geizhals.eu/asus-rog-rampage-vi-apex-a1642388.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu https://geizhals.eu/gigabyte-x299-aorus-gaming-9-a1631550.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu https://geizhals.eu/asus-rog-rampage-vi-extreme-90mb0u30-m0eay0-a1642468.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Δέν το λέω για μένα φίλε μου, αλλά εάν κάποιος θέλει να κάνει σοβαρό o/c θα πρέπει να πάρει 8phase mobo, και εδώ η godlike gaming της msi έχει 400 στο z370, και άλλα 400 για CPU , έ δέν θα θές και καλύτερο cooler?, μακάρι να βγεί φθηνότερο αλλά εδώ στον ryzen είχε μπει τρελό καπέλο στην αρχή, τον 8700 θα αφήσουν?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δέν το λέω για μένα φίλε μου, αλλά εάν κάποιος θέλει να κάνει σοβαρό o/c θα πρέπει να πάρει 8phase mobo, και εδώ η godlike gaming της msi έχει 400 στο z370, και άλλα 400 για CPU , έ δέν θα θές και καλύτερο cooler?, μακάρι να βγεί φθηνότερο αλλά εδώ στον ryzen είχε μπει τρελό καπέλο στην αρχή, τον 8700 θα αφήσουν?. Μπερδευεις τις πλατφορμες φιλε...η godlike π λες ηταν για το x99... edit. Καλα για την z370 π δεν εχει βγει ακομη λες..αλλα και παλι δεν νομιζω να χρειαζεται τετοιο mobo για oc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πάνω από 300 άμα δώσεις για z370 είτε πας για πολύ σοβαρό overclocking με custom λούπα κτλ είτε απλά θες να κάψεις λεφτά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το mesh δεν έχει καμια σχέση με το ring bus, δεν διάβασες το marketing guide της Intel; Κανεις που κανεις shilling, τουλάχιστον ενημερώσου και λίγο για το τι κάνουν οι μπλε... Και το RotTR είναι πιο memory bound παρα CPU bound, πως σου φαίνονται + 130 frames μονο από μνήμες; Για τους ryzen και τους χ299 είναι memory bound, πιθανότατα λόγω του χαμηλού cache hit ratio. Παίζουν όμως ρόλο και τα cores. Μέχρι 150-160 καρέ στην καλύτερη θα βγάλει ο 7700Κ(στο bench). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η apex εξειδικευμένο m/b για ln2 και πάει στα 300 Ελλάδα και 270 στον ανεπτυγμένο κόσμο. Τα 400 ποτέ. Ούτε για o/c ούτε για δε ξέρω και γω τι. Σε mainstream πλατφόρμα μέχρι 200 και πάλι πολλά είναι. Άντε να τα ξεπεράσει κανείς για ws μητρική ή καμιά sabertooth. Ούτως ή άλλως αν το τσιπάκι είναι ντουβάρι δεν σε σώνει το m/b. Αν το τσιπάκι είναι cherrypicked ή πετύχει στη τύχη πάλι δεν χρειάζεται το 400 ευρώ m/b. Πεταμένα λεφτά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Από τσιπάκι ήχου τι λένε αυτά τα mobo(Των 200Ε) ; Έχουν βελτιωθεί καθόλου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι τα asus και asrock που κοιτάζω δεν έχουν realtec και αηδίες Εκτός απ'τα sabertooth που είναι όλα με realtec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπερδευεις τις πλατφορμες φιλε...η godlike π λες ηταν για το x99... edit. Καλα για την z370 π δεν εχει βγει ακομη λες..αλλα και παλι δεν νομιζω να χρειαζεται τετοιο mobo για oc. http://wccftech.com/msi-z370-godlike-gaming-z370-a-pro-motherboards-leak/ Μακάρι να μπερδευα αλλά όχι. Βέβαια μπορεί κάποιος να πάρει το 6 phase που περιγράφει ποιό κάτω το άρθρο αλλά για στοκ ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ντάξει θα βγει godlike m/b και σε z370. Νομίζω ότι όποιος δεν το πάρει δεν κάνει oc.... Επίσης 400-500 δε ξέρω πόσα για msi m/b? Ούτε με σφαίρες. Τέτοιες σφαίρες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το mesh δεν έχει καμια σχέση με το ring bus, δεν διάβασες το marketing guide της Intel; Κανεις που κανεις shilling, τουλάχιστον ενημερώσου και λίγο για το τι κάνουν οι μπλε... Και το RotTR είναι πιο memory bound παρα CPU bound, πως σου φαίνονται + 130 frames μονο από μνήμες; Δεν θελω να βλεπω τετοια πραγματα σε λαθος θεμα εισαι και εφοσον θελεις να διορθωσεις τον ακατανομαστο να λεμε και το αλλο. Δεν ειναι η διαφορα στην ταχυτητα απο τις μνημες που σου δινει αυτο το boost ειναι ο τροπος λειτουργειας του cpu ετσι για να τα λεμε ολα με το ονομα τους. Και παλια σε AMD ανεβαζες το NB και σε καποια παιχνιδια εδινε καλυτερα απο το να κανεις OC τον πυρηνα, μην τα ισοπεδωνεις ολα. Βγαλε ενα με Intel και δειξε να σου πω ενταξει. PS Κοιτα να δεις που κανω και τον δικηγορο του pirmen φτου φου δεν θα το ξανακανω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ντάξει θα βγει godlike m/b και σε z370. Νομίζω ότι όποιος δεν το πάρει δεν κάνει oc.... Επίσης 400-500 δε ξέρω πόσα για msi m/b? Ούτε με σφαίρες. Τέτοιες σφαίρες. 622d7b25a0.jpg χαχαχαχα, έλιωσα, και το όνομα της μητρικής αυτής big bang, σαν τον ήχο που θα κάνει όταν σκάνε τα vrm της, αλλα εάν η msi ζητάει 400 για μία 8phase μητρική η ASUS η η EVGA πόσο θα πρέπει να ζητήσει?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 χαχαχαχα, έλιωσα, και το όνομα της μητρικής αυτής big bang, σαν τον ήχο που θα κάνει όταν σκάνε τα vrm της, αλλα εάν η msi ζητάει 400 για μία 8phase μητρική η ASUS η η EVGA πόσο θα πρέπει να ζητήσει?. Μην το γελας οι πρωτες που ειχαν βγει με αυτο το ονομα ηταν για τα μπαζα μετα απο οσο διαβασα εστρωσαν λιγο αλλα πλεον MSI μητρικη ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ακομη και σε Intel (για AMD ουτε στον εχθρο μου). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μην το γελας οι πρωτες που ειχαν βγει με αυτο το ονομα ηταν για τα μπαζα μετα απο οσο διαβασα εστρωσαν λιγο αλλα πλεον MSI μητρικη ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ακομη και σε Intel (για AMD ουτε στον εχθρο μου). +10 Η msi σώνεται από τις gpu. Πραγματικά όταν βλέπω κόσμο να αγοράζει msi m/b, λέω δεν μπορεί.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το πολύ πολύ η θα βγουν κατευθείαν από το πουθενά 5 του μηνός για παραγγελίες η θα παρουσιαστούν 1 περίπου εβδομάδα πριν. Σχεδόν 3 βδομάδες μείνανε. +10 Η msi σώνεται από τις gpu. Πραγματικά όταν βλέπω κόσμο να αγοράζει msi m/b, λέω δεν μπορεί.... Εγώ πάλι όταν ήταν να πάρω μητρική για msi καλά λόγια διάβαζα(για ιντελ z)σε γενικές γραμμές από κατόχους δεν ξέρω αν έπεσε τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις