Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολυ πριν την κυκλοφορια των ryzen Θυμαμαι εδω μεσα ποσο πολυ ηταν trendy καθε ειδουν synthetic που η Intel νικαγε

ξαφνικα βγηκαν τα ryzen και τωρα πια δεν εχουν σημασια! φυσικα θα ξαναεχουν σημασια μολις καταφερουν και τους ξεπερασου..

αλλα τωρα πια ειναι games! και μονο συγκεκριμενα games γιατι προφανως δεν γινεται να τα βαζουμε ολα μαζι τι θα πει ο κοσμος!

ε ρε γελια

Πολύ πριν την κυκλοφορία των ryzen εδώ μέσα τα games και το oc ήταν το κεντρικό ενδιαφέρον του κόσμου.

Η μας μπερδεύεις με άλλο forum η δεν ξέρεις τι γράφεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ τον ανέφερα μιας και δείχνει ας το πουμε σαν vfm επιλογή για ξεκλειδωτο 6c/12t αν και όχι στην καλύτερη πλατφορμα με τα όσα βλέπουμε τις μέρες αυτές.

Κοινώς ψιλο αχρηστεύει τον κλειδωμένο 8700.

Ο 6800k που ρωτησατε βγάζει 1250 cinebench στα 4 γιγα. Οπότε κάτι δεν πάει καλά με τα leaks

Ο 6800Κ στα 4Ghz παίζει να έχει διπλάσια κατανάλωση από τον μαμά 8700K έχοντας τις ίδιες επιδόσεις. ;)

Πολύ πριν την κυκλοφορία των ryzen εδώ μέσα τα games και το oc ήταν το κεντρικό ενδιαφέρον του κόσμου.

Η μας μπερδεύεις με άλλο forum η δεν ξέρεις τι γράφεις.

Και εσυ εισουν ενας απο αυτους που ακουγαν OC και ελεγες 666.

Η μας κοροιδευες ή δεν θυμασαι τι ελεγες!!

• Like 2

Και εσυ εισουν ενας απο αυτους που ακουγαν OC και ελεγες 666.

Η μας κοροιδευες ή δεν θυμασαι τι ελεγες!!

Εκφράζω την πλειοψηφία του ινσομνια εγώ?Γενικά δεν μίλησα?

Ουτως ή άλλως για την δική μου χρήση το oc πάνω από το turbo σε haswell ήταν άχρηστο..

Συνεχίζεις πάντως να δείχνεις σημάδια εμπαθειας,κακό πράγμα :(

Φιλικά πάντα .

Μπορείς να με βάλεις ignore αν δεν σαρεσε αυτά που γράφω η διαφωνεις. :)

• Like 1

Κι' αυτό χαμηλό είναι και μιλάμε για 5Ghz 7700K. Σαπάκια RAM όμως, μάλλον και στα test του 8700K θα 'ναι σάπιες οι RAM.

geekbench-2ayz1a.png

Αράξτε, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι RAM στο Geekbench..Αφήστε να βγουν τα επίσημα benchmarks, είμαι σίγουρος ότι θα θερίζει το εργαλείο με σωστό combination + O/C.

Ένα δικό μου geekbench προ ολίγου. Στα 4,7Ghz με ram 3200 14-16-16-34. [Ανέβασα λίγο το τελευταίο timing γιατί είχα σφάλματα σε handrbake.] Λάθος 3.000. Όπως το έχω πάντα.

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/3964060

Είναι τέρμα αναξιόπιστο γιατί επηρεάζεται πολύ από τις ram το συνολικό σκορ. Όμως αν εξετάσεις το σκορ των ram μπορείς να καταλάβεις πολλά για το πόσο περιθώριο έχει το τσιπ που ανέβασαν. 

Για την ιστορία, τα leaked σκορ των 7700Κ έπιαναν σκορ πάνω από 6000, προφανώς γιατί ήταν oced, πράγμα που δεν φαινόταν. Για ram δεν θυμάμαι. Δυστυχώς ούτε καλό report έχει το geekbench.

Όμως τα σκορ του 8700 είναι με νορμάλ μνήμες, ως φάινεται.

Εκφράζω την πλειοψηφία του ινσομνια εγώ?Γενικά δεν μίλησα?

Ουτως ή άλλως για την δική μου χρήση το oc πάνω από το turbo σε haswell ήταν άχρηστο..

Συνεχίζεις πάντως να δείχνεις σημάδια εμπαθειας,κακό πράγμα :(

Φιλικά πάντα .

Μπορείς να με βάλεις ignore αν δεν σαρεσε αυτά που γράφω η διαφωνεις. :)

Εμπαθεια και ignore αν διαφωνω μαζι σου; Τωρα σοβαρα σκεφτεσαι πριν γραψεις;

Συζητηση και κουβεντα κανουμε σε ενα δημοσιο φορουμ, ουτε σε ξερω (προσωπικα) ουτε μου χρωστας (και το αντιστροφο).

Τελος παντων..

Λέω ότι βλέπω συγκεκριμένα που κολλάς(σου μένουν κιόλας)με αυτά που γράφω εγώ και αν δεν σου αρέσει γενικά ότι γράφω(όπως βλέπω πάνω κάτω σε αυτό το θέμα απ την αρχή)υπάρχει λύση .

Απλά πράγματα :)

http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i7-8700k-benchmarks.html

Μηδανιμες διαφορες στο single core κομματι απο τους υπολοιπους 

Κατσε μην δουμε στο τελος ο 7700K να εχει καλυτερες επιδοσεις στο gaming κομματι και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με την Intel 

Η πρακτικη λεει μεχρι τωρα  ,οτι οσα πολυπυρηνα Intel (6 και πανω ) κυκλοφορησαν δεν εδωσαν επιδοσεις σε σχεση με τα 4 πυρηνα 

Εντάξει HP ήταν το pc, δέν είναι τυχαίο ότι το παρατσούκλι τους είναι Horrible Products :-D , αλλά ναι άν μία cpu των 400$ είναι ίση με μία που κάνει 220$ η intel έχει πρόβλημα.

http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i7-8700k-benchmarks.html

Μηδανιμες διαφορες στο single core κομματι απο τους υπολοιπους

Κατσε μην δουμε στο τελος ο 7700K να εχει καλυτερες επιδοσεις στο gaming κομματι και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με την Intel

Η πρακτικη λεει μεχρι τωρα ,οτι οσα πολυπυρηνα Intel (6 και πανω ) κυκλοφορησαν δεν εδωσαν επιδοσεις σε σχεση με τα 4 πυρηνα

Ποιο παρδαλό κατσίκι θα γελάσει?

Οι ως τώρα 6πυρηνοι δεν χάνουν συνολικά από τον 7700κ?

Ποιο παρδαλό κατσίκι θα γελάσει?

Οι ως τώρα 6πυρηνοι δεν χάνουν συνολικά από τον 7700κ?

Ολοι χανουν απο τον 7700K αλλα και απο τον 6700Κ

Απλα η πρακτικη δειχνει εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον , οτι οι πολυπυρηνοι ειτε intel ειτε amd δεν κανουν τις επιδοσεις στα παιχνιδια

Ας βλεπουν αυτοι που μας τα εχουν κανει κυριολεκτικα τσουρεκια με τις δηθεν επιδοσεις τους  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...