Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ είμαι ο μόνος που βλέπει να είναι μια χαρά το CPU ??  στα 95W TDP να έχει ίδιο MT Score με έναν 140W TDP σε φτηνότερη πλατφόρμα δεν σας κάνει ??? Εντωμεταξύ πως και όλους  σας ενδιαφέρει το ΜΤ και όχι το ST αφού η πλειοψηφία για Gaming τον θέλετε. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το εχεις σιγουρακι δηλαδη οτι θα παιζει 5ghz all core ενας 6πυρηνος Intel με μαγιονεζα για TIM 

με τα λεφτα που ζηταει οταν δεν μπορει να περασει εναν 1600x που ειναι 100 ευρω και βαλε λιγοτερα πως ακριβως ειναι ok? 

Ούτε ο I7 3770 μπορούσε σε αρκετά βαριά MT σενάρια να περάσει τους FX 8XXX/ 9XXX , αλλά μια χαρά πούλησε , το ίδιο και ο Ι5 3570Κ

Δεν είναι τόσο τραγικό να είναι εκεί πίσω αλλά να μπορεί να δώσει αρκετά καλά σε Single thread performance .

Αν θες καλό multi μην κοιτάς 6C/12T και 1151 πλατφόρμα.

Κοίταξε TR4, 2066 .... Θα βρεις καλύτερα CPU σε performance/watt και performance/$$$$ ........

Ούτε ο I7 3770 μπορούσε σε αρκετά βαριά MT σενάρια να περάσει τους FX 8XXX/ 9XXX , αλλά μια χαρά πούλησε , το ίδιο και ο Ι5 3570Κ

Δεν είναι τόσο τραγικό να είναι εκεί πίσω αλλά να μπορεί να δώσει αρκετά καλά σε Single thread performance .

Αν θες καλό multi μην κοιτάς 6C/12T και 1151 πλατφόρμα.

Κοίταξε TR4, 2066 .... Θα βρεις καλύτερα CPU σε performance/watt και performance/$$$$ ........

τα fx ηταν τραγικα σε οτιδηποτε αλλο ομως τα ryzen δεν ειναι εχει μεγαλη διαφορα

Εγώ είμαι ο μόνος που βλέπει να είναι μια χαρά το CPU ??  στα 95W TDP να έχει ίδιο MT Score με έναν 140W TDP σε φτηνότερη πλατφόρμα δεν σας κάνει ??? Εντωμεταξύ πως και όλους  σας ενδιαφέρει το ΜΤ και όχι το ST αφού η πλειοψηφία για Gaming τον θέλετε. 

Λόγω 400€ και υποχρεωτικής αλλαγής πλατφόρμας .... μάλλον.

Στα 400€ δεν είναι το all around cpu που θα φανταζόταν κανείς σαν απόλυτη αγορά.

Κοντεύει να φτάσει 1800Χ σε κόστος.

Λόγω 400€ και υποχρεωτικής αλλαγής πλατφόρμας .... μάλλον.

Στα 400€ δεν είναι το all around cpu που θα φανταζόταν κανείς σαν απόλυτη αγορά.

Κοντεύει να φτάσει 1800Χ σε κόστος.

Με τον Core i7 7800X στα 380 Ευρώ γιατί περιμένετε τον 8700K στα 400 Ευρώ (δεν μιλώ για τις πρώτες μέρες) 

Με τον Core i7 7800X στα 380 Ευρώ γιατί περιμένετε τον 8700K στα 400 Ευρώ (δεν μιλώ για τις πρώτες μέρες) 

Κάπου είχαν ποστραριστεί οι τιμές από Γερμανία στα 390€ ... Ελλάδα θα είναι πάνω από 400€ λογικά λόγω ΦΠΑ.

Τώρα αν είναι αρχικές και πέσει μετά δεν ξέρω.

Κανένας με 7700k/6700k στα 4.7 να τρέξει ενα single core cinebench? :D

Εδώ είσαι  :-D

post-374448-0-65599300-1505145406_thumb.png

Αχ κακομοίρηδες ,τι έχετε να ακούσετε τώρα από τον 7700Κ :P :P

• Like 2

Μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται..

Βγαίνει ένα leak που ο CPU χαροπαλεύει να μείνει στα ίδια με έναν R5 1600X και έχει 200 ευρώ παραπάνω..Ξαναλέω, ο R5 1600X αυτή τη στιγμή έχει ~250 ευρώ(Skroutz) και ο 8700K στην Ελλάδα αναμένεται να ξεπερνάει τα 400..Οπότε ή θα τον κάνει κομμάτια και θα αξίζει τα λεφτά του ή θα παίζει όντως στα ίδια και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

• Like 4

Έτσι είναι.

Η μπράβο θα πούμε ή θα πετάξουμε γιαούρτια και ντομάτες για τις τιμές.

Γιατί και οι z370 μητρικές μόνο φθηνές δεν θα ναι.

Και ο 7800χ γι'αυτό έφαγε κράξιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...